.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

обицаа на езика ^^

Реших да си дупча езика и се чудя при кой да отида живея в Бургас и нямам намерение с обицата да получа куп инфекций
    поредното объркано хлапе

Колко думи в българският език завършват на "й"?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Доста, но никоя от тях не е в множествено число.

Супер фен Аватара на breathless
    Цитирай Първоначално написано от reoffender
    Колко думи в българският език завършват на "й"?
    Тамън и аз това щях да напиша, писна ми да гледам съществителни в мн.ч., завършващи на Й, и то не само тук.

пс: българсия език* (него)

Точно за мн.ч. имах предвид, но явно спя още.
    В една от малките улички по Богориди(от ляво), има добро студио. Името обаче забравих...

Дали ще получиш "инфекций" зависи от това как ше се "грижиш" за обицата, в смисъл да промиваш дупката, да не ядеш твърди храни отначало и т.н. Преди да се дупчиш вземи се информирай малко (за твое добро).
    It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
    Destiny.

преди време и аз се бях запалила да се дупча,но само до там..Запознах се и говорих с много хора по тоя въпрос(които имат вече обица) и ми звучеше супер страшно..на едно момиче уцелили вена и 1 седмица пила кръв..3-4 си бяха счупили зъби,а четох и че някои си си бил загубил вкусовите рецептори.След дупченето езика може да се поддуе и минимум 1 седмица ще си на пасирани супички със сламка..Но избора е твой

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Една от моя клас се продупчи у някакъв нейн приятел и той й беше сложил неговата обица, ама нямаше никакви инфекциЙ .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си