.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Фен
    Град
    Sofiq

Бои за коса :))

Здравейте. реших да пусна тема.. за боите за коса.. всяка ,която се боядисва може да изкаже мнение за нейната боя .. какво й харесва ,, какво не.. и така да придобием знания за боите и по -лесно да изберем боя.. Аз например до скоро се боядисвах с алфапарф.. но реших да я сменя, защото на мен ми идва доста агресивна и ще е полезно мнението ви относно боите .

Град
    Пловдив
    Супер ,новата garnier color sensation ако някой я е пробвал да каже как е . Иначе аз от скоро се боядисвам много съм доволна от боите Рубела .Иначе в момента съм с Палете хах .Боядисвам се светло кестеняв.

Здравейте , много искам да се боядисам ето така , но не знам каква марка боя нито кой номер да си взема. Косата ми е естествено червена но имам и руси кичури. Ще съм много благодарна ако можете да помогнете. Ето това е цвета който желая да постигна.
    http://lcd.alle.bg/480cbc9d-460-374-...iao8t7yj64.jpg
    http://hotnews.bg/uploads/tinymce/ko...ds-2009-13.jpg
    http://media.snimka.bg/images/002302879.jpg

Град
    Молдова
    Ралица,по-добре отиди на фризьор,защото едва ли този цвят се постига само с един. Поне няколко са смесени,а и до колкото виждам,има и кичури..

Фен
    Град
    Sofiq
    OfeBofe и аз мисля да пробвам гарниер.. ще видя и тази нова серия.. аз се боядисвам в русо. и надоло цвета си ми е добре.. само искам пак някакъв светъл цвят.. колкото да си правя корените.. и да е по щадяща.. чее за 1 година. грам не ми е пораснала косата.. само се накъсва.. аа ralica_radkova ако. естествения ти цвят наистина е червен.. по добре иди на фризьор.. надали ще успееш да го направиш с бои.. вкъщи..

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Аз имам безумен въпрос относно боите за коса...търсеният ефект е много тъмно кестеняво...без оттенъци (особено червен) за черно и дума да не става...не мога да намеря подходящ цвят...идеи - марка + номер
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Аз имам безумен въпрос относно боите за коса...търсеният ефект е много тъмно кестеняво...без оттенъци (особено червен) за черно и дума да не става...не мога да намеря подходящ цвят...идеи - марка + номер
    Моят естествен цвят е такъв. По принцип това е цвета точно преди нормалното черно. Повечето бои го имат. http://www.ivis.bg/products_images/syoss-470x325.jpg Този отляво?

Иначе аз съм ползвала бои на Palette и на Syoss. И напук на оплакванията от Syoss аз бях много по-доволна отколкото от Palette.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Боядисвам се само с професионални бои, които не се продават по магазините. Не знам какво беше точно името, но боите са Италиански. Правени са само с естествени съставки. Пак изгарят косата, но не са толкова агресивни и успявам да се справя. След третата седмица започва малко отмиване, но е почти незабележимо. Като цяло съм много доволна и не мисля да сменям марката. Днес също се боядисах цялата в огнено червено /реших да сменя от кафяво на червено/ иначе с тази марка съм се и изрусявала и определено много щади косата.

Град
    Пловдив
    broken-barbiee хайде сети се как се казват ....заинтригува ме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си