.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Hybrid View

На такива си случила. Ако им даваш повод да те нареждат зад гърба ти, то тогава причината си е в теб, те просто се възползват от това. Ако не им даваш повод да те уважават няма как да очакваш добро отношение

anonymous708973
    Guest
    Конкордия, научи се да пишеш по темата.
    Въпросът се отнасяше до това как мъжете се държат с приятелките си в компания, а не до това как се държим с другите като цяло в обществото.
    А и ако всеки път, когато някой ме нарече някаква, ми оставаше рана за цял живот, щях да си ходя цялата ранена и кървяща. Вземи се в ръце, моля ти се

...Мнооого сериозен проблем. И много реален. Естествено, не всички мъже са такива, но общо взето, в България има още много да се желае като отношение към жената. Образците ли са ни грубиянски, историята ли ни е тръшкала повече от необходимото, време ли сме нямали, за да улегнем и развием аристократизъм, примерите ли си вземаме от изток, а не от запад, кръвта ли ни е много гореща - не знам, но насилието по начало в българското общество е прекалено високо и се е просмукало до мозъка на обществената тъкан.
    Ей това беше вярно обаче.
    Както и да е. Или пиши по темата, или недей да пишеш.

Към авторката: Ще се изненадаш колко свестни момчета има. Просто не са тези, които ти се набиват в очите от пръв поглед.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Конкордия, научи се да пишеш по темата.
    Въпросът се отнасяше до това как мъжете се държат с приятелките си в компания, а не до това как се държим с другите като цяло в обществото.
    А и ако всеки път, когато някой ме нарече някаква, ми оставаше рана за цял живот, щях да си ходя цялата ранена и кървяща. Вземи се в ръце, моля ти се

...Мнооого сериозен проблем. И много реален. Естествено, не всички мъже са такива, но общо взето, в България има още много да се желае като отношение към жената. Образците ли са ни грубиянски, историята ли ни е тръшкала повече от необходимото, време ли сме нямали, за да улегнем и развием аристократизъм, примерите ли си вземаме от изток, а не от запад, кръвта ли ни е много гореща - не знам, но насилието по начало в българското общество е прекалено високо и се е просмукало до мозъка на обществената тъкан.
    Ей това беше вярно обаче.
    Както и да е. Или пиши по темата, или недей да пишеш.

Към авторката: Ще се изненадаш колко свестни момчета има. Просто не са тези, които ти се набиват в очите от пръв поглед.

Не е нужна голяма прозорливост, за да се види, че започвам от общото, за да стигна до частното. Иначе щеше да прозвучи прекалено едностранчиво, т.е. че мъжете (или голяма част от тях) са лоши, а да не говорим изобщо за всички.

Моля те да проследяваш логиката на постовете, преди да използваш повелителното наклонение. Това не ти придава важност. Мисля, че човек трябва да си е поставил за цел да напада другия, за да коментира така, а да загърбва положителното.

Недей. И недей да ме караш да обяснявам постовете си. Имам чувството, че искаш да ме злепоставиш. Защо?

.

Повече от фен Аватара на Taam
    Мда, с две думи- изпедерастява се работата.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Пантеро, ти па с тоя наставнически тон... Личи си, че жената е писала за някакъв конкретен мъж, но има попадения в поста й. Освен това, защо не спреш да се правиш на силната, всемогъща жена и не знам си какво, че и наставляваш.. Думите наистина нараняват. Ако ти не си получавала груба дума от човек, когото ОБИЧАШ или означава много за теб, нищо чудно, че не знаеш какво е да си 'ранена' и 'кървяща'.
    Освен това, ти говориш само за себе си, че не те боли и тн. Има толкова много чувствителни хора, които се нараняват от лошите думи и ширещото се грубиянство. Включително и от хора като теб, например, които винаги се изкарват по-умни. Казвам го, да го имаш предвид. Има всякакви хора..

По темата, разбира се, че не всички мъже са такива. Има изключително мили и добри момчета, но тях просто никой не ги поглежда. А и проблемът си е твой, ако позволяваш да те унижават така. Разбери, жената трябва да знае, че е в ролята на ИЗБИРАЩА, а не на избирана. И в природата мъжкия колкото и да се пъчи, женската избира дали да го допусне и да създадат потомство. Твоята сила на жена е възможността ти да избираш и подбираш кандидатите за сърцето ти или да ги учиш какви са правилата с теб или аут. Ако мъжът не е готов да се държи добре с теб, за да сте заедно, го пусни да си ходи, а не бъди глупачка, която от слабост и емоции решава да се задоволи с това, което има, само за да не е сама или защото се страхува, че няма да намери приятен човек. Не оставай с грубиян, щом не покрива желанията ти и отношението му не те устройва.
    Създай си критерии. Не се обвързвай с мъже, които те унижават или те обиждат. Изисквай. Знай си цената.

Второ, никога не се захващай с комплексари! НИКОГА! Бъди красива, достойна и нежна и се опитвай да си спечелваш алфа-мъжкари без комплекси. По-добре е да си с красив и некомплексиран мъж, отколкото да търпиш някакво говедо, което по-лесно се "сваля".
    Повярвай, посредствените и комплексирани мижитурки, ама и хора като цяло, не могат да ОБИЧАТ. Те търсят само как да си запълнят празнините в егото, като лъжат, мамят, унижават и т.н. Бога ми, не се хващай с мъж, който го подиграват приятелите, последна дупка на кавала е в компанията си, или е комплексар, който все се съревновава. Не си струват, защото са готови да лъжат приятелите си, да си измислят истории за теб, колкото да си спасят реномето пред приятели, да те унижават и т.н. Това не са истински мъже, а пълни неудачници и комплексари и вината ще е твоя, ако им позволяваш да си избиват комплексите и несигурностите на твой гръб!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Сори и за дабълпоста, ама не ми се едитва постоянно - трябва голям усет, за да надушиш комплексара, не винаги той е "последната дупка на кавала" или най-големия неудачник. Понякога стига и само една пробойна в самочувстието му и тясна, неопрощаваша душичка, и гледай за какъв изрод си говорим. Винаги е по-добре да се целиш към красивите и/или умните, емоционално зрели момчета, за които е сигурно, че дори да имат рани и комплекси, осъзнават как да си ги преодолеят, а не вредят на останалите същества с тъпотата си - напр. да те унижават пред приятели, "за да не ги ебават" безмозъчните им приятели (които също са комплексари), да лъжат че са правили секс с теб пак поради тая причина, да говорят непрекъснато за секс, измисляйки си всевъзможни истории и т.н... -> Alert! Признаци за комплексираност и голяма вътрешна несигурност, да се избягват такива мъже! Все пак е и пределно ясно, че истинският мъжага не губи време да лала за секс-завоеванията си, точно както истинският богаташ или важен човек никога не говори за състоянието си и колко неща зависят от него. Парадирането с нещо е най-сигурния знак, че човекът или го няма това нещо, или му е в твърде малки, недостатъчни количества.

Да спечелиш до себе си един алфа мъжки е много по-трудно, отколкото да примамиш комплексираната мижитурка. Най-малкото се искат много достойни качества, за да те предпочете теб пред всички други. Но е сигурно, че повече ще те уважава, ако е влюбен в теб, и няма да има нужда да се доказва пред никого, че да му се налага да те унижава или да се прави на това, което не е. Разбира се, не е лесно да се добереш до алфа, с минимум вътрешна несигурност, при положение, че около тези мъже винаги има върволяк жени. Човек освен с тях, трябва да се бори и с ревността си.

Това е моето мнение. Може да не е по темата, но имах голяма нужда да го напиша.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    jghgh, беше си баш по темата. За разлика от поста на конкордия, който въобще не знам за какъв частен случай говори, след като нищо от поста му не беше по темата. Нормално е аз да излизам лошата, защото той е този със захаросаните приказки, които, както беше казал DarkTemplar, само замаскират пропаганда.
    Получавала съм достатъчно гру.и думи от близки хора...при това не някакви мижави обиди като "тъпачка", "говедо" и прочее. Те въобще не ме трогват. Когато собствената ти майка тръгне да те нарежда на всякаква, тогава ми говори. И не, не съм безчувствена, просто съм силна и се справям с гадостите, защото животът не е розов.

Адски правилно беше това с алфа-мъжкия. Най-редките и най-ценните екземпляри са. И най-трудни за улавяне

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    До 18 години са такива,после повечето се оправят,научат какво наистина искат от живота,научават се да бъдат себе си.Да,конкретизирам специален човек.По-горе бяха споменали от пубертета - абсолютно вярно,ще го минат тоя период.Просто не им обръщай внимание,пълен игнор.

За да бъдат сложени на място и знаещи как да се държат мъжете, трябва да има жени, които да отговарят на същото. Момчета/момичета също, ясно е, имайки предвид възрастите, които имаме предвид...

Само че понякога е стига до патови ситуации тип 'оф, моя е прекалено сантиментален, искам го по-груб' или 'оф, моя е много груб, искам го по-сантиментален' и изведнъж се оказва, че параметрите не са много правилно наложени.

Т'ва го казвам без да целя да обиждам някой във или извън форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си