.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Мега фен Аватара на NomNomNom

Болка във вагината ?

От около 10 минутки имам някаква гадна бодлива болка във вагината . На около 4см дълбочина, само в една област, все едно ме боде игличка постоянно . Боц-боц-боц-боц . Сутринта / или снощи пак ми се получи подобно нещо , но за по-кратко .
    Не съм сигурна дали не се е случвало и преди , но сега много продължи .
    Ако има значение, последно секс правих сутринта ( съмнява ме да е от прекаляване , макар, че и това е възможно ) .
    Някой да има идея от какво може да е , или да му се е случвало ?
    Ако стане много натрапчиво и зачести , ще звъня на майка ми , ама сега не ми се иска да я занимавам с моите мизерии .
    Благодаря предварително .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Случвало ми се е след малко по-груб секс, но минава за минутка и честно казано не му отдавам особено значение.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Пловдив
    На мен не ми се случвало ,но на една приятелка и беше станало така ,защото беше прекалила с секса.Ако продалжава да те боли по-добре кажи на майка ти и отиди на гинеколог.
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си