- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой пол според вас е по-велик?
Определено мъжа е над-жената, дали е по-велик или не нз. Знам само, че жената е по-надута и не цени нищо освен това е и нагла и нахална сравнение с мъжаПървоначално написано от Cucko0
![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Ма са ако ми кажеш, че масово не сте такива, ще трябва да се лъжеме випреки, че всички знаем истинатаПървоначално написано от marin4itu
![]()
<-----<<<< ME
О боже колко си заблуден... продължавай, че не съм се смял така от години![]()
Много хора ме уважават, точно заради това, което съм и още 10 пъти толкова пък не ме оважават, но това е повече от разбируемо.Първоначално написано от kameliyar
Иначе дам относно "П.С."-то тря да се направи нещо![]()
<-----<<<< ME
ЮПървоначално написано от GregoryHouse
Незнам, кое според теб е заблуда наистина.А иначе смей си се чиче.. Ти ще се смееш а аз ще стигна до върха.И знам сега пак се засмя нали? Нормално е спокойно![]()
<-----<<<< ME
Абсолютно!Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Горкия, нямаш елементарна култура, а се мислиш за всезнаещ и компетентен.Ръсиш небивалици, а на всичкото отгоре и си вярваш. Имаш сериозни личностни проблеми, които избиваш чрез злобата си към женското съсловие. Вместо да ЗЛОБЕЕШ, като жена (
) вземи поработи над себе си.
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Още по забавното е, че си вярваш. Идваш тук и "блесваш" с великото си "философско откритие." А случайно да си се замислял защо мъжете са изобретили повечето неща, а не жените? Нищо, положителното е че се опитваш да разсъждавш![]()
Аз не си вярвам.Просто съм прав. Това са 2 нямащи нищо общо неща.Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
<-----<<<< ME
Ти си бъди прав. Питам пак - защо мъжете са измислили повечето неща, а не жените?
Напълно безсмислен коментар според мене, но както и да е. Грам не ми пука кво ще кажете, щом не е вярно или пък е глупавоПървоначално написано от TheBeliever
Личнустен проблем съм имал :Д и аз говоря небивалици
даже няма смисел да коментирам повече..
<-----<<<< ME
Жалко, много жалко да си толкова тесногръд и да възприемаш нещата само от една гледна точка.
Толкова са ти елементарни разбиранията, че се чудя сред какви хора живееш. Наистина. Дано да си на 14 години, че поне това ще обяснява много неща и няма да предизвикваш толкова усмивки.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И двата пола са на равно ниво.. :]
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Защото жените немогат да ги измислят дори с това да се занимава. Креативността която притежава мъжа рядко е позната на някоя жена и не само креативността още други подобни на нея качестваПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
<-----<<<< ME
Грам не е жалкоПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
ако виждаше нещата както ги виждам аз секи ден въобще нямаше да си позволиш да коментираш, но неможеш тва е
![]()
<-----<<<< ME
Еееей хубаво, че го има форума, че да се показваш колко много знаеш и колко си компетентен върху въпроса за междуличностните отношения! И то само на 17 години! О, колко много знаеш! Че то с такъв ум като твоя за какво са ни толкова много психолози и психиатри, учили с години?
И на мене ми стана доста весело.. Давай, продължавай пак в 20 страници да си развиваш интелекта и да ни правиш шоуто..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от JekoV
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И няма нищо общо с това, че в последните 5 хиляди години са били третирани единствено като "тая дет готви и ми ражда децата", не са имали право да гласуват, да участват в политиката, дори да имат някакво различно образование от това в девическо училище... Какво ли общо може да има това...
И после жените не можели да го измислят, даже и върху него да мислели... Ти да не би да си с женско мислене?![]()
Начи първите ти 2 изреченя няма кво да ги коментирам. И ако ти имаш нужда от психолози и психиятри за да живееш нормално аз лично нямам и смея да твърдя, че не просто се развивам, ами се развиам изключително добре. Без да са ми нужни те и това, което са учили ..Първоначално написано от marin4itu
И пак казвам смеите се бе паднете от смях
Хората, често се смеят на това което неискат или не им е удобно да приемат и вазприемат и на всичко различно от общоприетото
в този случаи май е така а? Ама дори да е така, ще кажеш, че не е зная..
![]()
<-----<<<< ME
Подозирам, че си класически женомразец и нарцисист, който отчаяно търси внимание.Първоначално написано от JekoV
Няма да тръгна да ти изброявам безброй случаи, в които мъжът се проявява като животно, защото нямам намерение да кисна цял ден във темата за да ти чета опроверганията, които стават все по-изсмукани от пръстите. Само да кажа, че 80% от серийните убийци са мъже. Това да ти говори нещо?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Подозирам, че си класически женомразец и нарцисист, който отчаяно търси внимание.
Няма да тръгна да ти изброявам безброй случаи, в които мъжът се проявява като животно, защото нямам намерение да кисна цял ден във темата за да ти чета опроверганията, които стават все по-изсмукани от пръстите. Само да кажа, че 80% от серийните убийци са мъже. Това да ти говори нещо?
+++
Aми не ти не схвана смисъла, но и неможеш.Човек трябва да иска, за да може. И с право са им били ограничавани правата. На ограничено същество подхождат ограничени праваПървоначално написано от GregoryHouse
Както примерно Кучетата нямат правата на човека в човешкото общество нали?
И съвсем друго исках да кажа. Но ти гледаш не как да вникнеш или да се опиташ да вникнеш в думите ми а гледаш, как да се опиташ да ме изложиш или да ме нападнеш да ме направиш за смях или нещо такова? Жалак стаден инстинкт
![]()
<-----<<<< ME
Toва с сериините обиици няма нищо общо все си мисля и да това е така и какво? Аз жена сериен обиец немога да си представя.. много ми е трудно просто.Първоначално написано от dreamwalker
<-----<<<< ME
Започваш да си противоречиш. Току-що опроверга мнението си.Първоначално написано от JekoV
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Всъщност... нещото, което най-много ме притеснява не си ти и твоето повърхностно мислене. Това...айде, майната му. Проблемът обаче е, че има много възрастни хора, които разсъждават по същия малоумен начин.
Ей така нацията прогресивно затъпява и всякакви комплексари и идиоти се взимат насериозно. ;/ Много е тъжно.
Пич, ти нямаш елементарна обща култура! 'земи прочети малко книжки. Като начало можеш да започнеш да си четеш уроците за училище, после наблегни над правописа... току виж си се ограмотил малко и ти е дошъл "умът в мозъка".
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Но пак и тази тема се превърна в боклук. Вместо да давате мнения да коментираме да спорим. Вие се чудите как да се заядете, как да се обиждате и много малко по същество се казва.. Ама то във форум какво ли очаквам. Трябва да се направи в университет на живо фором за да немогат така хората като вас да се изразяват фриволно и да дрънкат глупусто. Отказвам се са коментирам.Ще помоля някой да заклучи темата и така.Кво ли очаквам от вас. Седнах преди работа докато почивам да сабера някое друго мнение.Кво събрах? Нищо един чувал негативни небивалици. страшно много ценно време изгубих и като гледам като цяло така ще бъдетрябва въпроса да се зададе по конкретен начин с хубав увод пред подготвена за дебатиране за спор публика... Тука нищо не става неква смешна работа. Това е от мене
![]()
<-----<<<< ME
Аз нямам нужда от психиатър, за да живея нормално. Бъди спокоен. Психолозите не са само за да ходиш при тях, за да си споделяш проблемите. Има и в училище, има и в полицията. Даже за да постъпиш на работа в полицията трябва да минеш през псиолог, но явно с тези неща не си много запознат...Първоначално написано от JekoV
Смешни са ми разсъжденията ти, не защото не мога да възприема мнението ти, да, аз го разбира, смея се на това, че е абсурдно, смея се и на манията ти за величие. И като гледам другите също мислят като мен, така че си прави изводите.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..