.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Скачащ пластелин!

Тази тема май е за борсата, но там май има само за купуване и продаване...Стига толкова съм се обеснявал. Снощи ходих на гости на едно момиче (I клас) и имаше едно мнгог интересно чудо дето можеш да си го мачкаш като пластелин, обаче става и за скачащо топче (като го направиш на топче и ако го удариш в земята отскача) като силиконовите. Някаква информация за тях, а у. И дали ги има в Стара Загора (ако да на каква цена) ? Мерси предварително !

Град
    Ивагакуре
    да, знам го това, много е яко, но му забравих името .. дават рекламата по дисни ченъл едно такова топче "пластелин" е към 10 кинта О.о

п.п. имах такова
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Супер фен
    ебати тъпото, аз имам подскачащи топки ама вървят в комплект с вълшебна пръчица

Цитирай Първоначално написано от assd
    Егати перверзното прозвуча

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    Странно защо..

Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    Странно защо..
    Замисли се :д

Аз имах,ама кучето ми го изяде Наистина е много добро Kazva se BIONIC PUTTY

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    да не става въпрос за Каучук? ... << мисля че го има в книжарниците, правиш си го на формички и като го удариш подскача...

Re: Скачащ пластелин!

Тази тема май е за борсата, но там май има само за купуване и продаване...Стига толкова съм се обеснявал. Снощи ходих на гости на едно момиче (I клас) и имаше едно мнгог интересно чудо дето можеш да си го мачкаш като пластелин, обаче става и за скачащо топче (като го направиш на топче и ако го удариш в земята отскача) като силиконовите. Някаква информация за тях, а у. И дали ги има в Стара Загора (ако да на каква цена) ? Мерси предварително !
    От скоро тези пластилини ги продават и в България, но май за сега само в Интернет...някаква фирма от Варна. Викат им Интелигентни пластилини.
    Освен че скачат, някой от тях даже светят и си променят цвета под въздействие на топлината. Аз си взех такъв (Хамелеон).
    Вярно малко са скъпички (към 30 лв ми излезе с досавката до София), но пък иначе съм много доволен. Доста е като количество и не е някакъв китайски боклук. Ако искаш виж повече на сайта им в нета.

С горното мнение темата официално е за заключване (плюс това, че е и стара)
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си