.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos

временна татуировка

на каква цена г/д?
    защото ме е страх от истинска, малко ме наплашиха и мисля, че още ми е рано за истинска, за това искам временна, която да повтарям през определено време
    и трябва ли да се ходи с родител, за да я направят?
    какво мислите като цяло по въпроса

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Мислиш да я повтаряш през 10 дена ли?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

не

Град
    Варна/Русе
    Щотоо да ти кажа една временна татуировка повече от 10 дена няма да издържи..

От какво те е страх ? Имам един фр на 14 е и и си направи преди 4 - 5 дни .. Каза болката е минимална .. Временен татус можеш да си направиш без родител . Но ако имаш някои фр който може добре да рисува , взимаш го с себе си отивате до аптеката взимате кана , взимате клечки за зъби и той ще ти я направи Елементарна работа е :P

Град
    Варна/Русе
    Той хубаво си е направил татуировка на 14, ама ако знаеш колко много ще му се промени мисленето за живота... Така че може един ден да реши, че не си харесва татуировката или че му е омръзнала.. Така че, авторе, не бързай, има време. Аз от 12-13 годишна искам татуировка пеперуда, но си я направих чак като станах на 17. Така поне знам, че наистина съм я искала и никога няма д ами омръзне. Да не говорим, че като си направиш една, вероятността да си направиш още е голяма. От опит

точно заради това искам и временна

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu

Защо си мислиш, че тряа да я повтаря през 10 дена .. Временните татуси стоят 2-3 години. Хенна татусите трябва да се повтарят и пак не са на 10 дена

Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от divacheee

Защо си мислиш, че тряа да я повтаря през 10 дена .. Временните татуси стоят 2-3 години. Хенна татусите трябва да се повтарят и пак не са на 10 дена
    Няма такова нещо като татуировка за 2-3 години. Правят се или с къна за 10 дена максимум или за цял живот с туш. Татуист ми го е казвал това!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна

Преди доста време имаше временни татуси, които държаха с месеци, обаче туша, който се използваше, беше много вреден и отдавна се е спряло с използването му
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    ...
    Няма такова нещо като татуировка за 2-3 години. Правят се или с къна за 10 дена максимум или за цял живот с туш. Татуист ми го е казвал това!
    татуировките за 2-3 години се правят със специално мастило и не вкарва токова навътре

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Мега фен Аватара на mynichka

напълно съм съгласна с теб, лично съм го видяла с очите си- имам приятелка, която преди повече от 6-7 години си направи уж временна татуировка и уж трябваше до 2-3 години изобщо да я няма. Е факт минаха не 2-3, а двойно повече години и татуировката още си е там и дори не е мръднала.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Временните с къна държат към 14 дни ама после става грозно. А истинската зависи къде си я правиш, различно е усещането, най много боли на плешката и гърба но е строго специфично при всеки човек. Принципно най - малка е болката на прасеца мисля

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Една моя приятелка си направи преди няколко дена и каза, че ще й стои 1 месец, не знам колко струва, но изглежда много яко(точно като истинска) иначе предполагам, че цената зависи от това колко е голяма татуировката, но едва ли е много скъпо...и аз смятам да си направя за лятото

ето така изглежда нейната http://www.prikachi.com/images/281/3225281E.jpg
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Цитирай Първоначално написано от Evie
    Една моя приятелка си направи преди няколко дена и каза, че ще й стои 1 месец, не знам колко струва, но изглежда много яко(точно като истинска) иначе предполагам, че цената зависи от това колко е голяма татуировката, но едва ли е много скъпо...и аз смятам да си направя за лятото

ето така изглежда нейната http://www.prikachi.com/images/281/3225281E.jpg
    Да бе,на морето и на мен така ми казаха. Издържа около 2 седмици,но след 5-6 ден вече почна да се изтърква и седи мноого грозно.
    Порастни и почакай да истинска.И аз бая време си почаках,няколко години,ама си струваше
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    ^ее гадно...ся ще видя на нея колко ще й издържи, дано около месец щото много искам да си направя и аз иначе наистина е най-добре истинска татуировка на мен мен ми казаха, че не боли чак толкова а и си заслужава аз задължително ще си направя след 2-3 години
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от interista8
    Временните с къна държат към 14 дни ама после става грозно. А истинската зависи къде си я правиш, различно е усещането, най много боли на плешката и гърба но е строго специфично при всеки човек. Принципно най - малка е болката на прасеца мисля
    Ми мене лично на вътрешната страна на китката ме боля повече от на плешката. За други места не мога да коментирам.

Добре бе продължавайте да спорите, след като ви казах, че татуист ми е казвал, че татуировка за 2-3 години няма! mynichka ви каза за приятелката си..

Мега фен Аватара на Infinity
    Няма да е зле авторката да се уточни за какъв татус говори ?!
    От тези, които ги правят на всяка крачка по Черноморието или ??
    Ако е първият вариант да не очаква " татуса " да й седи повече от 2 седмици, да не говорим, че ако се къпе качествено и всеки ден, то няма да й издържи повече от 5 дена.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...

http://murphystattoos.com/bp%D0%B5m%...%BEbki,38.html

не знам кой "татуист" ти го е казал ... но временни татуси има ..

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз мисля да си правя временна лятото. Но искам да е за около месец. Мисля да е надпис на китката. Искам няколко истински, но със сигурност ще изчакам 3 - 4 години. До тогава мисля да си правя през летата по някоя на различни места, където бих искала да са ми истинските.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    divacheee, Да,временни татуси има. Но момичето най-вероятно пита за онези които ги има под път и над път особено по градовете на морето.. А точно тези издържат по 1-2 седмици. Все пак през лятото се къпем всеки ден. А и цените според мен са им надути - не бих дала 40-50 лв за нещо което стои точно 1 седмица и избледнява, а да не говорим че не е кой знае колко голямо.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Бе, какви са тия временни татуировки, дето държат по месец? Аз не виждам с какво може да се направи, че да издържи толкова. Иначе аз лично ги намирам за ужасни, от километри личи, че не е истинска.

А другите "временни", които са за по 2-3 години се правят точно като истинските татуси, но просто иглата не влиза толкова навътре. Но в Бг не съм виждала някъде да правят такива.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

искам да порасна още малко за истинска
    1во защото тепърва се развивам (образно казанао )
    после идва страхът от иглата
    и плюс това искам да е нещо което ще означава нещо за мен
    а не "щото седи яко"

заради това първо искам временна

Град
    Враца
    Цената зависи от това колко е голяма татуировката . Цените варират от 5 лв. нагоре
    Изумително е как един човек може да върне усмивката ти, която стотина са развалили .. <3

Повече от фен Аватара на Greshka
    Тези по морето, които ги правят държат около 2-3 седмици, но най-добре първо да пробваш с такава.Една приятелка си прави преди 2 години и издържа точно 2 седмици без да се е махнало нищо.Цените бяха от 5 до 50 лв, но не правеха големи татуси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си