- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- нещо за по бърз растеж на миглите
izvinqvam se predvaritelno ,ako temata se povtarq ,no ne namerih dr .. znaete li neshto za rastej na miglite ,no da e efikasno ? blagodarq predvaritelno
Модерирано от Бандитка по т.7
ot li4em opit da kaja kato bqh malka i si podstrigah miglitei sega sa mi mn dylgi i izviti
![]()
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 8:40 pm Заглавие:
ot li4em opit da kaja kato bqh malka i si podstrigah miglite i sega sa mi mn dylgi i izviti
i az sam 4uvala .. ,no moite sa prekaleno kasi i ako ne mi podeistva .........![]()
na men mama mi gi e rejela kato malka i sega sa kato junglaПървоначално написано от Mim4etooo
v dobria smisul! dori i sega, sled lqtoto kogato vruh4etata na miglite mi sa isvetlqli gi otrqzvam. mislq 4e tova e nai-efikasnia metod!
Абе как ще си режете миглите?Първоначално написано от cotton candy
Леле не бих си го причинила това...ами ако не израстнат?
![]()
А по темата бях чела някъде във форума че маженето с бадемово масло ги заздравявало, но доколко подпомага растежа не знам.![]()
аз съм чувала че зехтина помага.. но не съм пробвала и не мога да ти кажа от личен опит .. а това със рязането на миглите ми звучи приемливо ама аз ако го направя ден два после няма да си подам носа навън![]()
Бадемово или рициново масло... За да ти е по-лесно, можеш да използваш някаква тънка четчица или пък четката от някоя стара спирала, като, разбира се, преди това си я почистила хубаво... И още нещичко - внимавай при слагането на рициновото масло специално - мнооого ще пари, ако попадне в очите! Това е![]()
Първоначално написано от Dark~Illusion
Сто процента ще ъ израстнат. Не знаете ли, че на децата като са малки се прави така?
Ениуей, ако не ти се занимава да ги мажеш с разни ъ работи, взимаш ножицата и клъц =) Ще пораснат много по-големи,само трябва да стискаш известно време, докато пораснат (не е много,спокойно).
ama tva s rqzaneto veno li e 6tot i moite migli sa mn mizerni
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
вярно е да...Първоначално написано от marina star
аз преди съм си ги рязала
Добре на децата може и да се режат ама на тез години вече не мога да си представя да ходя с отрязани мигли...Първоначално написано от AFT
![]()
Бе не се режат целите мигли а само връхчетата.И има вероятност да си останат такива каквито сте ги отразяли имайте го в предвид.
+1Първоначално написано от BeboP
Вие луди ли сте?!В кой век живеете?Как ще си режете миглите, това е малоумщина!Пък съм и чувала, че след като се отрежат, много боде и е адска мъка премигването.Ще трябва 1 месец да спите хах.Не вършете глупости уе.....
цял животПървоначално написано от Evanescencefan
![]()
Сто процента ще ъ израстнат. Не знаете ли, че на децата като са малки се прави така?
Ениуей, ако не ти се занимава да ги мажеш с разни ъ работи, взимаш ножицата и клъц =) Ще пораснат много по-големи,само трябва да ст
искаш известно време, докато пораснат (не е много,спокойно).
______________________________________________-
a za kolko gore dolu vreme shte porasnat 4e te i bez tova sa mi mn malki kato gi otreja nqma da se vijdat napravo.. a ako ne porasnat shte si prisajdam nqma na4in ...![]()
хахах и какъв е смисъла да се режат връхчетата?!Миглите да не растът от там
![]()
![]()
![]()
black_mamba
хахах и какъв е смисъла да се режат връхчетата?! Миглите да не ръстът от там
k_mamba написа:
хахах и какъв е смисъла да се режат връхчетата?! Миглите да не растът от там
ami i kosata ne raste ot vruh4etata pak se rejat redovno !!!
za nai mnogo 2 sedmici 6te ti izrastat miglite osven tva ne se rejat mn a syvsem malko az moite celite gi otrqzah kat malka i sega sa si mi suoer dykgi i izvite 4e 4ak horata mi se 4udqt mn mi gi haresvat ne se ebavam![]()