.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Есе ..

Есе ..

Много ви моляя .. Спешно се нуждая от едно есе на тема ( Първата Среща )

п.п - Благодаря предварително .. и не задължавам никого и моля който, неможе да ми помогне да не пише !!

Ще съм благодарна и дори ако само ми дадете идея как да започна
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Град
    София
    Първата среща ... има се предвид любовна първа среща , нали ?
    Ами нз .. идейки :
    1.да пишеш за впечатлението , което трябва да оставиш у човека , с когото си на среща
    2.за това как не трябва да се прибързва на първа среща

Мм нз .. може да са малко глупави идеи , ама само това ми идва на ума .. сори ,че не мога да помогна с повече
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Помогна ми даже много аз съм готова но бях изпуснала да напиша за впечатлението .. .. Благодаря
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Мега фен
    Град
    Earth...
    $200

Мега фен Аватара на iiordanova
    Първа среща с гадже ли ?
    Напиши освен впечетлението, за което ти каза момичето преди мен и за това как трябва да се държиш на първа среща (да бъдеш себе си и т.н.). Напиши и за вълнението (пеперудите в корема и разни такива клишета,които ще допълнят есето ти). : ) Много неща могат да се напишат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си