.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Обърканаа .. доста ..

Значи едно момче вчера ми писа .. има си гадже,но постоянно ми прави копплименти .. един негов приятел ме харесва и той ме помили да не му казвам .. днес в училище идваше при мен и ме оглеждаше..сега пак ми пише и иска утре да ходя някъде с него,но аз съм ангажирана и не мога да отменя ангажимента си .. аз го харесвам от одавна,но не му показвам и сега изведнъж започна да ме закача,да ми прави комплименти..

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    Кажи му какво чувстваш. Питай го за неговите чувства- дали са истински или просто лек каприз..! Кажи му, че утре не можеш, че си заета и го попитай дали иска да се видите др ден. Ако наистина те харесва ще те разбере и ще се съгласи! Не се притеснявай чак толкова- отпусни се и си прави кефа ! ; ))
    му boy

Питах го какво прави и той каза,че се разбира с гаджето му за утре ..

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    еми сега го питай закво се държи с теб все едно те харесва а ся те заеба....ако ш те търси ей така само му еби майката и щом ся ти казва, че ш ходи с неговата ..
    му boy

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    А може би се опитва да те сватоса с този неговия приятел.

Този е малък помияр - какво ти пука на теб з агаджето му. И като се фука с нея толкова, защо се опитва да те сваля. Пиша опитва, защото очевидно не му се получава. Ако търсиш съвет, не се знаимавай с лекета, особено с нелоялни. Нелоялен към сегашната си приятелка, ще бъде нелоялен и с теб.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    загражда те майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ама кой ти предлага да излезете- тоя с гаджето или приятеля му? И кой те е помолил на кого да не казваш какво? Пиши ясно, нищо не разбрах...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си