- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой пол според вас е по-велик?
ЮПървоначално написано от marin4itu
Да не само ти гледаш другите.но гледай си ги . стадния инстинкт определено ми е ясен из основи
даже няма и да го коментирам
И нямам мания за величие, просто определено не съм там където ме слагате
но тук тук няма как да проличи нали.. да зная.
![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Край на темата!
<-----<<<< ME
Да, повтаря си едно и също.. И с предната тема така стана.. Сам направи тази да заприлича на боклук.. Нали това искаше, да спорим.. Еми спорим си.. Тогава защо се отказваш и искаш ключ?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
За да стане дискусия по дадена тема трябва мнениета да са подкрепени с доводи. Ти едно такова мнение не изказа. Говориш наизуст без даже да си наясно с историческите и антрополгически факти. Как тогава да се реализира един такъв спор?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Стига бе, вие май наистина го взехте на сериозно този?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Това не е спор, а леене на обиди и неща нямащи общо с темата?защо искам ключ защото спорите като деца. Очаквах поне да можете да споритеПървоначално написано от marin4itu
исках тази тема да постигне нещо, не просто да трупа негативизам а като тя само това трупа по-добре да е заключена аз ще видя има начин същия въпрос да се зададе на студенти по специалности, който ще им позволят да направят уникалната беседа, но това както казах трябва да се направи с правилния увод трябва да се изпече прекрасно темата и тогава вече ще има и истински смислени коментари и истинско дебатиране докато стигнем до същината и има единно мнение по въпроса тука тука нищо не ста.
Това е. Обявявам Край на темата!!!
<-----<<<< ME
Всъщност мъжете са неефективни серийни убиици. Обикновено са водени от сексуално желание, което замъглява преценката им и стават ирационални. Жените се фокусират единсвено върху убийството, а не върху сексуалния аспект и преценката им е много по трезва. Те всъщност са по-добри убийци от нас![]()
50-60% от мненията са твои Жеков. Искам да ме поканиш в униерситете който ще ти позволи тази тема. Да не говорим, че имаш оскъдни знания, които се базират единствено на субективния ти личен опит. Така дискусия, полемика и т.н. не се води. Така се води селски спор на 5 ракии. Ще е добре , ако го приемеш като конструктивна критика, а не кто заяждане. Заяждане не е несъгласие с твоето мнение.
Слагам ключ по желание на автора.