- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога боли по-малко?
Кога боли по-малко? Когато си загубиш девствеността на 14 или 16 или по-късно? Има ли ниакаква връска?![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
няма
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Никой ли не си е губил девственоста първо на 14 след това на 16 че да сравни?
![]()
Аз не съм момиче но ше отговоря. Колкото по-рано толкова по малко ще боли , друг е въпроса редно ли е на 14 да си изгубиш девственоста.
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
^ Така поне пише в доста книжки по темата. който ги е чел, разбира се. Като причина се посочва постепенно, макар и минимално, удебеляване на химена, с течение на годините. Това пък не значи да хукнете от 10-годишни да го правите!
Относно болката - не мисля, че има голяма разлика между 14 и 16. Чел съм, че след 20 мъките били по-сериозни, но пак си е индивидуално.Първоначално написано от SexyBitch
Welcome to the Jungle...
Добре, аз съм на 14 и скоро ми дойде за пръв път. С какво мога да се отворя сама? Но да не ме боли?![]()
^ Лоша идея. Не говоря за 14-20-годишни. Няма да има разлика между "сега" и след 4-5 години, например. Залягай зад учебниците и не се занимавай с глупости.
DarkTampler, наистина така пише - след 20 години. Последно го срещах в някаква анатомия.
С куршум в главата, обещавам няма да те боли изобщо.Първоначално написано от SexyBitch
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Ама за какво ти е да се отваряш сама??? Не е ли по-добре когато срещнеш човек, към който имаш чувства, на който можеш да се довериш и т.н. и да оставиш той да те отвори. Все пак аз ако съм момче и знам че съм първия на приятелката ми ще ми е хубаво. Но не и ако знам че тя се е ръчкала с някви предмети да се отваря... бляксПървоначално написано от SexyBitch
И какво значение има болката... Който го е страх от мечки, не ходи в гората.
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Еми страх ме е, че ням да намеря правилниа човек а ако го намериа ще е късно и ще ме боли повече. И да да не се чукам ама как иначе ще си родя деца?Първоначално написано от JustAdream
![]()
Девойко, жена "се отваря" с член. Девствеността не е чак такова ужасно бреме, че да си я отнемаш сама. Ясно, че си в пубертета и емоциите бушуват, но не прави глупости, за които после ще съжаляваш.Първоначално написано от SexyBitch
Относно болката - нея си я има, независимо дали ще се обезчестиш сама, с мъж, или с краставица от кварталната зарзаватчийница. Обаче не е чак толкова ужасна и нетърпима, колкото си представяш.
Изчакай подходящото момче и всичко ще стане от само себе си. Ще го срещнеш спокойно, мъже бол.![]()
Welcome to the Jungle...
SexyBitch, последното ти мнение звучи крайно несериозно. Темата някаква шега ли е?
Изобщо не се шегувам. Просто съм пъзлаПървоначално написано от Emilen
![]()
Значи ти е рано за каквито и да е сексуални отношения. Изчакай, докато спреш да изпитваш панически страх от болката и изобщо губенето на дествеността. Така или иначе няма закъде да бързаш.Първоначално написано от SexyBitch
![]()
Welcome to the Jungle...
Кой е казал, че до 20 няма да си намерила подходящия?Първоначално написано от SexyBitch
SexyBitch, раничко ти е сексуален живот. А и като намериш подходящия, ще забравиш за страха. Виждал съм много по-страхливи момичета, които дори не се сещат, че ги е било страх. Послушай ме за учебниците, няма да сгрешиш.
SexyBitch болката при всеки е индивидуална,всяко момиче го боли малко или много ,но това не е болка за умиране не виждам какво толкова се плашиш ,какъв е смисъла да бързаш и защо трябва да се "отваряш"(много тъп израз сякаш е консерва ) сама ..за къде бързаш ?!
Hostis Honori Invidia
аз на 14 не мислих какви предмети да си пъхам тук и там.....по начина ти на мислете си личи,че ти е рано-изкачай си "подходящия"
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ОМГ,да се отворя вика...Дори да го направиш на 30,с най-долния циганин,ще е по-добре и ще ти е по-добре отколкото с краставица или някакъв друг плод/зеленчук!
Едно и също е всичко зависи от девствената ти ципа.Познавам момиче,което при 4 часа секс (не е измислица) не успя да и се спука девствената ципа..Техните решиха да и правят тест за девственост и се оказа,че е девствена,но ти няма как да разбереш каква ти е ципата може да е еластична,може и да не е..но няма значение.И колкото ще те боли с краставица или с мъжки член.. пък и то болката не е толкова от самата цип,а от проникването тя един път се разкъсва и след това е едно и също(с 1 момче,де)
Ооо тва е ебахти простотията!!!!Ще го намериш правилния,изчакай малко!!!Тва е най-голямата простотия да се отвориш сама...няма по тъпо нещо разбери!!!!!Първоначално написано от SexyBitch
Годините не са от значение,има много други фактори, като му дойде времето едвали ще мислиш за болката
Пича ти просто трябва да е внимателен и тва е.
>>DjBelev<<
Недей да изпреварваш нещата. На 14 години си. Изучи се, осигури си бъдещето, пък тогава "се отваряй", ако искаш и с винкел.Първоначално написано от SexyBitch
Ох продължавам да се изумявам от простотията изливаща се в този раздел от потребителите пишещи теми.
Като изключим важните, най-интелектуалната тема тук е тази за снимките(сигурно защото няма коментари извън снимките).
ПТ: Има ли разлика дали ще се удариш сега или след 2 минути?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota