Здравейте! Тази тема е сериозна. Аз съм едно сериозно момче, което си спазва принципите и има цел в живота. Цепя се от другите хора.. от повече от тях де. Не върша мизерии, възпитан съм и дисциплиниран.. но не мога да си намеря момиче, което да ми подхожда. Сериозно.. писна ми. Всяко момиче което среща напоследък пуши/пие и се гордее с това. Искам да кажа, КОЙ НОРМАЛЕН човек, ще плаща за нещо което му вреди?! Та също така, всяко срещнато момиче се държи по много неприличен начин и въобще са много зле. Всички са злобни долни лицемерни и егоистични кучки без достойнство. Аз съм на 17, не съм имал сериозно гадже до сега, но не се и притеснявам от това, въпреки че много пъти съм могъл да си "хвана" такова... отличен съм в училище, семейството ми е добре финансово, аз се обличам стилно и се държа добре, екстремно романтичен съм с достатъчно чувство за хумор. Проблема ми не е там, че не ме харесват, а може би, че аз не ги харесвам.

Та исках да питам момичетата във форума.. мислех да направя един експеримент. Понеже вече почнах да се отчайвам, ще трябва да мисля какви ли не тактики за намиране на правилната. Та.. ако едно момче.. да кажем с работни скъсани дрехи, изцапано ви поднесе роза, как бихте реагирали? Сигурен съм, че 100% от вас дами, ще кажат, че ще им стане мило и ще вземат розата, а всъщност само 25%- от вас ще кажат истината.

Много са ми станали жалки тези истории, няма свестни хора останали.. поне около мен. Излях си душата, троллвайте ме кучета.