.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Козметичка.. кола маска

Здравейте, момичета

Уж събирам смелост да се престраша да ида на кола маска. (Ако има някой от Бургас, да ми препоръча от коя е доволен ) Обаче се притеснявам нещо.. досега съм се обезкосмявала само със самобръсначка и ми омръзна вече, а и косъмчетата отдавна не са "косъмчета" вече Много ли боли? Колко време трае болката? Ефектът колко време трае?

Сори, че темата се повтаря. Ще се радвам на отговорите ви

Аз ходя на козметик и ми е много по-удобно. Наистина, малко по-скъпо излиза, но аз не мога да си я правя сама, просто не ми се получава. ;D На мен ми взимат 15лв, но съм от малък град, в по-големите градове сигурно е по-скъпо. Процедурата трае 10-тина минути, отанчало боли много, после се свиква. Болката и ефектът са субективни, но според мен, плюсовете са много повече, отколкото при бръсненето.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Боли си , но се издържа ( е разбира се ако си много изнежена , ще те боли много. ) Болката е само когато те дръпнат , т.е. няколко секунди.Ефектът трае около 15-20 дни,зависи от това колко бърз е растежа на космите ти.Надявам се да съм помогнала.Успех,не е толкова страшно,трябва да се престрашиш
    What i want is obvious , what i love is unique

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз днес ходих за първи път (на интимните места) и под мишниците (ходила съм и преди). Таа, престраших се, не ме беше срам, очаквах да е няква хипер болка, ама не е чак толкова. Боли най-много на срамните устни, иначе е търпимо.

Престраши се.. ще забравиш за космите за около месец

Е, зависи за коя зона говориш. Но едно е сигурно - няма от какво да се притесняваш. И е нормално да отидеш с косми на козметик - нали затова си там?
    Боли, боли, колко да боли... В сравнение с домашната студена кола маска кола-маската при козметичка ми се струва като нежно погалване. Но все пак си е болка, трае секунди.
    Ако говориш за триъгълника, е те там първия път може наистина да е бооолка! Но спокойно - с времето се свиква.

Голям фен Аватара на nadincety
    Мога да ти препоръчам козметичка,пиши на лично,ако искаш повече информация.Аз личнно не съм ходила на козметик за кола маска,но съм си правила вкъщи сама и ефекта наистина е мнооооого по-хубав от бръсначката,а и не боли кой знае колко,даже мен почти не ме болеше ( кой знае сигурно съм мазохистка някаква ) Давай смело,няма да съжаляваш

Между другото уточни за коя зона говориш.Тръигълник,крака,р це,мишници.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Кола маската наистина поне за мен е най-доброто решение.Боли ,но си струва.Когато е след самобръсначка особено ,но след време космите оредяват от колата и всичко е наред при мен трае 3 седмици някъде,кофтито е само ,че трябва да изчакаш космите.Аз сама с кола вкъщи съм си правила синини ,разранявала съм се абе ужас ,поне при козметичката си знае работата ,става за секунди и не се притеснявам за нищо.Ако говориш за тръгълника,тя нито ще се впечатли от теб ,нито нищо,те всеки ден виждат такива неща и им става безразлично първия път може малко да те е срам ,но реално няма от какво може да я попиташ дали има нещо обезболяващо да те намаже ,което ще намали болката,но не ти препоръчвам тея хартиени прашки или тем подобни работи,само пречи на работата й
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си