- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много го харесвам....
Тази година кандидатствах и сега уча в ново училище с нови съученици. Още първият ден едно момче от моят клас ми направи силно впечатление и от тогава на сам го харесвам. От време на време в часовете засичаме погледите си и някои ми казаха, че ме харесва.. но мен ме е срам да му кажа.... на всякъде чета "харесвам момче от моя клас.." ии отговора е "кажи му." Еми.. мене ме е срам... В междучасията си приказваме.. извън училище сме излизали в обща компания.. но не мога да му кажа..........![]()
![]()
![]()
Ако има фейсбук,намери го,започнете да си пишете и така.С намеци ще се разберете,дали той те харесва или не.Ако не - закачай го,заговори го в училище,друг начин няма.
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Предполагам че си 8 или най-много 9 клас.Замисли се колко ще ти е гадно,ако
1.Не изпитва същото
2.Се съберете и разделите със скандал
3.Разбереш,че не сте един за друг,а той упорства и ти досажда 6-7-8 часа на ден.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Това е много вярно.Трябва първо да си пишете обчувате и т.н. за да разбереш дали наистина някакви чувства и симпатии и чак тогава да му споделиш!!
Накратко, поопознайте се по-добре, и ако тогава още имаш същите чувства към него му кажи. Не е нужно да бързаш. А пък и да не те харесва няма какво толкова да губиш. Не е единствен. УспехПървоначално написано от catyyyy
Първоначално написано от mim4ety_sara
И защо,за Бога,да му пише във Фейсбук като са в един клас!?Съвсем сте го затрили реалното общуване...
Diamonds,Mexico,Tequila
Ами в училище си говорете, в скайп или фейсбук.. където искаш.
Важното е да станете една идея по-близки. Каза, че си излизала с него в компания, повторете пак и пак и пак. Хубаво е да излизате, реалното общуване е много важно. Но на първо време, докато преодолееш срама, давай виртуално.![]()
*сън*
Стига давахте предложения за Fakebook..пф..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
И к'во? Т'ва важи за всяка една потенциална връзка.Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Като за начало, за нищичко на света не му казвай, че го харесваш директно. Има голяма вероятност да се окаже селяндур и да ти се подиграва за това.
Ако ти идва отвътре, намекни му, че му се кефиш. Ако отвърне, супер. Ако не- здраве да е.
Както казахте по нагоре.. закачам го и много пъти той прави същото.. много благодаря за съвета на TheNewReligion това мисля да го приложаТова за Фейсбук наистина вече е прекалено изтъркано.. пък и виртуалните целувки и прегръдки сега ги нямат за нищо... Една до преди известно време водеща ми се приятелка му пише постоянно прегръдки, целувки, сърца и т.н. а пък на живо и здрасти не си казват.. В горните класове според мен това няма да ми попечи.. ако сме скъсали, значи сме скъсали и нямаме повече чувства един към друг и в най-добрия вариант ще останем много добри приятели.
![]()
![]()
Да,ама в една потенциална възка,както го нарекохте,не си принуден да седиш с един човек почти всеки ден по няколко часа в следващите 2-3-4 години,нали?
Diamonds,Mexico,Tequila
защо трябва да му казваш каквото и да било,бе тъпо лапе ? като му кажеш че го харесваш по магически начин ще се заобичате,ще се зацелувате и най-важното...ЩЕ ТРЪГНЕТЕ!
Can It All Be So Simple ?
Точно предложенията със общуването в интернето не са най-доброто решения. За бога, по цели дни прекарвате времето си? Все нещо трябва да си научила за него - какво харесва, от какво се интересува, какво го вълнува. Говорети си, шегувайте се. Можеш да подметнеш да излезете примерно ти, той и някой съученик/чка някой път, за да прозвучиш прекалено настоятелна и така. Важен е контакта на живо, а не примерно чатили сте си бла бла бла време и когато отидете на кафе примерно да не можете да се погледнете от срам и да не обелите и дума..
Това,че те зяпа не значи задължително,че те харесва.
И аз си зяпам много момчета,но не е ,защото ги харесвам и искам.
Защо не говориш с него?
Да бе, всички връзки на тази възраст са такива. Не вярвам което и да било момиче/момче е намерило перфектната половинка още на 14-15 и иска да е с нея до края на дните си..Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
Намекни му, независимо по facebook,skype или наживо. Не е много добре да е директно, тъй като, може би аз така го разбирам, но си в нов клас, вече се познавате, но когато приятелството е ново не само момичетата, ами и момчетата могат да пускат слухове и да си съчиняват разни работи, въпреки че в това да харесваш някого няма нищо лошо... И най-важното - увери се че не иска само секс, вярно на тази възраст може още да е девствен, но имам приятелки които са прекарвали по 3-4 месеца с момче, което през връзката се държи нормално, но се скарват по жесток начин и то започва да пуска слухове как му е пуснала, но е била много космата, миризлива, или пък и друг вариант - той само това искал от нея, харесвал я първите 2 седмици, но после бил с нея само да не и стане гадно и я зарязал точно защото не му е пуснала..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
аз не съм казала нищо такова ! .. Двамата говорим всяко междучасие той ме заговаря.. аз го заговарям и т.н. ............................ :]Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa