.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Град
    sofiq

нещо за по бърз растеж на миглите

izvinqvam se predvaritelno ,ako temata se povtarq ,no ne namerih dr .. znaete li neshto za rastej na miglite ,no da e efikasno ? blagodarq predvaritelno

Модерирано от Бандитка по т.7

Повече от фен
    ot li4em opit da kaja kato bqh malka i si podstrigah miglite i sega sa mi mn dylgi i izviti

Град
    sofiq
    Пуснато на: Пет Май 16, 2008 8:40 pm Заглавие:

ot li4em opit da kaja kato bqh malka i si podstrigah miglite i sega sa mi mn dylgi i izviti
    i az sam 4uvala .. ,no moite sa prekaleno kasi i ako ne mi podeistva .........

Цитирай Първоначално написано от Mim4etooo
    na men mama mi gi e rejela kato malka i sega sa kato jungla v dobria smisul! dori i sega, sled lqtoto kogato vruh4etata na miglite mi sa isvetlqli gi otrqzvam. mislq 4e tova e nai-efikasnia metod!

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    na men mama mi gi e rejela kato malka i sega sa kato jungla v dobria smisul! dori i sega, sled lqtoto kogato vruh4etata na miglite mi sa isvetlqli gi otrqzvam. mislq 4e tova e nai-efikasnia metod!
    Абе как ще си режете миглите? Леле не бих си го причинила това...ами ако не израстнат?
    А по темата бях чела някъде във форума че маженето с бадемово масло ги заздравявало, но доколко подпомага растежа не знам.

аз съм чувала че зехтина помага.. но не съм пробвала и не мога да ти кажа от личен опит .. а това със рязането на миглите ми звучи приемливо ама аз ако го направя ден два после няма да си подам носа навън

Град
    Pays de la Loire
    Бадемово или рициново масло... За да ти е по-лесно, можеш да използваш някаква тънка четчица или пък четката от някоя стара спирала, като, разбира се, преди това си я почистила хубаво... И още нещичко - внимавай при слагането на рициновото масло специално - мнооого ще пари, ако попадне в очите! Това е

Град
    sofiq
    blg na vsi4ki

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Абе как ще си режете миглите? Леле не бих си го причинила това...ами ако не израстнат?

Сто процента ще ъ израстнат. Не знаете ли, че на децата като са малки се прави така?
    Ениуей, ако не ти се занимава да ги мажеш с разни ъ работи, взимаш ножицата и клъц =) Ще пораснат много по-големи,само трябва да стискаш известно време, докато пораснат (не е много,спокойно).

Супер фен
    ama tva s rqzaneto veno li e 6tot i moite migli sa mn mizerni
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    ama tva s rqzaneto veno li e 6tot i moite migli sa mn mizerni
    вярно е да...
    аз преди съм си ги рязала

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion

Сто процента ще ъ израстнат. Не знаете ли, че на децата като са малки се прави така?
    Ениуей, ако не ти се занимава да ги мажеш с разни ъ работи, взимаш ножицата и клъц =) Ще пораснат много по-големи,само трябва да стискаш известно време, докато пораснат (не е много,спокойно).
    Добре на децата може и да се режат ама на тез години вече не мога да си представя да ходя с отрязани мигли...

Бе не се режат целите мигли а само връхчетата.И има вероятност да си останат такива каквито сте ги отразяли имайте го в предвид.

Цитирай Първоначално написано от BeboP
    Бадемово или рициново масло... За да ти е по-лесно, можеш да използваш някаква тънка четчица или пък четката от някоя стара спирала, като, разбира се, преди това си я почистила хубаво... И още нещичко - внимавай при слагането на рициновото масло специално - мнооого ще пари, ако попадне в очите! Това е
    +1

Град
    Pleven
    Вие луди ли сте?!В кой век живеете?Как ще си режете миглите, това е малоумщина!Пък съм и чувала, че след като се отрежат, много боде и е адска мъка премигването.Ще трябва 1 месец да спите хах.Не вършете глупости уе.....

A za kolko vreme sled otrqzvaneto izrastvat?
    Bring me to life...

Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    A za kolko vreme sled otrqzvaneto izrastvat?
    цял живот

Bring me to life...

Град
    sofiq
    Ениуей, ако не ти се занимава да ги мажеш с разни ъ работи, взимаш ножицата и клъц =) Ще пораснат много по-големи,само трябва да ст
    искаш известно време, докато пораснат (не е много,спокойно).
    ______________________________________________-
    a za kolko gore dolu vreme shte porasnat 4e te i bez tova sa mi mn malki kato gi otreja nqma da se vijdat napravo.. a ako ne porasnat shte si prisajdam nqma na4in ...

хахах и какъв е смисъла да се режат връхчетата?! Миглите да не растът от там

Град
    sofiq
    black_mamba
    хахах и какъв е смисъла да се режат връхчетата?! Миглите да не ръстът от там

рициново масло

Цитирай Първоначално написано от black_mamba
    косата расте по-бързо като се режат връхчетата .. по тая логика косата оттам ли расте ?

Град
    sofiq
    k_mamba написа:
    ami i kosata ne raste ot vruh4etata pak se rejat redovno !!!

Повече от фен
    za nai mnogo 2 sedmici 6te ti izrastat miglite osven tva ne se rejat mn a syvsem malko az moite celite gi otrqzah kat malka i sega sa si mi suoer dykgi i izvite 4e 4ak horata mi se 4udqt mn mi gi haresvat ne se ebavam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си