Здравейте.Надявам се да ме разберете и да се опитате да ми помогнете..Ходя от 2 години с едно момче,аз съм на 18,той на 17.Обичаме се много..уж.И аз вече не знам.Доста си изневерявахме,последния път(преди 5 месеца) си обещахме,че вече няма,и засега всичко е наред,перфектно бих казала.Но отскоро чувствам,че ми липсва животът на необвързана,срещите,свалки те,целувките с други.Приятелят ми има 2ма братя-единият на 26,другият на 30 години..Най-големият е ужасно привлекателен по някакъв много особен начин..Не е красавец,хич дори..Но има излъчването..Още в началото като го видях си казах,че е страшен.Но не съм си помисляла друго..Но отскоро много взех да го заглеждам.Преди 3 дни сънувах как с него се целуваме..и други неща..И беше..неописуемо..!Като се събудих не обърнах голямо внимание,но като го видях после у приятеля ми..Нещо трепна в мен,не знам какво!!Взех да го гледам с други очи..Вчера ми разправяше за някоя негова бивша,била колкото мен..И ми стана много густо,не знам защо..Сигурно,че си пада и по по-малки..Но..като чуете 30 годишен-да,и аз преди си представях някакъв..Но на него няма да му дадеш повече ое 24 години..Не знам,снощи спах у тях..с приятеля ми..и докато го правихме,брат му постоянно ми изникваше в ума..Като го целувам,прегръщам..Днес ме целува,а постоянно изниква другия..не издържах,тръгнах да се дърпам..Гаджето ми изпита някакви съмнения,но..не би си и помислил за брат му..Оооох,не знам..Дори ми минава и през акъла за тайна връзка с него..Много съм проста..Нищо не ми липсва във връзката ми,а..Не знам,снощи се представях как тръгвам да го целувам,а той..и дотук-чудя се,ще се отдръпне ли и да каже на брат си,или ще ми отвърне..??А тяхните отнощения са..не знам..По-рано големият му брат много е разочаровал приятелят ми,по причини,които не са за обсъждане..А в същото време си го пази,нали му е малкото братче..Привлечена съм адски много и от двамата,иииии не знам.Знам,че трябва да забравя за брат му,но всеки ден го виждам..Моля ви,дайте мнение аз ли съм единствената егоистична простачка или и на някой друг му се е случвало?Наистина имам нужда от други мнения,на абсолютно никой не мога да споделя това..