- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Скачащ пластелин!
Тази тема май е за борсата, но там май има само за купуване и продаване...Стига толкова съм се обеснявал. Снощи ходих на гости на едно момиче (I клас) и имаше едно мнгог интересно чудо дето можеш да си го мачкаш като пластелин, обаче става и за скачащо топче (като го направиш на топче и ако го удариш в земята отскача) като силиконовите. Някаква информация за тях, а у. И дали ги има в Стара Загора (ако да на каква цена) ? Мерси предварително !
да, знам го това, много е яко, но му забравих името ..дават рекламата по дисни ченъл
едно такова топче "пластелин" е към 10 кинта О.о
п.п. имах такова![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
ебати тъпото, аз имам подскачащи топки ама вървят в комплект с вълшебна пръчица![]()
Егати перверзното прозвучаПървоначално написано от assd
![]()
Аз имах,ама кучето ми го изядеНаистина е много добро
Kazva se BIONIC PUTTY
![]()
да не става въпрос за Каучук? ... << мисля че го има в книжарниците, правиш си го на формички и като го удариш подскача...
От скоро тези пластилини ги продават и в България, но май за сега само в Интернет...някаква фирма от Варна. Викат им Интелигентни пластилини.Първоначално написано от sToyAncHo
Освен че скачат, някой от тях даже светят и си променят цвета под въздействие на топлината. Аз си взех такъв (Хамелеон).
Вярно малко са скъпички (към 30 лв ми излезе с досавката до София), но пък иначе съм много доволен. Доста е като количество и не е някакъв китайски боклук. Ако искаш виж повече на сайта им в нета.
С горното мнение темата официално е за заключване (плюс това, че е и стара)![]()
Audio ergo sum