- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 7 години разлика
Нормално е, ако момичето е на 20, а момчето на 27.
К'ви са тия извратени истории. Какво общо могат да имат 20-годишен загорял МЪЖ и 13-годишна пикла?! Освен да я разчеква... за друго не се сещам...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ти чувал/а ли си за думата ЛЮБОВ или си от хората знаещи само СЕКС ,СЕКС,СЕКС !!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????? Съгласна съм с другите ,че не всички на 13 са с акъла си , че за любовта не е от значение дали си на 13 или на 15 .... а за това че всички твърдят ,че са надраснали възрастта си ако мислиш че и аз съм такава ела да се запознаем ,прекарай един ден с мен и ще си промениш мнението !Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Съгласна съм, че има хора, които разсъждават като много по-зрели от връстниците си, но... 13? За 13-20 разликата е прекалено голяма. Добави по още 3-4 години и вече е съвсем друга бира.
Той учи в университет, евентуално и работи, излиза с приятели по нощите, а тя все още учи граматични правила, как да се гримира и трябва да е вкъщи в 20 ч?
Не е нормално. Никак даже. Той наистина ли не може да си намери някоя на по-близка до неговата възраст?
П.С. Дидинка, с риск да ти спукам розовия сапунен мехур, баш като 13-годишен пуберт се държиш. Прочетох малко мнения... Никакво сдържане на емоции. Не си надраснала възрастта си, повярвай ми![]()
..
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Виж, няма твърда формула. Зависи основно от акъла и светогледа на момичето.![]()
НЕ!Виж,ако единият беше на 28,а другият на 35 да речем ситуацията е различна![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Всички се насочват към това колко зряла/незряла ще е девойката. А на мен ми е по-интересно какъв оръфляк трябва да е 20-годишния, та да се хване с хлапе на 13. Не познавам нормално интелигентно момче на тази възраст, което да прояви интерес към дете в прогимназия.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Че момичетата се развиват по-бързо от момчетата..ФАКТ..Но за мен тази разлика си остава голяма и трудно преодолима.В мойто даскало има едно девойче на 14 ,което ходи с 23-4-5 годишен (нз точно на колко е..).И все пак подкрепям мнението,че всичко е индивидуално..
Естествено, че възрастта има важна роля в една връзка. Дори и при ситуацията 28 към 35. Просто не е фрапираща като при 13 към 20. Аз съм на 21 и гледам на 13-14г момиченца като на деца. Некфи лапета там.
За какво бих си говорил с 13 годишна? Сериозен разговор? Да,бе,да. То си мисли как да няма петно на дънките и как да избяга от даскало на кафе. Аз се чудя къде ще живея, работя, каква далавера да направя и т.н. Коренна разлика в мисленето. Тя тепърва би навлизала в буйните си години, иска да експериментира и т.н. Докато ти вече си минал този период и си далеч по улегнал.
Единственото възможно общо е секса. Който е незаконен по българското законодателство и се третира като педофилия -> подлежиш на затвор.
GG за любовта няма граници.
според мен,ако момичето е достатъчно умно и не е лигла-могат да си намерят теми за разговор.Първоначално написано от GregoryHouse
философски въпроси може би,проблеми,мечти..не знам.
на 13 обаче още си дете и т.н.
по-добре е,естествено,да се занимаваш с момчета на твоята възраст или 1-2 години по-големи.
иначе всяко правило си има изключения..
предлагам ти да продължиш напред,още си малка.
знам,че сигурно ще ти е трудно.любовта не пита и т.н.т. обаче трябва да мислиш трезво.
You just have to live.'
За всеки границата между нормално и ненормално е различна. Гледната точка на психопата например е, че е нормално да извършва престъпления. Прието е в обществото, обаче, че това не е нормално. Отговорът ми на въпроса е: нормално е, стига да знаят какво правят и психически да са надраснали възрастта си.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Психопата е неемоционален човек който не разбира разликата между добро и зло, не може да осъзнае, че има последствия от действията му. Примера не е много уместен.
Аз доколкото съм гледал и говорил с 13 годишни, всички мислят, че са открили топлата вода. Че са много по-напред от останалите и никой от тях няма да ти каже, че е малка лигла и не разбира нищо.Така, че това е една полемика в която, ако навлезем - няма да излезем. Щото кой детерминира, че е психически надраснала годините си?
Може и така да е. Наистина на тази възраст има много малко, които са надраснали годините си. Повечето от останалите, неосъзнати тийнове преекспонират с това, но все пак има и такива, които са се осъзнали и разсъждават като големи хора. Въпреки това, характера на човек се оформя изцяло далеч по-късно от тийн възрастта.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Разликата от 7 години е нормална едва тогава, когато и двете страни са готови да носят отговорност, да споделят общи интереси и др.
и как да си сдържам емоциите като сте супер зле ?? Да за 20 годишен добре не е много добре ама какво я нападате живота е нейн и ако иска и с 30 годишен ще ходи а за "розовия ми сапунен мехур" ПЪРВО Е ЛИЛАВ И ВТОРО НЯМА КАК ДА МИ ГО СПУКАШ ! Твоето мнение относно това дали съм надраснала лапешките историйки на повечето 13 годишни момиченца не ме огрява !! Тези които ме познават много добре знаят за какво стаава въпрос ! Странични мнения НЕ ме касаят ! :*Първоначално написано от PinkPan7her
Нормално е. Нормално е дори момичето да си пада по момчето. Но не е нормално обратното.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
не е нормално, ама то в днешно време и 11-годишно дете е способно да се хване с 20-годишен, нищо не е чудно вече![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
И постваш анонимно във форум...Sense! It makes none of it!Първоначално написано от dydinka11
7 години разлика са едно НИЩО за истинска любов, но 13 годишно момиче? Чакай малко, поне да беше на 15 вече нещата са по-различни, но 13 кой клас е - 6ти, най-много 7-ми? .. Не мисля, че ще се получи нещо, но ако примерно момичето е 15+ и нагоре, разлика от 7, дори 8 години не е голяма.![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Тая ме разби! Лилав й бил балонътПървоначално написано от dydinka11
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
едва лиПървоначално написано от pitfall
You just have to live.'
Не, не е нормално !! Неговото мислене ще е много по-различно от твоето.![]()
![]()
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
заглавието на темата е малко по-различно от съдържанието. разликата моя приятел също е 7 години. но аз съм на 20 той на 27. когато обаче става въпрос за 13 годишно момиче и 20 годишно момче вече не мисля, че е нормално. не вярвам подобна връзка да може да издържи. по принцип на тези години момичето надали е съзряло физически, а едно момче на 20 години няма да издържи дълго без секс (макар 1е в последно време на 13 имат доста богат сексуален опит). разликата в мисленето също би трябвало да се усети. на 20 би трябвало да си по зрял и с повече опит. докато на 13 нещата са по-розови и красиви. за това смятам, 1е не е нормално.
Що да не е нормално бе ? Ако той да е с акъл на 13 годишно си пасват идеално .
![]()