- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Смяна на динамично IP ?
Клиент съм на Близооо имам модем от тях който съм вързал към Wi-fi рутер TP-LINK TL-WR34OGD. И влизам през Wi-fi от лаптопа. Проблема е че някой има същото IP което ми дава рутера и са го баннали в сървърите на cs.ro-ni.net и то permanent и сега се чудя как да сменя пустото IP ? Рестартирах рутера, вадех кабели влизам в cmd и пиша pconfig /release и после ipconfig /renew ама нищо не става![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Според мен IP-то на модема ти си е статично, ако правилно съм разбрал конфигурацията на устройствата. Тоест... колкото и да сменяш IP-то на рутера това не променя адреса с който опитваш да се кънектнеш към CS.
Ако си сигурен, че си с динамично IP (а доколкото ми е известно близоо са с реални) просто рестартирай модема и би трябвало да се смени. Ако не, връзваш компа директно към модема с кабел и ако имаш достъп до него променяш от там. Но едва ли е динамично. Тоест - пермабан си сори :/
Няма как 2-ма да са с 1 и също IP защото това си е чист IP-conflict. Предполагам се говори за мрежа от локални адреси излизащи навън с един реален IP адрес.
Възможно е, но такива мрежи спряха да правят преди бая години, поне до колкото аз знам. Също той има предвид, че може би някой друг преди него е бил с този IP адрес и е бил баннат. А ако си отскоро е възможно, все пак адресите се махат от един клиент и се слагат на друг...
Рутера от Близооо е с реално IP. До сега без проблем влизах но вчера пробвах и все ми излиза това.
Та аз дори не играя классик и ми е друг ника.Код:AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin -= Ro-Ni CS 1.6 Classic =- [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : MaSaR!!!!!!!!!!!! [AMXBANS] Reason : ' Multihack Detector ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs.ro-ni.net [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' CENSORED ' [AMXBANS] ============================
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Не си поствай IP-то така... знаеш какви тарикати има
Реално IP може да го смениш само, ако поискаш от централата да ти бъде сменено. Иначе и да го смениш - няма да имаш интернет.