- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Набор 92, готови ли сте?
за бала съм си купила почти всичко
на екскурзия няма да ходя, чакам само да мине бала и да не ги видя повече... хД
на пробните матури се представих добре (5; 5.50), обаче от тогава не съм чела нищичко, подготвях се за предварителни изпити, ама се изложих яко (3 и 4)
сега почвам пак яко учене за матури и послее пак за редовните изпити![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Казваш традиционната до Слънчев бряг ? Да не би да си от Бургас xD защото до колкото знам,само на Бургас им е традиция да ходят там.Първоначално написано от vagarious
Аз иначе много исках да отида в Турция,но никой от класа няма да ходи,пък и нямам паспорт.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Първоначално написано от SlowDownBaby
Мне, от Плевен.
![]()
Big or small, lies are lies!
демек, нищо не си разбралПървоначално написано от darkPaladin
![]()
пък и не бях споменавал нищо за себе си в случая
ще ходя на бала си, просто не се филмирам излишно и на всичкото отгоре пак ще си направя кефа![]()
Не че нещо ,но 3 и 4 е ужасно малкоПървоначално написано от xWandereRx
![]()
![]()
пт-готова съм ,но повече ме интересуват матурите,а не балът
знам, юли пакПървоначално написано от britzy
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
за бала всичко е точно ама тези матури нещо ме притесняват ;д
Мен пък честно казано матурата по БЕЛ не ме притеснява.То половината тест би трябвало да си го знаем от обща култура.
Повече ме тревожи втората матура,предполагам и при вас е така.Все пак това не е контролна по география или математика ( всеки каквото си е избрал нали ).
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Абе някой от Пловдив, който живее там или си е купувал костюм оттам, да ми препоръча някой магазин или модна къща.Само искам малко ориентация, че съм от Хасково и да не си губя времето с търсене. Благодаря предварително!
На пробната матура изкарах 5.93Дано имам същия успех и на реалната. За бала вчера си купих обуща, а за костюмчето има още малко време да стопя някое друго килце
. Не е важно (поне според мен) с каква кола ще бъдеш, с дрехи от 2 или 3 хиляди и дали ще пиеш Синия Джони. Въпроса е да си изкараш перфектно. Да бъде твоята вечер и да не ти дреме! Амм... не мисля да ходя с кола на абитуриентската, по-скоро с рейса. Естествено рейсчето ще бъде само за мен и ще го напълня с оркестър
АРЕ АБИТУРЕНТОООООООООООООО.. сори не се сдържах
![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.