- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как Тренирате,Как се храните ? :)
Ми в момента тренирам така:
Сутрин разтягам 30-на минути.
Следобяда ходя на лост и успоредка, като ги редувам - единият ден лост, другият успоредка, без почивки. Редувам си в сериите широки, тесни хватове.
Веднага след това отивам да тичам. С умерено темпо (да мога да водя разговор докато бягам) докато не издъхна. Почивам малко и изкарвам 1-2 обиколки по-бързо.
Като свърша с тичането почвам различни видове ритници, комбинации на удари с ръце и крака (ако има кой да ми държи, ритам една ръкавица, иначе във въздуха). После бой със сянка и се прибирам.
Вечерта правя корем.
Преди да си легна разтягам втори път.
Когато намеря време през деня, без значение кога, тренирам за здравина на костите - юмруците, лактите и пищялите.
Хранителен режим не спазвам в момента, само след тренировки се захранвам. Ям квото има.
Общо взето спортувам, колкото да се поддържам във някаква форма. Скоро може да се захвана по-сериозно със спорт, но в момента много други неща ми занимават ума и заемат свободното време. Пък и пороци трябва да отказвам - пиене, пушене..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.