- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- тяга,лег,клек
Първоначално написано от Myrth
Как е въэможно да ядеш по 5 6 пъти на ден след като си на даскало 7,8 учебни часове?
А и какво да направя като майка ми все пости и ни готви мн месо![]()
![]()
;d ;D
Еми като си на даскало 7-8 часа във фолио си взимаш някой сандвич със сирене , ако се наложи и едно таперче с яйца,шейкър с протеин в мляко или в краен случай вземаш пиле или пържола с ориз или картофи и в междучасието хапваш.Който те погледне му биеш един и лека нощПървоначално написано от loveca777
![]()
Ами то тъй ще е..Първоначално написано от DownloadVirus
Малко не ловка ситулация е, но нямя друг начин![]()
Аз си взимам от къщи сандвич със сирене..Къв е проблема? Ако не си взема,имам късмет,че лафката ни има хубав сандвич (пуешко,кашкавал,маруля,дом ат)
Ай,ай,ай.Какво четат хубавите ми очи?Първоначално написано от loveca777
Велики пости? Ти нали си ловец?
Трябва да ядеш всеки ден месо,собствен улов! Какъв ловец си иначе?
![]()
За голямото междучасие да , ама през малките по коридорите да ям...Първоначално написано от DownloadVirus
Щот почти никой не папа така
Ам карай голяма работа![]()
Ами тази година заради шапа зябраниха лова и не можах да си набавя плячка ... гладуване до другата година ...Първоначално написано от redbul2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама я стига.
Всички като че ли си готвите сами.. ;d
Да. Аз сам си приготвям пържолите, спагетите, яйцата. Не е трудно, в никакъв случай.
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
е къв е проблема в малките междучасия да ядеш?? почти никой не прави така-защото повечето пушат през това време..ти си избираш какво да правиш-цигара или сандвич?
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..