- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- временна татуировка
Вижте кво стана с моята временна на 2рия ден http://www.prikachi.com/images/503/3227503b.jpg(само да кажа,че на 3тия ден изобщо пък я нямаше!) Според мен ще е хубаво да почакаш и да си направиш истинска
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Еми аз миналото лято си правих в Албена,но малка и беше 8 лева,ама то зависи каква къна ползват,дали има цветове,колко е голяма..къде ти я правят от много неща зависи..при мене държа 2 седмици и то при положение,че всеки ден бях в морето :P
И аз си бях правила на морето миналата година на кръста . Стоеше яко р само не искам да ви споменавам как си оцавах дрехите с каната дори часове след правенето на татутои да стои грозно като почва да се трие , да не говорим , че ако си хванал тен на морето и си си направил татуто преди да почернееш после ще си личи естественият ти тен 3 месеца поне
![]()
![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Първоначално написано от divacheee
Споконо не е някой наркоман, решил, че може да прави татуси.. Човекът и студио си има, даже в момента е в Кипър.. Както и да е..
Перманентен грим е съвсем различно.. За първи път чувам да се правят татуировки с него.. Той е за вежди и устни.. Но ако се направи като татуировка, наистина би издържал 2-3 години.. Но аз лично не знам дали се маха напълно..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не се маха, моя приятелка си е правила и 4 години по-късно.. татуировката си беше на лице и почти не беше избелялаПървоначално написано от marin4itu
До авторката: Няма какво да се страхуваш от иглата, голямата болка идва ако си избереш голяма татуировка и то след първия час, че и повече. А дори и тогава - стискаш със зъби и минава
Радвам се, че си от хората, които не се рисуват за да са "в крак с модата".
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
съвет не си прави временна мини направо на истинска щом искаш изчакай да пораснеш още. аз моята си я направих на 13 няма нужда да се тревожиш дали няма да се разтегне и нацепи защото кожата е еластична и ще се нацепи само при рязко упъване. колкото до болката моята ми я правиха без обезболяващи, иначе има спрейчета до няколко минути напръсканото място ще е изтръпнало и няма да чувстваш нищо след като ти я направят ще те боли максимум ден след като изчезне ефекта на спрея за този ден си приготви един нурофен примерно вс ще е наред
Аз също много искам татус, но още не съм решила какъв но знам къде искамот вътрешната страна на китката. Може ли да ми кажете г/д колко боли макар че за всеки е различно.
От вътрешната страна на китката и била съвсем малка татуировка > болката е като при кола маска горе долу, но наистина е индивидуално, различни хора различна чувствителност на кожата и праг на болкаПървоначално написано от daniGirl
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
МАЛКА МНОГОЗНАЙКЕ направих си ВРЕМЕННА СТОЯ МИ 2 ГОД И ПОЛОВИНА ДАЖЕ 3 ЩУХА ДА СТАНАТ ПРАВИХ СИ Я В СТУДИО ЗА КРАСОТА ВЪВ ВАРНА ANGEL FACE пак с игла но не до края беше илада ами само до епидермиса на кожата така че избледнява и до няколко дена след избледняването се маха сама ! недеъте да говорите без да знаете (съжалявам ако има грешки пиша го бързи и на тъмно )PEASE
Няма смисъл от временна,първо ,че ще дадеш много пари,второ,че ще издържи супер малко а за тези пари можеш да си направиш истинска) Моята не ме боля изобщо,от лакътя до китката от външната страна ми е. А такива временни с игли,пак има вероятност да стане така,че мастилото да влезне по-дълбоко от 1вия слой или не знам кой точно.. и после като се махне да останат тук там някъде петна..не си е работа.