- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа
Здравейте, момиче на 14 съм и съм 7 клас.В съседния клас има едно момче, коеот харесвам от скоро..мил е пишем си, усмихва ми се в училище..има доста убожателки, но все 5 клас.. Искам да му кажа, че го харесвам, но незнам как, смисъл имам някакво чувство, че ако му предложа ще приеме...но въпроса е , че ако не приеме ще има куп подигравки от моя клас и неговия..какво ще кажете ..как да му кажа..?
ами като толкова се притесняваш не му го казвай направо а просто му намекни че го харесваш .. предполагам че ще те разбере пък и ако е пич ще знае какво да направи ..![]()
![]()
и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~
пробвай по скайпа ... намеквай му разни неща може и да те разбере ..![]()
според мен не трябва да ти пука какво ще кажат другите ти нали си го харесваш не трябва да ти пука ! пиши му по скайпа намеквай му , че го харесваш . Когато го видиш го заговаряй така още повече ще се опознаете !!
Да пробвай по скайп така ще превъзмогнеш срамът. Или го попитай, дали иска да излезете някъде. Ако се съгласи излезте, разходете се и в подходящия момент му кажи.Успех.
![]()
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
Аз пък бих те посъветвала да не ти пука от това кой какво мисли и кой какво ще каже щом го харесваш кажи му го направо без заобиколки ...... все пак един живот живееш и поне го изживей както трябва без да ти пука какво ще кажат хората
Да убиваш е като да обичаш, кълнеш се че никога повече няма да сгрешиш, но докато се усетиш пак си го направил....!!
Ти харесваш ли го наистина?
Да.
Тогава какво ти пука,какво ще кажат хората?
6te mu kaja... 4e go ahresvam i 4e iskam da izlizame i da i govorim po-4esto![]()