- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовна драма!
http://vbox7.com/play:40ed5728 трогателно наистина,вземете си поука...
1 дума...глупак....даже глОпак.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Изобщо не е трогателно съжелявам аз не се кефя на хора с психически разтроиства а и съм сигурен че не е от обич или там каквото говорят или момчето е бивш наркоман или просто му е прегряла гарнитурата в главата дори и малките вече не си драскат по ръцете разберете го
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Каква поука искаш да си вземем бе , това че момчето не е било наред с акала и се хварлил под влака незначи че и ние сме същите
+ ! Жалко за родителите и приятелите ,че са го загубили ,но от негова страна мноооооооооооого Г-Л-У-П-А-В-О !Първоначално написано от ceballos1990
Самоубийството е ...върхът на егоизма. Ами всички останали които ще страдат от твоята загуба? А заради любов да се самоубиеш... ще има и друга.
аз не виждам каква поука мога да си взема.. освен да не се занимава с откачалници , за да не се обвинявам за техните необмислени решения. бас ловя, че този е съжалил когато влакът е бил на 5 санта от него![]()
еми ненормална работа. Тотален кретен и егоист .. Изобщо не ме трогва просташката му постъпка, но сем. и приятелите му..... ;xx![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Мен ме е яд за мишиниста...как ще живее тоя човек ? С мисълта, че е направил някакво момче на кайма.
тоя малък глупак си мисли че е умрял ''в името на любовта'' егати и егоистаПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
Ало идиоти ? Момчето което наричате кретен и простак е починало едва преди няколко дни! Я се осъзнайте малко,селски манталитети такива! Лека му пръст!
Can It All Be So Simple ?
Първоначално написано от GregoryHouse
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
>>DjBelev<<
++Първоначално написано от xinfamous
за мъртвите или с добро, или с нищо - не могат да ви отвърнат.
момчето е постъпило глупаво и лабилно, това не означава да му мятате епитет след епитет.
поне лека му пръст би било на място.
Това е ужасно, горкото момче!
Както казах преди известно време - романтични филми могат да бъдат противопоказни за някои.
В днешно време тийнейджърите са болни от драма, която избива в ей такива случаи. Не е толкова до любовта, защото любовта е живот. Това е ДРАМА!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ами как да го наричаме ? Разбирам да е починало от неизлечима болест или нелеп инцидент ама да се самоубиеш.... това не е на мода вече![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев