.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Срам ме е ,но ще попитам..

Здравейте,колкото и глупаво и смешно да звучи вие сте единствената ми надежда,защото толкова ме е срам да попитам каквото и да било,че се обръщам към вас..когато бях на 12 паднах лошо , ии .. ... .. . . мойте..мойте "топки" станаха от гръгли на такива като за американски футбол , знам знам тъпо е смешно е.. но съм почти на 15 а още нямам сперма и мисля ,че е заради това не знам какво да правя ами ако никога не дойде,няма да може да имам деца просто Не знамм кво да права .. подигравайте се колкото искате,но искам и някакви отговори..

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    А що не отидеш при чичо доктор да те прегледа ? Ние кво можем да ти предложим да правиш ? Срам не срам доктора не те познава, кво ти дреме, че ще ти гледа ташаците...

Топките на всички мъже на тая планета са с формата на топки за ръгби или яйца ако щеш. Няма човек с кръгли топки

На някои им идва на 17, други на 20, зависи!

Цитирай Първоначално написано от Unabomber
    Топките на всички мъже на тая планета са с формата на топки за ръгби или яйца ако щеш. Няма човек с кръгли топки
    Аха, извади си ги и ги разгледай!
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Към автора - не ги разбирам мн тия неща специално да ти кажа, но щом се притесняваш, по-добре иди на лекар . Успех
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен
    Няма кой да ти отговори така. Най вероятно всичко ти е наред, но само преглед и изследвания са истинският отговор.

Мда, едно посещение при уролог ще ти бъде добре. Не се притеснявай, уговори си час и поговорете

Леле ебаси Ходи на лекар какво очакваш тука някой да ти каже диагноза ли ?
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Трябвало е да отидеш веднага на лекар! Недей да му мислиш много, може да не е нищо сериозно, но може и да е. Тук никой не може да ти каже със сигурност.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Трябвало е да отидеш веднага на лекар! Недей да му мислиш много, може да не е нищо сериозно, но може и да е. Тук никой не може да ти каже със сигурност.
    +1

Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x
    А що не отидеш при чичо доктор да те прегледа ? Ние кво можем да ти предложим да правиш ? Срам не срам доктора не те познава, кво ти дреме, че ще ти гледа ташаците...
    1+
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

По принцип,може да си е организъма ти да не е дозрял за сперма,но както казват другите ходи на доктор,да не се окаже нещо сериозно и все пак нищо не губиш

ъм, за топките с форма на...не-топки, отиди на лекар, наистина! Колкото по-скоро се прегледаш толкова по добре...а за спермата, ако ти няма нищо на тестисите може би просто не си готов...мене примерно сперма ми се появи когато започнаха да ми растат по-бързо косми на краката...не знам дали има връзка, но може би е добре да погледнеш, все пак и двете са свързани с пубертета и съзряването, ако си някакъв орангутан в краката 90% вече ше си съзрял за да ти се появи сперма

Мега фен Аватара на Hilary_
    По темата: авторе ако толкова се тревожиш иди на лекар .. тук НЯМА такива!!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Отиди на лекар просто не е страшно,не вярвам да е проблем,имаш по бавен метаболизъм,не е фатално просто ще чакаш малко повечко да пораснеш
    >>DjBelev<<

Град
    Момини Цици
    а ти като си паднал след това ходил ли си на преглед?

Голям фен Аватара на azida
    Емм защо да ти се подиграваме като това е сериозно...Но ние не сме лекари и врачки като се претесняваш отиди на лекар и той ще ти обясни на какво се дължи това и дали е нормално или не ...

Повече от фен Аватара на fortvilelse
    пич, не мога да ти помогна, ама като ти прочетох поста ми стана тъжно, щото знам колко са важни тестисите за един мъж.
    Mistakes are proof that you are trying.

Изтрих глупостите от темата, ако продължите ще се караме

ПТ: Колкото и да ни се иска да ти помогнем - не можем. При лекар и това е.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си