.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Повече от фен

Кога боли по-малко?

Кога боли по-малко? Когато си загубиш девствеността на 14 или 16 или по-късно? Има ли ниакаква връска?
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    няма
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Невъзможно е да се определи, тъйкато си я губят само веднъж, не можеш да я изгубиш веднъж на 14 след това на 16 и да направиш съпоставка кога те е боляло повече.
    - Всички авто-части на едно място!

Никой ли не си е губил девственоста първо на 14 след това на 16 че да сравни?

Аз не съм момиче но ше отговоря. Колкото по-рано толкова по малко ще боли , друг е въпроса редно ли е на 14 да си изгубиш девственоста.
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Голям фен Аватара на Emilen
    ^ Така поне пише в доста книжки по темата. който ги е чел, разбира се. Като причина се посочва постепенно, макар и минимално, удебеляване на химена, с течение на годините. Това пък не значи да хукнете от 10-годишни да го правите!

Мега фен Аватара на DarkTemplar

Re: Кога боли по-малко?

Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Кога боли по-малко? Когато си загубиш девствеността на 14 или 16 или по-късно? Има ли ниакаква връска?
    Относно болката - не мисля, че има голяма разлика между 14 и 16. Чел съм, че след 20 мъките били по-сериозни, но пак си е индивидуално.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен
    Добре, аз съм на 14 и скоро ми дойде за пръв път. С какво мога да се отворя сама? Но да не ме боли?

^ Лоша идея. Не говоря за 14-20-годишни. Няма да има разлика между "сега" и след 4-5 години, например. Залягай зад учебниците и не се занимавай с глупости.

DarkTampler, наистина така пише - след 20 години. Последно го срещах в някаква анатомия.

Добре, аз съм на 14 и скоро ми дойде за пръв път. С какво мога да се отворя сама? Но да не ме боли?
    С куршум в главата, обещавам няма да те боли изобщо.
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Град
    Варна
    Ама за какво ти е да се отваряш сама??? Не е ли по-добре когато срещнеш човек, към който имаш чувства, на който можеш да се довериш и т.н. и да оставиш той да те отвори. Все пак аз ако съм момче и знам че съм първия на приятелката ми ще ми е хубаво. Но не и ако знам че тя се е ръчкала с някви предмети да се отваря... блякс
    И какво значение има болката... Който го е страх от мечки, не ходи в гората.
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от JustAdream
    Ама за какво ти е да се отваряш сама??? Не е ли по-добре когато срещнеш човек, към който имаш чувства, на който можеш да се довериш и т.н. и да оставиш той да те отвори. Все пак аз ако съм момче и знам че съм първия на приятелката ми ще ми е хубаво. Но не и ако знам че тя се е ръчкала с някви предмети да се отваря... блякс
    И какво значение има болката... Който го е страх от мечки, не ходи в гората.
    Еми страх ме е, че ням да намеря правилниа човек а ако го намериа ще е късно и ще ме боли повече. И да да не се чукам ама как иначе ще си родя деца?

Девойко, жена "се отваря" с член. Девствеността не е чак такова ужасно бреме, че да си я отнемаш сама. Ясно, че си в пубертета и емоциите бушуват, но не прави глупости, за които после ще съжаляваш.

Относно болката - нея си я има, независимо дали ще се обезчестиш сама, с мъж, или с краставица от кварталната зарзаватчийница. Обаче не е чак толкова ужасна и нетърпима, колкото си представяш.

Изчакай подходящото момче и всичко ще стане от само себе си. Ще го срещнеш спокойно, мъже бол.
    Welcome to the Jungle...

SexyBitch, последното ти мнение звучи крайно несериозно. Темата някаква шега ли е?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Emilen
    SexyBich, последното ти мнение звучи крайно несериозно. Темата някаква шега ли е?
    Изобщо не се шегувам. Просто съм пъзла

Изобщо не се шегувам. Просто съм пъзла
    Значи ти е рано за каквито и да е сексуални отношения. Изчакай, докато спреш да изпитваш панически страх от болката и изобщо губенето на дествеността. Така или иначе няма закъде да бързаш.
    Welcome to the Jungle...

Еми страх ме е, че ням да намеря правилниа човек а ако го намериа ще е късно и ще ме боли повече. И да да не се чукам ама как иначе ще си родя деца?
    Кой е казал, че до 20 няма да си намерила подходящия?

SexyBitch, раничко ти е сексуален живот. А и като намериш подходящия, ще забравиш за страха. Виждал съм много по-страхливи момичета, които дори не се сещат, че ги е било страх. Послушай ме за учебниците, няма да сгрешиш.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    SexyBitch болката при всеки е индивидуална,всяко момиче го боли малко или много ,но това не е болка за умиране не виждам какво толкова се плашиш ,какъв е смисъла да бързаш и защо трябва да се "отваряш"(много тъп израз сякаш е консерва ) сама ..за къде бързаш ?!
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    аз на 14 не мислих какви предмети да си пъхам тук и там.....по начина ти на мислете си личи,че ти е рано-изкачай си "подходящия"
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    София
    ОМГ,да се отворя вика...Дори да го направиш на 30,с най-долния циганин,ще е по-добре и ще ти е по-добре отколкото с краставица или някакъв друг плод/зеленчук!

Едно и също е всичко зависи от девствената ти ципа.Познавам момиче,което при 4 часа секс (не е измислица) не успя да и се спука девствената ципа..Техните решиха да и правят тест за девственост и се оказа,че е девствена,но ти няма как да разбереш каква ти е ципата може да е еластична,може и да не е..но няма значение.И колкото ще те боли с краставица или с мъжки член.. пък и то болката не е толкова от самата цип,а от проникването тя един път се разкъсва и след това е едно и също(с 1 момче,де)

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ооо тва е ебахти простотията!!!!Ще го намериш правилния,изчакай малко!!!Тва е най-голямата простотия да се отвориш сама...няма по тъпо нещо разбери!!!!!

Годините не са от значение,има много други фактори , като му дойде времето едвали ще мислиш за болката Пича ти просто трябва да е внимателен и тва е.
    >>DjBelev<<

Недей да изпреварваш нещата. На 14 години си. Изучи се, осигури си бъдещето, пък тогава "се отваряй", ако искаш и с винкел.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Ох продължавам да се изумявам от простотията изливаща се в този раздел от потребителите пишещи теми.
    Като изключим важните, най-интелектуалната тема тук е тази за снимките(сигурно защото няма коментари извън снимките).

ПТ: Има ли разлика дали ще се удариш сега или след 2 минути?
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си