- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 7 години разлика
според вас нормално ли е момчето да е на 20 а момичето на 13..?
I agree .. и спрете с тъпите теми ;жПървоначално написано от propertyofaoi
Exorcism !
Кирилицата е задължителна.
GregoryHouse.
тц...на къде отива тва племе..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
То на 13 е дете още бе!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
WTF ??? Защо да не е нормално ?? Ако се обичат ??? на 13 била още дете ...пфффф има 13 годишни които са доста надраснали възрастта си външно и по характер така че за мен е нормално на 13 съм гаджето ми на 18 .. Сестра ми пък примерно ходи от 7ми клас с момче което тогава е било на 21 (8 години разлика) в момента тя е на 22 той ще прави 30 тази година женени са и имат една чудесна дъщеричка !!!!!!!!!!!! А пък и според мен е по-добре момчето във връзката да е по-голямо защото в днешно време повечето са лигльовци ,които знаят само думата СЕКС !!! Но не казвам че е НЕнормално и жената / момичето да е по-голямо !!!
Мда, на 13 вече са зрели и осъзнати, даже са готови за брак и деца.![]()
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от DarkTemplar
Не казах това както виждаш !!! Просто колкото и да не искаш да го видиш , има хора които живота е "очукал" доста от рано и знаят какво говорят,какво искат и какво чувстват !!!
нормално е едно 13 годишно момиче да говори така...Първоначално написано от dydinka11
просто още нищо не си видяла
за да разбереш колко не си видяла![]()
dydinka11, това, че със сестра ти се е случило така нищо, не означава. Браво на тях, живи и здрави да са, дъщеричката им също!
Но сегашното поколение на 13-годишните е различно. Имам брат, които лятото ще прави 13 и ги виждам момиченцата как разсъждават и мога да кажа, че изобщо не разсъждават като зрели хора. Поколенията просто са различни.
Говориш така, щото си на 13.. мислиш че си видяла нещо, ама далеч не е така..Първоначално написано от dydinka11
П.Т: не
Какво я корите пък и вие. От моя гледна точка пък вие не сте видяли нищо и т.н.
По темата, от моя гледна точка - нищо ненормално не виждам. Просто е малко вероятно да има успех.
М напротив не знаете какво ми е предоставил живота още преди тази възраст ! Не говоря така защото съм на 13 , видяла съм някои на моята възраст които също знаят какво говорят и мислят но са малко наистина много малко ! Да ,не казвам ,че при всички ще стане както при сестра ми ! Надявам се да има повече такива двойки наистина ! ! ! Не знам, не познавам момичето в случая, така че не мога да твърдя дали има здрав акъл или не , ако не то е ясно как ще приключи тази връзка , обаче ако момичето знае какво иска ,а нека не забравяме и момчето де ако и то знае какво иска не виждам причина да не се получи !
Не.Той е вече доста зрял, а тя е още твърде малка. Въпросът има и законови последствия, в случай, че той поиска полови сношения, което е напълно възможно.Първоначално написано от ronito01
Родителите й трябва да знаят и да направят всичко възможно да прекратят тази връзка.
Иначе във филмите и романите от това би излязъл много красив сценарий - в смисъл, че те се обичат, а родителите и светът не ги разбира и т.н.
Поздрав,
Конкордия
Първоначално написано от GregoryHouse
Аз не споря, че няма момиче на 13 с акъла си.. Винаги има изключения, разбира се. Някои хора са принудени да пораснат по-бързо. Имам чувството, че не ме разбираш.. Говоря за средно статистическата връзка момче на 20 и момиче на 13, и мисля, че малко такива са успешни. Но има и изключения както при сестра ти.Първоначално написано от dydinka11
Аз не познавам дете на 13-14, което да НЕ си мисли, че е надраснало възрастта си и че е много зряло.![]()
7 години по принцип изобщо не са голяма разлика, но говорейки за големи хора. Момиче на 13 да е с 20 годишен ми се вижда малко прекалено.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз не познавам такъв човек без значение от годините му.Първоначално написано от Violenza
Винаги съм била на мнение, че за любовта възрастовата разлика НЕ е проблем.. :]
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow