Хайде тук да споделяме в кое списание от този месец или от предния е имало мостра на нещо..фон дьо тен,прах за пране..абе всичко,каквото слагат!![]()
Хубава тема, ще я следя с интерес![]()
Вновия брой на JOY има мостра на новия лосион на Нивеа...онзи който държал кожата хидратирана 7 дена
Мен ме интересуват такива списания,с подарък чанти или шалчета ,нещо такова
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Последния на Grazia, който си купих беше с мостра на фдт някакъв нов на лореал матиращ.
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Aa екстра,аз тея мостри най-ги харесвам..каква е цената на тази Grazia?Първоначално написано от Lian4ety
![]()
^Grazia май е доста скъпичка, или това е само когато слагат подаръци? В броя на Joy дето е с Фърги на корицата имаше 2 мостри на Буржоа healthy mix и на Лореал true match, честно да кажа този на Буржоа даже не съм го и отваряла, а този на Лореал е просто страхотен...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
лелееее купувам си го..обожавам мостри на фон дьо тениПървоначално написано от FuckingFreak
а дали го има още по сергиите,от кой месец е ?
![]()
ето този е, от април, аз си го купувах към края на март, но предполагам все още ще ги има някъде по бутките (не знам как се пише всъщност)![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Оо, искам го този брой на Joy. Пише април, a дали по това време ще го намеря. 2,90 струваше нали?![]()
Даа, и хоп май съм сгрешила - на Л'ореал тестера е на mat morphose, не на true match, извинявам се![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Kyпих си го много са яки и двете тестерчетанякакви нови предложения?
Oтдавна не бях писала..някой да си екупувал наскоро списание с някаква мостра![]()
Леле и аз ще следя темата.Супер е!Може освен за мостри да казваме и за сякакви други подаръчета като чанти например.![]()
http://www.cosmopolitan.bg/spisanieto/p3_6611_0.html + книга и чантаа![]()
![]()
Заедно ли? Или по отделно чанта и книга..иии цената не е ли повече?Първоначално написано от lolabunny7
10 лв. е списание+чанта+книгаПървоначално написано от bloodymirror
![]()
От Joy имам доста фдт, дори на Мак!![]()
А в една аптека ми дадоха около 30 мостри през зимата на VICHY за един продукт. Но много ми изсушава кожата и сега имам само 3 .![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Най-вече фон дьо тени искам да тествамПървоначално написано от LadyV
кажи ми моля те в кой брой има?
![]()
Април 2011 на Bourjois Healthy Mix. + на Лореал eдна основа, ако не се бъркам MATTE MORPHOSE Имам и другия на Bourjois , но е в по-задни броеве и не ги помня. Он май месец е на Гарниер body 7 Intensive 7 days. Дано да съм уцелила, но мисля, че не бъркам.Първоначално написано от bloodymirror
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
на МАСПървоначално написано от LadyV
.Обожавам ги, я кажи в кой брой
Първоначално написано от hugelipsskinyhips
Объркала съм се! Извинявам се!То е МАТ, а не МАС.
За онази основа по-горе ставало въпрос.
![]()