.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на ex7azy

e n g l i s h ` Помощ..

Моля, помогнете ми, че имам страшно много домашно по английски език, а се прибрах в 21.00h от тренировка, къпах се и сега се сещам, че имам да пиша 32 думи по 5 реда за утре, да уча да разказвам урок и да напиша 2 текста - единя за пожар в гората, а другя за моя любим актьор/актриса!
    Аз не съм кой знае колко добра в писането на текстове.. нищо, че уча в английската езикова! ;хх
    Моля, ако можете да ми ги направите на английски език, аз ще ги напиша на български, а вие ми ги преведете ако имате желание и не ви затруднявам!

Текст 1: Пожара в Черната гора
    Вчера в 20.00 е избухнал пожар в Черната гора, причинен е от 28 годишен мъж, който изхвърлил цигарата си.
    Листата започнали да горят, дърветата се запалили и пламъкът им бил разнесен бързо от силния вятър.
    Били засегнати 2 от къщите, които били в близост до гората и се наложило хората да напуснат домовете си! Пожарникарите не успяли да угасят огъня и къщите изгоряли.

Текст 2: Любимят ми актьор
    Моята любима актриса е Джена Дюан, защото тя винаги играе ролите си много добре и всеки един филм, в който тя участва е страхотен.
    Любимите ми филми с нейното участие са Tamara и Step Up.
    Преди да стане актриса Джена Дюан е била модел и танцьорка. Родена е на 3 декември 1980 г. в Хартфорд, Кънектикът, но живее и расте в Тексас. Започва да танцува още на 5-годишна възраст.
    Става известна през 2006 г. с ролята си в хитовия филм "Step Up", където играе танцьорка. Преди това играе главна роля в ужаса "Тамара" и с това бива забелязана от големите компании. Виждали сме я още в хоръра "Гняв 2" и "Окървавена любов".

Извинявам се за правописните гершки!
    Чао за сега.. аз отивам да уча и ще съм много щастлива и благодарна ако до утре има текстовете, защото ще излизам в 9 за да купя подарък на едно момиче, защото съм на рожден ден и после заминавам направо на училище 2-ра смяна!
    Can't get you outta my mind

|-( vmesto da kara6 drygi i postoqnno da izliza6 sedni vav vas i si gi napi6i....moje da izpolzva6 i nqkakav online balgaro-angliiski re4nik i 6te ti prevede teksta www.kakvo.org

Мега фен
    Град
    Earth...
    $200

Благодаря ви за помоща.. наистина много ми помогнахте!

Голям фен Аватара на LeDa
    Аз сега седнах да ги преведа, до 15 минути ще съм готова.

Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Аз сега седнах да ги преведа, до 15 минути ще съм готова.
    Няма смисъл.. мина вече тая! ;D Изкарах 5-тица!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си