.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Цитирай Първоначално написано от JekoV
    Еееей хубаво, че го има форума, че да се показваш колко много знаеш и колко си компетентен върху въпроса за междуличностните отношения! И то само на 17 години! О, колко много знаеш! Че то с такъв ум като твоя за какво са ни толкова много психолози и психиатри, учили с години?

И на мене ми стана доста весело.. Давай, продължавай пак в 20 страници да си развиваш интелекта и да ни правиш шоуто..
    Начи първите ти 2 изреченя няма кво да ги коментирам. И ако ти имаш нужда от психолози и психиятри за да живееш нормално аз лично нямам и смея да твърдя, че не просто се развивам, ами се развиам изключително добре. Без да са ми нужни те и това, което са учили .. И пак казвам смеите се бе паднете от смях Хората, често се смеят на това което неискат или не им е удобно да приемат и вазприемат и на всичко различно от общоприетото в този случаи май е така а? Ама дори да е така, ще кажеш, че не е зная..
    Аз нямам нужда от психиатър, за да живея нормално. Бъди спокоен. Психолозите не са само за да одиш при тя, за да си споделяш проблемите. Има и в училище, има и в полицията. Даже за да постъпиш на работа в полицията трябва да минеш през псиолог, но явно с тези неща не си много запознат...

Смешни са ми разсъжденията ти, не защото не мога да възприема мнението ти, да, аз го разбира, смея се на това, че е абсурдно, смея се и на манията ти за величие. И като гледам другите също мислят като мен, така че си прави изводите.
    Ю

Да не само ти гледаш другите. но гледай си ги . стадния инстинкт определено ми е ясен из основи даже няма и да го коментирам И нямам мания за величие, просто определено не съм там където ме слагате но тук тук няма как да проличи нали.. да зная.
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Край на темата!
    <-----<<<< ME

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Да, повтаря си едно и също.. И с предната тема така стана.. Сам направи тази да заприлича на боклук.. Нали това искаше, да спорим.. Еми спорим си.. Тогава защо се отказваш и искаш ключ?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    За да стане дискусия по дадена тема трябва мнениета да са подкрепени с доводи. Ти едно такова мнение не изказа. Говориш наизуст без даже да си наясно с историческите и антрополгически факти. Как тогава да се реализира един такъв спор?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Стига бе, вие май наистина го взехте на сериозно този?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Да, повтаря си едно и също.. И с предната тема така стана.. Сам направи тази да заприлича на боклук.. Нали това искаше, да спорим.. Еми спорим си.. Тогава защо се отказваш и искаш ключ?
    Това не е спор, а леене на обиди и неща нямащи общо с темата?защо искам ключ защото спорите като деца. Очаквах поне да можете да спорите исках тази тема да постигне нещо, не просто да трупа негативизам а като тя само това трупа по-добре да е заключена аз ще видя има начин същия въпрос да се зададе на студенти по специалности, който ще им позволят да направят уникалната беседа, но това както казах трябва да се направи с правилния увод трябва да се изпече прекрасно темата и тогава вече ще има и истински смислени коментари и истинско дебатиране докато стигнем до същината и има единно мнение по въпроса тука тука нищо не ста.

Това е. Обявявам Край на темата!!!
    <-----<<<< ME

Всъщност мъжете са неефективни серийни убиици. Обикновено са водени от сексуално желание, което замъглява преценката им и стават ирационални. Жените се фокусират единсвено върху убийството, а не върху сексуалния аспект и преценката им е много по трезва. Те всъщност са по-добри убийци от нас

50-60% от мненията са твои Жеков. Искам да ме поканиш в униерситете който ще ти позволи тази тема. Да не говорим, че имаш оскъдни знания, които се базират единствено на субективния ти личен опит. Така дискусия, полемика и т.н. не се води. Така се води селски спор на 5 ракии. Ще е добре , ако го приемеш като конструктивна критика, а не кто заяждане. Заяждане не е несъгласие с твоето мнение.

Слагам ключ по желание на автора.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си