- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам въпрос!
Значи проблема е следния - запознах се с едно момиче наскоро и тя ми пише постоянно по скайп или фейсбук. Като я попитам да излеземе да се видиме тя винаги ми казва,че има някаква работа(на което аз невярвам).
Как да я накарам и да се съгласи? Според мен се прави на недостъпна.
А няма недостъпно момиче.
Благодаря предварително!
Насила не можеш да я накараш да излезете. Ако ти откаже още веднъж не се занимавай с нея повече. Да не се мисли за много важна.
Друг вариант е, ако ти каже някой път къде ще ходи и знаеш г/д накъде е излязла да идеш и ти там и "случайно" да се засечете. Тогава да я питаш дали иска да пиете по нещо. И гледай как ще реагира, как ще се държи и т.н
ако тя няма желание няма как да я накараш
Hostis Honori Invidia
Няма такова нещо като ''няма недостъпно момиче''.
Тя,ако не желае,не можеш да я накараш на сила.
Благодаря за съветите,но разберете,че от 24 часа в денонощието тя ми пише 12.. всеки ден. Това все някакси ми подсказва че има нещо..
Интересно ми е какво толкова ти пише?Според мен ако имаше нещо щеше да излезе с теб още от първия път.
Еми и аз незнам какво става.. Знам само,че със сигурност не е безразлична, но има нещо което я спира. Ама нз какво.
Може да се притеснява,а причините за това може да много :все пак никога не знаеш кой точно стои отсреща;може и да няма достатъчно самочуствие(да се страхува какво ще си помислиш за нея когато я видиш такава каквато е наистина ).Бъди по-настоятелен,питай я кога може.
Питай я директно какво цели с това да ти пише постоянно, но да не иска да се виждате и й кажи да не те лъже, щото за това време, през което сте си чатели, сте можели да се видите няколко пъти.Първоначално написано от LuDiAaAaA
Със сегашния ми приятел се запознахме по интернет, всеки ден ми пишеше и той непрестанно ме караше да излизаме, аз все отлагах, все казвах за утре, утре за вдругиден, чисто и просто защото на снимките ми изглеждаше плашещ! (не грозен, а плашещ)И се чудих какво ще си кажа с тоя човек като излезем?И ето на, излязохме най-сетне и нищо не е такова каквото очаквах.Та, мисълта ми, ако не си разбрал е - може чисто и просто (колкото и зле да звучи) физически да не я привличаш.![]()
![]()
![]()
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
Ако тя не иска на сила неможеш да я накараш. Може да я е срам. Ако продължава да ти отказва остави я може сама после да те потърси.![]()
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
Това, че ти пише, не означава, че иска да нещо повече от теб. Може просто да й допадаш като характер.
Тя е от типа - много отворена по скайп и фейсбук, а като й кажеш айде да излезем и почва да се оправдава...зае*и я.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Първоначално написано от K_O_L_E_V
и аз така мисля....
Има си гадже на вероятно![]()
![]()
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Има чувства към теб щом не спира да ти пише , аз като харесвам някой постоянно му пиша и съм сигурна ,че я е срам защото аз съм имала много такива ситуации в които ме е срам и чакам докато ми мине срамаНо поразпитай някой ,който я познзава къде ходи и т.н. и отиди сеедно случайно минаваш от там и ще почнете да си говорите и после я питай тези дни, дали е свободна тогава ще видиш , че ще се съгласи
)
благодаря за съвета.. ще опитам...Първоначално написано от porcelandoll
има ли желание има и начин но в този случеи тя очевидно няма желание да се видите за това по-добре я остави на мира ..... отдръпни се от нея и след няколко дни тя сама ще те потърси просто и покажи че не ти пука....!! дори и да не е така
Да убиваш е като да обичаш, кълнеш се че никога повече няма да сгрешиш, но докато се усетиш пак си го направил....!!
Първоначално написано от markovaa
Еййй...... много ти благодаря.... това подейства... :P...
радвам се че помогнах)
Да убиваш е като да обичаш, кълнеш се че никога повече няма да сгрешиш, но докато се усетиш пак си го направил....!!
Не си ли мислил, че може да е някоя тайна обожателка и/или да те гъбарка нещо, и/или да се опитва да разбере повече неща за теб, личността ти, живота .. аауу![]()