- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче .. плс мнение
Искам да попитам ... ако някого когото много харесвате , ви каже ,че не ви харесва , не сте му симпатичен/симпатична и прочие .. как бихте го приели ? бихте ли сметнали ,че във вас е вината (всмис бихте ли си помислили,че сте грозен/грозна и тн) ??
А за няколко души (говорим за 4-5) .. всмис ако г/д толкова хора (който харесвате/обичате) ви кажат,че не ви харесват ? пак ще питам дали бихте го приели лично ии тн ??
Моля ви за мнение![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Всеки човек си има вкус.Естесшено не можем да се харесаме на всички.Това става в много редки случаи,когато въшността лъже,та дори и тогава пак не са всички.Когато вече говорим за по голяма бройка,случаят се разделя надве
1.Или отново човек не влиза в критериите,на някои,защото не е по вкуса им.
2.Или просто проблема е във въпросния човек.
Лично според 1я вариант е по удачен ((:
Е, сигурно бих придобила някакъв комплекс за малоценност, но след като се посамосъжалявам малко, ще се опитам да си изясня какво точно не им е симпатично в мен, по възможност без да ги питам, а като поразсъжадавам малко, и ще работя върху себе си. При всички положения ще контактувам с други хора. Може би ще се опитам да навлезна в нов кръг хора, на които пък може да съм по-симпатична![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Както аз не харесвам едни, така други не харесват мен. Въпрос на вкус.
Да, няма да ми е особено приятно от отхвърлянето, но няма да изпадам в депресии за нещо подобно.
Като малка се засягах повече, но "Всяко чудо за три дни". След седмица вече не ми правеше впечатление.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не винаги трябва човек да търси проблема в себе си. Случвало ми се е да ми допадне човек на външен вид, характер, отношение, всичко, но просто да не чувствам нищо друго освен приятелство към него.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Еми да .. ама лично аз го приемам много навътре и ми става мн кофти![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Наскоро и на мен ми се случи такова нещо..Момчето, което харесвах от мноого време разбрах, че със сигурност не изпитва същото към мен..Честно казано не се смятам за грозна и прочие, просто с него сме твърде различни като хора. Мисля, че на всеки може да му се случи да го отхвърлят. Все пак има и добра страна на нещата - момчетата през които трябва да преминеш за да стигнеш до този истинския остават с един по-малко.![]()