.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Град
    Варна
    Според мен не може да просъществува връзка между 20 годишен мъж и 13 годишно момиче. Това е нелепо! Ако да кажем мъжът е на 30, а момичето на 23 по може да се получи нещо, но при тези обстоятелства това е педофилия. Дори и момичето да има разум, то тя не би могла да преценява хората така, както 20 годишна!

п.п. Не виждам смисъл в темата, особено когато 13 годишно момиче се опитва да обясни на хората, че едва ли не може да разсъждава като по-голяма!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от Roxie
    Не виждам смисъл в темата, особено когато 13 годишно момиче се опитва да обясни на хората, че едва ли не може да разсъждава като по-голяма!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    НЕ!

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    То на 13 е дете още бе!

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Да. За чуканьето и педофилията граници ня-ма.
    хахах не мн ясно

Град
    Варна, моретоо :)
    Ъм... неее.... WTF MAN!!?!? тя още не знае дали момиче или момче е..... А момчето си е... глупавичко Или задръстено... наздраве
    хЪх...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Дете на 13...не е нормално Поне на 16-17 да е момичето

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Нормално е, ама ненормално е един 20-годишен мъж да се кефи на 13 - годишна
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Ми ако момчето няма акъл е нормално. В смисъл не е баш педофилия - все пак мислят за еднакви неща. Те сигурно и секс не правят.
    Иначе не, естествено. Да, хубаво е МЪЖЪТ да е по-голям... ама не, когато момичеНЦЕТО е на 13. Все пак на тия години, както всички хора с достатъчно акъл знаят, даже 2 години разлика са много. Някой в този форум преди доста време беше направил един доста подробен анализ за пропорционалното развитие на връзките спрямо годините и разликата.. и кое е нормално и кое не.
    Много ми е интерсно тоя мъж на 20 години какво е видял в това момиче - най-малкото по външност? То е още малко, недоразвито, не вярвам да е с токовете, боядисана, гримирана, а-у. А и така да е, то пък е смешно на тия години... После идва проблемът с характерите и възрастта - за университета ли ще си говорят, за работа, за пари, за проблемите в живота? Смешна работа.

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Не. 7 години разлика може да е много.. може и да е малко. Бившият ми приятел е на 27, а аз на 20. Това ни се отразни много добре, но ти си мъничка и не мисля, че си в състояние да му дадеш нещата, от които се нуждае
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Де `а знам..то вече кво ли се брои за нормално..?!

Град
    Пловдив
    Оф, Господи, пощади ни! Какви са тея глупости момиче на 13 да е с 20 годишен? То вярно, че и аз не съм много по-голяма( на 14 години съм), ама се смятам за дете... Аз смятах, че три години са много, но имало и по-заблудени от мен ... А за онова 13-годишното, дето се опита да покаже това, че разбира повече от другите си връсници, ще кажа, че един човек не може да даде обективно мнение за себе си или ако може ще е чак, след като навъши 40 год. Като гледам откога е темата, си мисля, че може да сме връсници с тея дяца... На 13-14 години е времето на децата да се насладят на последните си години като такива, защото те са най- сладки... Ако т'ва мномиче се окаже Водолей, чак тогава ще я призная за малко по-развита на интелектуално ниво от останалите.... А за оня 20 годишен оръфляк ще кажа, че явно е супер смотан, щом не си е намерил поне няква на 16-17... Хайде със здраве и късмет...
    Извинявам се, ако съм накърнила гордостта на някого... Знам, че не съм много мъдра или знаеща, но просто се ядодах..
    :P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P

Град
    Plovdiv
    По принцип 7 години разлика са си много ,когато си само на 13,но от друга страна любовта няма граници стига да е истинска!Според мен първо го опознай ,а после сама ще решиш дали са много спрямо характера му!
    Човек е голям ,колкото са големи мечтите му!

Град
    Пловдив
    А аз заблудената си мислех, че момиче на 14 с момче на 17 не е нормално, ама я гледай ти...
    :P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Според мен - не е. Но най-добрата ми приятелка (тази година, септември става на 13, т.з. е на 12 още ) ходи е момче на 20...И въпреки ,че умствено и външно е като на 15, въпреки, че момчето го познаваме откакто се помним и сякаш е на нашата възраст, пак не е много нормално.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Помисли и тогава пиши Не е нормално може да бъде обвинен в педофилство защото си мълолетна

Ами според мен не е нормално ... Но имам една приятелка на 14 , а гаджето й е на 24-25 . Обичат се и нищо не им пречи . Доста време са заедно вече и тя като я гледам е много щастлива . Стига да има любов , не е чак толкова ненормално.

Цитирай Първоначално написано от DarkSoul
    Помисли и тогава пиши Не е нормално може да бъде обвинен в педофилство защото си мълолетна
    Вече 10 минути не мога да отклоня поглед от подписа ти

По темата - не е много нормално според мен...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

НЕ Е НОРМАЛНО !!!!!!! Педофил е той педофил е Бягай надалеч колко краката ти държат, че какво на 13 години ще иска да те *** . Пази се момиче колко и да го харесваш има друг намери си някой наа 15 години да речем как ще кажеш на майка си че ходиш с БАТКО с 7 години по-голям от тебе. Той мисли за едно ти за друго... по различни начини . Та дори за какво ще си говорите. Ти ще говориш за каде искаш да се изместиш след 7ми клас, а той за унивирситета си

Може ли да попитам за името на автора? Много ще съм благодарна.

Естествено , че не е нормално вие на практика живеете в различни светове - ти си още ученичка и имаш съвършенно различни проблеми, вълнения и отговорности от него - който навлиза в търсенето на работа, вършенето й и студентския живот.
    Нямам сили за още, кажи ми колко има ? Не ми остана нищо, а живота още ми взима !

с моя приятел разликата също е 7 години ,но аз на 18 а той на 25 ама вие ходите ли ?

Цитирай Първоначално написано от dydinka11
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Мда, на 13 вече са зрели и осъзнати, даже са готови за брак и деца.

Не казах това както виждаш !!! Просто колкото и да не искаш да го видиш , има хора които живота е "очукал" доста от рано и знаят какво говорят,какво искат и какво чувстват !!!
    интерпретирай очукал ако обичаш,защото аз не виждам как на 13 живота може да те очука при положение че единственото ти задължение е да си учиш уроците и да излизаш на навън !

Голям фен Аватара на naksdy
    Зависи от разликата. 13-20 не е нормално, но примерно ако е 18-25, нещата отиват в съвсем друга посока
    Женско съм! Пикая клекнала...

Град
    Plowdiw .. [!]
    За сега още не е нормално,поради простата причина,че ти си още дете и мислиш за едни неща,той за други. Едва ли ще намирате обща тема на разговор. По нататък, не си личи толкова. На една приятелка родителите имат 13 години разлика. Но на твоята възраст.. НЕ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си