- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако някой ви открадне гаджето, какво ще предприемете
Ще му кажа "Разгеле,мерси че ме отърва"![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Същото и при мен...Първоначално написано от TheBeliever
всичките сте големи нинджи бе хахахха![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Познавам приятеля си и знам ,че няма да се случи. Ако реши да е с друга , първо ще остави мен. Но ако хипотетично се случи ще имаме сериозен разговор и после всеки по пътя си . Ще страдам и ще ме боли вътрешно, но няма да му доставя удоволствието да се влача след него или да му досаждам с моята болка. Може би ще замина за някъде , за да го забравя по - лесно.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
А ако след това му дойде акъла и иска да се върне при вас ще го приемете ли обратно?
В никакъв случай. На годините, на които сме, се предполага, че акъла му си е на място. Да е мислил преди да действа. Няма и не може да има оправдание, което да ме накара да потъпча достойнството си по този начин.Първоначално написано от deadfish
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Кражбата на хора е забранена. Хората напускат едни хора и се свързват с други - било подлъгани или напълно съзнателно.Първоначално написано от interista8
"Ограбеният" няма право да предприема нищо. Всъщност, това си е най-обикновено преразпределение на двойките.
Поздрав,
Конкордия
Не се хващайте за всяка дума, всеки знае какво имам предвид... относно това "ако му дойде акъла и иска да се върне при мен" еееми сорка ама няма как да стане TOTAL IGNORE