- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако някой ви открадне гаджето, какво ще предприемете
Да видиме различните виждания, някой може да сподели и истински историйкикак процедирате спрямо крадеца и ест подалия се
![]()
Еми ще му счупя зъбките и ще му стъжня живота.![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Еми не бих тръгнал да се саморазправям с "крадеца",щото в крайна сметка и мойта ще е виновна донякъде и ще е също по нейно желание...Гадно бих се почувствал,ако ми го гепи някой фр...
ще насиня този "някой" ако човекът бил с мен няма да го погледна, освен ако не ми даде аргумент с който съм сгрешила и аз за да изневери
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
Може да се редактира бе.Първоначално написано от interista8
По темата: Не виждам какво просто мога да направя, освен да не се занимавам, защото както каза Greennight "и мойта ще е виновна донякъде и ще е също и по нейно желание", а с бой не можеш да повлияеш на чувствата и.
И както знаете: Нещата никога не се оправят с бой, и боят никога не е решение.
Няма как третият човек да е изцяло виновен. Все пак за връзка се искат двама. След като въпросният партньор е избрал следващия, няма какво да направите. С бой, сръбска музика или това третото няма да го върнете обратно, освен ако той самият не поиска.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ще ми е гадно,но все пак той губи,не аз
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Ще го пребия така че да останат трайни белези.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Никой не ми краде гаджето. Просто той ми изневерява.
1. Или ще му простя, обаче ще го накарам много да съжалява за изневярата.
2. Или ще му простя и въобще няма да ми пука какво е направил.
3. Или ще спра да му отговарям, да го виждам и т.н.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ще се ориентирам към ново гадже.
MaLkaTa_LaDy го каза, никой не може да ми 'открадне' гаджето, той просто ми изневерява. А аз изневяра бих простила трудно, мноооого трудно.
1. Прощавам, но остава дълбоката рана в мен, за това, че е тръгнал след някоя, след като сме били заедно.
2. Не прощавам, разделя ме се, оставаме до колкото можем приятели.
3. Не прощавам и повече никакви контакти с него. /тук вече трябва да е направил нещо много сериозно, например да ми изневери с близка приятелка/
4. Не прощавам, разделяме се и търся ново момче.
*сън*
еми ако дойде и ми го каже в очите нормално окей няма пролем ..ама да ми изневерява .. ще си правят компания в пирогов и двамата легло до легло
Exorcism !
Като не можеш да си задържиш гаджето, третия какво е крив ?
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Дам дам интересни възгледиаз лично не съм имал такъв проблем но предполагам, че г-н Зоро ще гравитира със земята, а с г-ца кръш нещата приключват на момента без думи ... край с мълчание
p.s. опраихмте темата, мислех, че може да се редактира само коментара 10х ,се пак съм новак![]()
охоо..ще последва бавна и мъчителна смърт !
му boy
Ще му еба майката !! Ам дано не се намери такъв , кадето да ми я вземе !!![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Ще съжалява за дето се е родил,а за нея..не знам.Зависи от ситуацията..или няма да направя нищо,за да не покажа слабост..щот аз ще излезна смешна
или няма да се сдържа и ще и счупя зъбките.
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
няма да се занимавам с глупости и ще си гледам моя гъз.
REGGAE BOOM <3
първоначално - агресия, нормално. след това зависи. ако реша, че той е виновен, още повече агресия, изцяло насочена към него, а на нея ще и се наложи да забрави за мен 4евер.
ако тя е виновна, единственото, което ще направя е да и кажа някои истини за нас, за нея и за мен и до там. нататъка на нея ще и тежи.
Момчето определя коя да избере.
Иначе,
оная ще го яде големия..(от мене:Д)
Ако избере нея-майната му!
Ще се садна 3-4 дена,и това ще е.
После ще ми е кофти като го виждам,но шанс.
![]()
Боища, отмъщения, "ще съжалява, че се е родил"..И какво ще постигнете с това? Ще ви олекне ли, ще се почувствате ли по-добре?Не, няма.Не се вкарвайте във филма.Нито пък по този начин човекът ще се върне при вас или ще съжали за постъпката си.Жалко е това, което "бихте направили". Просто продължаваш напред.Явно не си достатъчен на този човек, щом се е стигнало дотам. Това няма как да се оправи по начините, които описвате.Какъв е смисълът от тях?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
За мен няма такова нещо като "крадене на гадже". Той не е мой, че да ми го крадат. С мен е по собствено желание, т.е ако реши да е с друга това ще се случи по негово желание. Винаги съм твърдяла, че в подобна ситуация по-голяма вина има изневерилия, а не обекта, с който ми е изневерил. Следователно ако ще си изкарвам яда на някого, то това няма да е мацката.
Но се познавам и знам, че до сцени няма да се стигне. По-вероятно е да изискам обяснение за случилото се, поне толкова заслужавам, след което просто ще прекъсна всякакъв контакт с него.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За мен такъв израз "да ти откраднат гаджето" не съществува.
1. Не живеем във времето на прабаба ми.
2. Той сам ще е тръгнал, не вярвам момичето да му е опряло пистолет в слепоочието.
Ще реагирам като цивилизован човек- ще му тегля една майна. Сам си е избрал да се разделим по тоя начин..
Живи и здрави.
Щом е успяла, значи е имало нещо, което не съм могла/успяла да дам на човека до себе си за да го задържа. Нека поне един от двама ни да е щастлив. (: