.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ще му кажа "Разгеле,мерси че ме отърва"
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    За мен няма такова нещо като "крадене на гадже". Той не е мой, че да ми го крадат. С мен е по собствено желание, т.е ако реши да е с друга това ще се случи по негово желание. Винаги съм твърдяла, че в подобна ситуация по-голяма вина има изневерилия, а не обекта, с който ми е изневерил. Следователно ако ще си изкарвам яда на някого, то това няма да е мацката.

Но се познавам и знам, че до сцени няма да се стигне. По-вероятно е да изискам обяснение за случилото се, поне толкова заслужавам, след което просто ще прекъсна всякакъв контакт с него.
    Същото и при мен...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    всичките сте големи нинджи бе хахахха
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Познавам приятеля си и знам ,че няма да се случи. Ако реши да е с друга , първо ще остави мен. Но ако хипотетично се случи ще имаме сериозен разговор и после всеки по пътя си . Ще страдам и ще ме боли вътрешно, но няма да му доставя удоволствието да се влача след него или да му досаждам с моята болка. Може би ще замина за някъде , за да го забравя по - лесно.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

А ако след това му дойде акъла и иска да се върне при вас ще го приемете ли обратно?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от deadfish
    А ако след това му дойде акъла и иска да се върне при вас ще го приемете ли обратно?
    В никакъв случай. На годините, на които сме, се предполага, че акъла му си е на място. Да е мислил преди да действа. Няма и не може да има оправдание, което да ме накара да потъпча достойнството си по този начин.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Re: Ако някой ви открадне гаджето, какво ще предприемете

Цитирай Първоначално написано от interista8
    Да видиме различните виждания, някой може да сподели и истински историйки как процедирате спрямо крадеца и ест подалия се
    Кражбата на хора е забранена. Хората напускат едни хора и се свързват с други - било подлъгани или напълно съзнателно.

"Ограбеният" няма право да предприема нищо. Всъщност, това си е най-обикновено преразпределение на двойките.

Поздрав,

Конкордия

Не се хващайте за всяка дума, всеки знае какво имам предвид ... относно това "ако му дойде акъла и иска да се върне при мен" еееми сорка ама няма как да стане TOTAL IGNORE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си