Nam3less3, погледни след 30-тата секунда http://www.vbox7.com/play:46704163 . Знам, че много от вас няма да го одобрят, но просто в Русе в последните няколко години е станало традиция това и колкото и тъпо да изглежда, всъщност е много забавно, особено когато се надвикваме с други училища и т.н.
Ако се съгласим да подпишем и въпреки това отидем да викаме и т.н., разписвайки се, ние сме ги упълномощили, ако нарушим "обещанието" си, да ни санкционират по някакъв начин. А ако не разпишем, няма особено какво да ни направят според мен. Просто директорката ни гледа да запази авторитета на училището си, нищо повече.
GregoryHouse, мерси за компетентното мнение.
marin4itu, традиция си е, но нашата директорка е особена. Няма да разпишем и да видим какво може да ни направи. 4-5 години гледам сеира на другите и си представях как ще е на моя бал, няма точно сега да ми отнемат това право! :P
gandalfepi4, определено ще и намекнем, ако тръгне да ни се пъчи. Те просто си мислят, че сме послушни овчици, които нямат права и собствено мислене, ама е време да им го покажем.
ludiqtzubar96, не е директорката на АГ. Между другото, точно вчера идваха випускници от АГ да викат пред нащо даскало, но заместник-директорката бързо ги изгони... Всичкото веселие покрай 12 клас ни вземат.
NambyPamby, да ти кажа няма да се изненадам, ако пуснат някой да дебне или да говорят с директори на други училища. С и без извинение, ама тея хора толкова да си нямат работа, че чак си измислят всякакви простотии... Но ако се разпиша, както споменах по-горе, просто ще им дам правото да ме накажат според декларацията. Затова просто отказвам подпис, пък ако станат някакви проблеми, ще се обърнем или към инспектората, или към общината. Което ми напомня, че едно момиче от съседния клас каза, че ще издейства разрешение от общината да едно шествие. Като имаме от там разрешение, вече никой нищо не може да ни каже.