.

Виж резултатите на анкетата: За или против избиването на уличните кучета?

Гласували
124. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Твърдо за

35 28,23%
  • категорично против

89 71,77%
Отговор в тема
Страница 6 от 16 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 381
    Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Явно не си ме разбрал.Според мойте думи,ще науча децата си да уважават животните,а не да се чудят по какъв начин да ги убият защото пречат.Ще ги науча да дават храна на бездомните кучета и котки,и да се държат добре с тях.
    И как за Бога все на теб ти се случват такива неща,а ? Мой познат бил ухапан,мой познат бил нападнат............кво да ти кажа.....кучетата явно знаят,че не сте стока.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Айде бе,толкова ли си сигурен ??? Ще ритнеш куче и то ще избяга ?? Надявай се. Ако го уцелиш с камък е по вероятно да избяга,но да го ритнеш и да си фръцне опашката..друг път.Точно ще е обърне и ще те захапе,както и което и да е друго животно.
    И за Бога престанете с тоя спор,резултата е ясен !
    70% - ПРОТИВ ИЗБИВАНЕТО и мижавите 30% - ЗА
    Сами си правете сметката,че колкото и нерви да хрърляте,колкото и да спорите,избиването НЯМА да стане законно,защото "досадните и егоистични защитници" няма да го позволят !
    И как ще ми попречиш да избия глутницата кучета пред блока ми примерно?
    А от тия 70%, повечето сте разни слабохарактерни тийнейджъри природозащитници, поставящи животните над хората, избиращи по-лесното и за да се оправдаете си слагате маска на моралисти, въобще фалшиви хора, не реалисти.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Явно не си ме разбрал.Според мойте думи,ще науча децата си да уважават животните,а не да се чудят по какъв начин да ги убият защото пречат.Ще ги науча да дават храна на бездомните кучета и котки,и да се държат добре с тях.
    И как за Бога все на теб ти се случват такива неща,а ? Мой познат бил ухапан,мой познат бил нападнат............кво да ти кажа.....кучетата явно знаят,че не сте стока.
    Не сме били стока, браво, нахрани ме
    Добре, дори и да приемем че не сме стока, нима това е оправдание?
    По тая логика кучетата трябва да нападнат половината свят.
    А ако така учиш децата си, има вероятност да им пострадат ръцете, с очите си съм виждал как един който се опитваше да храни едни кучета съжеляваше за избора си. Че и квито болести може да разнасят, не, благодаря, децата по-добре да игнорират бездомните кучета.

Град
    Бургас
    Не съм реалист,защото обичам животните ????? Е останах без думи,честно.А каква трябва да съм ? Егоист като теб ли ? Да мисля единственно за себе си и тъпия си страх.Извинявай много,но и мен са ме лаели кучета,и никога не ме е било страх от тях.Дай сега вас като ви е страх и кучетата да измират.Честно ли е ? Не стига,че повече от половината кучета,които ти смяташ да избиеш нямат да имат нищо общо с тези кучета които нападат,ами и ще продължаваш.Ами браво,нямам какво да ти кажа.Само се радвам,че не познавам лично хора като теб.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Днес ни пречат кучетата- давайте да ги изтребем.
    Утре ще ни пречат пенсионерите, защото работещите на практика поемат социалните тежести. Давайте да избием и тях? Вдругиден ще ви пречат безработните- давайте да избием и тях? А?
    Така не се решават проблеми.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Бургас
    Ето пак,ето пак.Отново ТИ си видял куче което напада. Не аз,не кalpazanka,не който и да е друг,все ти !!

Утре ще ни пречат пенсионерите, защото работещите на практика поемат социалните тежести. Давайте да избием и тях? Вдругиден ще ви пречат безработните- давайте да избием и тях? А?
    Напълно съм съгласна.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Не съм реалист,защото обичам животните ????? Е останах без думи,честно.А каква трябва да съм ? Егоист като теб ли ? Да мисля единственно за себе си и тъпия си страх.Извинявай много,но и мен са ме лаели кучета,и никога не ме е било страх от тях.Дай сега вас като ви е страх и кучетата да измират.Честно ли е ? Не стига,че повече от половината кучета,които ти смяташ да избиеш нямат да имат нищо общо с тези кучета които нападат,ами и ще продължаваш.Ами браво,нямам какво да ти кажа.Само се радвам,че не познавам лично хора като теб.
    Вашето не е обич, ами крайност. И да, в днешно време за да успееш в живота, трябва да си егоист, хем на теория системата е такава, хем на практика като се огледаш е така. И в случая, живеем в градове, където не би трябвало да има бездомни кучета, това не трябва да бъде толерирано. Кучетата, които бих избил са ония, опасни глутници които нападат хората, защо да нямат нищо общо? Иначе спокойно, повечето които познаваш са точно като мен, но го крият естествено

Никое куче не се е родило агресивно и злобно.
    Има и много случаи, в който аз посягам да погаля някое кученце, а то бяга изплашено до смърт. И това е в следствие на какво? Само си представете какво му се е случило преди това.
    И престанете с това как кучетата нападали ей така хората без нищо да са им направили. Може би конкретните хора не, но преди това не знаете през какво са минали, за да съберат тази омраза в себе си. Аз самата ако бях на тяхно място щях да правя абсолютно същото.

Така, че за това за виновни хората, който малтретират кучетата, а не самите кучета. А същите тези хора са, който след това се оплакват и реват от страх. Еми стахувайте се, усетете малко от това, което те усещащ всеки път щом мине някой покрай тях.
    Като сте толкова висши същества, защо всичко опирате до насилие и смърт? Нали се водите по - умни от кучетата, а падате на същото ниво, че дори и под тях.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Immortalbeloved
    Никое куче не се е родило агресивно и злобно.
    Има и много случаи, в който аз посягам да погаля някое кученце, а то бяга изплашено до смърт. И това е в следствие на какво? Само си представете какво му се е случило преди това.
    И престанете с това как кучетата нападали ей така хората без нищо да са им направили. Може би конкретните хора не, но преди това не знаете през какво са минали, за да съберат тази омраза в себе си. Аз самата ако бях на тяхно място щях да правя абсолютно същото.

Така, че за това за виновни хората, който малтретират кучетата, а не самите кучета. А същите тези хора са, който след това се оплакват и реват от страх. Еми стахувайте се, усетете малко от това, което те усещащ всеки път щом мине някой покрай тях.
    Не бива обикновените хора да плащат за това, което собствениците на кучетата са им сторили. Срещу такива собственици трябва да има закони.

Град
    Бургас
    повечето които познаваш са точно като мен, но го крият естествено
    Ооо ама разбира се,как не се бях сетила. Колко съм глупава,вярно че се преструват за да не си помисля,че са егоисти.
    Ти си ИДИОТ ! За това ли тези хора идват с мен до приюта,за това ли дават пари,за това ли носят храна и одеала ?? Само защото се преструват ли ? Дааа сиг. е точно заради това.

Еми стахувайте се, усетете малко от това, което те усещащ всеки път щом мине някой покрай тях.
    Страхотно изказване. Само дето и това ще им е малко.

Не говоря за собственици, ама изобщо. Говоря за улични кучета и безрасъдни хора. Ами не бива да плащат, но кучето не го интересува, че този човек е невинен. Както и човека не го е интересувало, че кучето е невинно.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ооо ама разбира се,как не се бях сетила. Колко съм глупава,вярно че се преструват за да не си помисля,че са егоисти.
    Ти си ИДИОТ ! За това ли тези хора идват с мен до приюта,за това ли дават пари,за това ли носят храна и одеала ?? Само защото се преструват ли ? Дааа сиг. е точно заради това.

Еми стахувайте се, усетете малко от това, което те усещащ всеки път щом мине някой покрай тях.
    Брей, че ти се движиш само в компания на дарители, ами с удоволствие бих ви пратил малко бездомни кучета тогава
    И някой ще ми обясни ли защо трябва да се страхувам? Или и вие се радвате да се страхувате през нощта по улиците от пияници, наркомани и престъпници, чиито живот е бил много по-скапан от този на кучетата?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Не говоря за собственици, ама изобщо. Говоря за улични кучета и безрасъдни хора. Ами не бива да плащат, но кучето не го интересува, че този човек е невинен. Както и човека не го е интересувало, че кучето е невинно.
    Ами това води до война

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3

Брей, че ти се движиш само в компания на дарители, ами с удоволствие бих ви пратил малко бездомни кучета тогава
    И някой ще ми обясни ли защо трябва да се страхувам? Или и вие се радвате да се страхувате през нощта по улиците от пияници, наркомани и престъпници, чиито живот е бил много по-скапан от този на кучетата?

Ама ти разбираш ли, че с изказваничта си поставяш умовете на кучетата до тези на хората. И защо трябва да ме интересува, живота на един пияница и наркоман? Нали той е висшето същество с акъл в главата? Но колко от тях го използват.

Мега фен
    Град
    Златната Среда

Ама ти разбираш ли, че с изказваничта си поставяш умовете на кучетата до тези на хората. И защо трябва да ме интересува, живота на един пияница и наркоман? Нали той е висшето същество с акъл в главата? Но колко от тях го използват.
    Кучетата не са нито невинни, нито виновни, нито имат свободна воля, разсъдък и т.н., защо трябва да ме интересува?

Тук все едно споря с някое дете, което от целия ми пост се хваща за две думи и от няколко дни не е казлао нищо ново като аргумент. Защото толкова много неща се казаха в защита на кучетата, които просто няма как да отречете.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Тук все едно споря с някое дете, което от целия ми пост се хваща за две думи и от няколко дни не е казлао нищо ново като аргумент. Защото толкова много неща се казаха в защита на кучетата, които просто няма как да отречете.
    Ми какви аргументи бе, просто става дума за това - живееш примерно пред блок, там тършува глутница бездомни кучета, които са агресивни и може и да те ухапят и т.н., не би го търпял нали? Никой не идва да ги прибере, нито службите, нито разни природозащитници(те не са и длъжни де), да няма да стоиш и да ги гледаш? Май не можете да си представите ситуацията, но ако можехте, щяхте да гласувате че сте за избиването на тези кучета. А тука разни филмарчета ме проклинат да умра задето се самозащитавам от любимите им "невинни" кучета.
    Иначе и аз написах доста неща но никой не ми отговори, все едно споря с разни деца(а то вие сте си де).

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ми какви аргументи бе, просто става дума за това - живееш примерно пред блок, там тършува глутница бездомни кучета, които са агресивни и може и да те ухапят и т.н., не би го търпял нали? Никой не идва да ги прибере, нито службите, нито разни природозащитници(те не са и длъжни де), да няма да стоиш и да ги гледаш? Май не можете да си представите ситуацията, но ако можехте, щяхте да гласувате че сте за избиването на тези кучета. А тука разни филмарчета ме проклинат да умра задето се самозащитавам от любимите им "невинни" кучета.
    Иначе и аз написах доста неща но никой не ми отговори, все едно споря с разни деца(а то вие сте си де).

Ето и един истински гражданин - http://vbox7.com/play:e04eefcd аз лично бих му направил дарение.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    калпазанке дразни ме че идиоти които дават милиони за кучетата а хората са на заден план

за 2г съм дал над 1000лв за здравни осигоровки и наскоро спуках тъпанче и двете ми уши бяха възпалени бучи боли нищо не чувам
    личния ми нямаше едно фракано направление и ако нямах пари да платя на доктора какво щях да правя?
    ама моето е леко има болни от диабет дето нямат пари за лекарства

искам тоя дето дава пари за животните докато ги дава да гледа в очите човек който умира защото няма пари за лекарства само това искам

недай си боже някое псе ме захапе за гъза трябва да давам пари и ваксини после

и не ми викайте че нямало злобни кучета

дори и да не е злобно то е животно може да те нападне както си те гледа
    като ветеринар винаги са ме учили че на животно доверие не трябва да се има защото това че не е нападало не значи че няма да нападне
    ОДИН!!!

Разбира се, че съм против! Кучетата не са злобни по природа, това става благодарение на хората около тях и поради липсата на храна и болести като бяс(което вече е причина за приспиването на дадено куче дори да е домашно), но нали ние сме хора? Не трябва ли да се държим като такива? Ако риташ кучето и се гавриш с неговия живот, първичният му инстинкт е да се защити, но ако много хора са му причинили лошо е нормално животното да се озлоби, така е и при хората, ако детето е било малтретирано гледа с други очи на и без това жестокият свят. Нормално ли да чета по други форуми как баща заколил едно куче пред сина си цитирам "за да се научи на мъжественост", според мен не ... Те ни хапят да, но ние им нанасяме далеч по-големи щети, да убиеш малките ма майката не е хуманно отношение, а и това съм чувала. Не само за кучетата и котките не се третират по-добре от "уж" по-умните и виши създания хората. Едно куче отгледано с обич никога няма да нападне дори да не е глезено със скъпотии, защото кучетата не се привързват към стопаните си, защото ги хранят, а защото общуват с тях и ги обичат. Аз гарантирам за моето куче, че никога няма да нападне човек, залагам си главата така да се каже, защото е отгледана с обич и гледа само да си играе, разбирам че има родители, които не искат децата им да си играят с кучета(по неразбираеми причини за мен, кучетата ни учат на отговорност и са верен и лоялен приятел, не случайно са най-добрият приятел на човека, куче никога няма да предаде стопанина си, ако трябва ще го опази и с живота си.) Винаги си дърпам кучето от тези хора, личи че децата им ще станат като тях-злобари, но да ме заплашва, че ще го заколи, защото го е погледнало, това не е нормално. Доста се задълбочих, но наистина кучетата са добри по природа и мен ме е хапало, но въпреки това ги обичам, защото са по-добри от нас, хората и прощават. Ние се избиваме поради алчност, а на тях това не им е познато. Трябва да бъдем по-добри

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3

Да, но вината не е в кучетата, а вие ще си потърсите сметката от тях. Ето за тази несправедливост става въпрос.
    И нека ОТНОВО поясня, че тези хора, за които съм слушала по новините как малтретират и убиват бавно и мъчително НЕВИННИ кучета, хора без капка човечност, ДА тях ги проклинам.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Кучетата не са нито добри, нито зли, те са животни.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ОДИН!!!

Мега фен
    Град
    Златната Среда

Да, но вината не е в кучетата, а вие ще си потърсите сметката от тях. Ето за тази несправедливост става въпрос.
    И нека ОТНОВО поясня, че ако тези хора, за които съм слушала по новините как малтретират и убиват бавно и мъчително НЕВИННИ кучета, хора без капка човечност, ДА тях ги проклинам.
    Виж ся, няма невинни или виновни кучета, но да, за човек не е хубаво да измъчва животните, даже трябва да е наказуемо.
    Ще потърся сметка от това, което ме заплашва, тъй като отновно пояснявам - животните не са нито виновни, нито невинни. Тъй че не е несправедливо, стига сте се филмирали

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Ако беше така всички хора щяха да са изядени до сега. И за това кучетата са толкова слаби и само чакат някой да им подхвърли нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си