.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Hybrid View

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    за бала съм си купила почти всичко
    на екскурзия няма да ходя, чакам само да мине бала и да не ги видя повече... хД
    на пробните матури се представих добре (5; 5.50), обаче от тогава не съм чела нищичко, подготвях се за предварителни изпити, ама се изложих яко (3 и 4)
    сега почвам пак яко учене за матури и послее пак за редовните изпити
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Мда и аз съм почти готова,но имаше още 2 неща,които да допълнят картинките и айде .. няма да се занимавам повече.То ми писна!
    За матури мнооого малко съм чела,а и така като се гледам - я седна,я не.
    На бала и аз мисля, че ще си изкараме страхотно, а "екскурзията" ще ни е традиционната - до Слънчев бряг.
    И .. то това е.

Междудругото след един месец по това време МОЖЕ БИ ще обсъждаме впечатленията си от матурата по БЕЛ. хах.
    САМО 1 МЕСЕЦ!
    Казваш традиционната до Слънчев бряг ? Да не би да си от Бургас xD защото до колкото знам,само на Бургас им е традиция да ходят там.
    Аз иначе много исках да отида в Турция,но никой от класа няма да ходи,пък и нямам паспорт.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Мда и аз съм почти готова,но имаше още 2 неща,които да допълнят картинките и айде .. няма да се занимавам повече.То ми писна!
    За матури мнооого малко съм чела,а и така като се гледам - я седна,я не.
    На бала и аз мисля, че ще си изкараме страхотно, а "екскурзията" ще ни е традиционната - до Слънчев бряг.
    И .. то това е.

Междудругото след един месец по това време МОЖЕ БИ ще обсъждаме впечатленията си от матурата по БЕЛ. хах.
    САМО 1 МЕСЕЦ!
    Казваш традиционната до Слънчев бряг ? Да не би да си от Бургас xD защото до колкото знам,само на Бургас им е традиция да ходят там.
    Аз иначе много исках да отида в Турция,но никой от класа няма да ходи,пък и нямам паспорт.

Мне, от Плевен.

Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    да, но цялата концепция е доста изкривена
    на бала се гледа повече като на модно шоу, от колкото на нещо друго?
    прекалено много се преекспонират нещата
    мога да ти посоча още много неща, които се случват веднъж в живота, но не се организират изпращания, не се купуват роклички, не се наемат коли..
    като цяло е някои хора са адски смешни хаха

на бала си безсмъртен:
    наел си не-знам-си-ква-кола за 3 часа за 300 лева (примерно не знам как стоят нещата), имаш тежкарски хастюм на световноизвестния дизайнер Парушев (ахахахах), пушиш пури и пиеш уиски (щото е най-тежкарско) в Син Сити

а принципно караш фиестичка за 500 лева (в което нема лошо, не всички имат пари), ходиш с оригинален анцу'г на адидас от битака, пушиш карелия стотак и пиеш домашна ракия, но важното е да си верваш, че иначе си страшен гъзар, а на бала си хванал Господ за шлифера

King for a day, fool for a lifetime

А госпойците си мислят, че като дадат 1000кинта за рокля и като отидат при професионален гримьор/фризьор ще станат Чарлийз Терон
    ахахах е да, ама не
    демек на твоя бал няма ходиш или ако идеш ще е с къси панталонки от битака
    това което написа си е лично твое мнение което е много грешно
    демек, нищо не си разбрал
    пък и не бях споменавал нищо за себе си в случая

ще ходя на бала си, просто не се филмирам излишно и на всичкото отгоре пак ще си направя кефа

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    на пробните матури се представих добре (5; 5.50), обаче от тогава не съм чела нищичко, подготвях се за предварителни изпити, ама се изложих яко (3 и 4)
    Не че нещо ,но 3 и 4 е ужасно малко

пт-готова съм ,но повече ме интересуват матурите,а не балът
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    Не че нещо ,но 3 и 4 е ужасно малко

пт-готова съм ,но повече ме интересуват матурите,а не балът
    знам, юли пак
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    за бала всичко е точно ама тези матури нещо ме притесняват ;д

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    ^ споко, лесни са...ше ги изкараш

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Мен пък честно казано матурата по БЕЛ не ме притеснява.То половината тест би трябвало да си го знаем от обща култура.
    Повече ме тревожи втората матура,предполагам и при вас е така.Все пак това не е контролна по география или математика ( всеки каквото си е избрал нали ).
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))
    Абе някой от Пловдив, който живее там или си е купувал костюм оттам, да ми препоръча някой магазин или модна къща.Само искам малко ориентация, че съм от Хасково и да не си губя времето с търсене . Благодаря предварително!

На пробната матура изкарах 5.93 Дано имам същия успех и на реалната. За бала вчера си купих обуща, а за костюмчето има още малко време да стопя някое друго килце . Не е важно (поне според мен) с каква кола ще бъдеш, с дрехи от 2 или 3 хиляди и дали ще пиеш Синия Джони. Въпроса е да си изкараш перфектно. Да бъде твоята вечер и да не ти дреме! Амм... не мисля да ходя с кола на абитуриентската, по-скоро с рейса. Естествено рейсчето ще бъде само за мен и ще го напълня с оркестър АРЕ АБИТУРЕНТОООООООООООООО.. сори не се сдържах
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си