.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

професионален фондьотен

Искам да си купя професионален фондьотен...
    Миналата година имах бал и гримьорката която ме гримира,мисля, че използваше марката L'Oreal....но не съм на 100% сигурна..Грима ми издържа цял ден и цяла нощ, а плюс това беше много топло и бях учудена, че не се размаза...
    Други марки за които съм чувала добри отзиви са Kryolan, Estee Lauder, Лумене, Shiseido,Макс Фактор...
    Трябва да е фондьотен с висока степен на покривност...и дълготрайност...
    Нямам белези, нито пъпки...- скривам луничките си!
    Ползвам Импала, защото покриват максимално от другите нискокачествени марки...но само след няколко часа и започва да се размазва..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ами професионален - за какво го искаш? Предполагам за вечерни излизания, така че няма да има проблем да е много покривен и да има шанс да се получи ефект "маска".. в момента има един на Л'ореал - mat morphose, супер е, с матиращ ефект и е покривен, но за съжаление за цена не мога да те ориентирам. Та общо взето само за тази добра марка имам отзиви..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

I ♥ machoka Супер фен
    ^Цената на morphose е 21,90.
    На Lancome фондьотените са хубави,ама ще се изръсиш над 60лв.Така,че можеш да пробваш Max Factor. http://beautycosmetic.biz/images/max...pirencefdt.jpg тоя е добър С Estee Lauder не съм много запозната,но до колкото знам и те ще са по-скъпички.Тая impal-a не е хубава,спри да я ползваш.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Да не правя нова тема искам да попитам продуктите на Revlon стават ли? Тъй като за малко да си взема един фон дьо тен за 25 лева и още се чудя за него..

I ♥ machoka Супер фен
    Revlon photoready е хубав,има средна покривност и е лек като формула.Мисля,че премахва лъщенето.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Аз чувам добри отзиви за колорстей на ревлон,и за фотореди също..сега съм с макс фактор,но някакси не покрива и лесно пада..И искам след него някой от тези на ревлон..препоръчайте за смесена кожа,пъпки почти няма,рядко излизат,по скоро петна имам..

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Ами професионален - за какво го искаш? Предполагам за вечерни излизания, така че няма да има проблем да е много покривен и да има шанс да се получи ефект "маска".. в момента има един на Л'ореал - mat morphose, супер е, с матиращ ефект и е покривен, но за съжаление за цена не мога да те ориентирам. Та общо взето само за тази добра марка имам отзиви..
    Ами не само за вечер и за през деня....искам да го ползвам..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    [b]Ако ще го ползваш и за през деня фон дьо тена трябва да е лек !

Марките които си изброила не са нищо особено, ако трябва да говорим за професионализъм...освен Shiseido, де. Ако искаш нещо наистина добро, заложи на M·A·C или Lanc

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Момичето може да иска да ползва качествени продукти за лицето си, щом в първия пост говори за estee lauder, shiseido и изобщо споменава 'професионални марки' предполагам е съгласна да се изръси с повечко пари.
    Пробвай Шанел.

Много добър и лекичък!

Клиник- Anti Blemish
    Много съм довона, само дето моята кожа почва леко да лъщи заради слънцезащитния фактор, но с малко пудра отгоре е перфектен и издържа цял ден- нито ми лъсва зоната, нито нищо. Аз също съм с лунички, не ги прикрива особено, но е много приятен!

Бях пробвала на Clarins един, много прикриваше и стоеше леко, но не се сещам кой беше. А го ползвах доста време...

Също:

M.A.C. пробвай също.

Кожата ми не е проблемна, не е мазна, нито суха, няма черни точки, така че тези ,които съм пробвала не са от най- покривните, пък и гледам да не ползвам такива, защото не се чувствам добре с тях. Фон дьо тен слагам рядко, но тези, които горе показах са хубави и съм много доволна.
    Everything changes, but beauty remains ...

на МАС са хубави, издръжливи

Re: професионален фондьотен

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f
    Искам да си купя професионален фондьотен...
    Миналата година имах бал и гримьорката която ме гримира,мисля, че използваше марката L'Oreal....но не съм на 100% сигурна..Грима ми издържа цял ден и цяла нощ, а плюс това беше много топло и бях учудена, че не се размаза...
    Други марки за които съм чувала добри отзиви са Kryolan, Estee Lauder, Лумене, Shiseido,Макс Фактор...
    Трябва да е фондьотен с висока степен на покривност...и дълготрайност...
    Нямам белези, нито пъпки...- скривам луничките си!
    Ползвам Импала, защото покриват максимално от другите нискокачествени марки...но само след няколко часа и започва да се размазва..
    От тези,които си изброила единствено Kryolan е професионална марка.Аз не те съветвам да се мацаш с фдт,особено през деня,колкото и качествен или проф е ВИНАГИ личи чистата кожа и тази,намацана с фдт.За през деня аз лично те съветвам да използваш лека пудричка,или бронзова такава или пък шоколадите на Буржоа.
    Иначе хубави фдт има на mac,chanel,lancome,no sa 60+ lw.За лореалските и подобни незнам,не съм ползвала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си