Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Цитирай Първоначално написано от JekoV
Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Ти си бъди прав. Питам пак - защо мъжете са измислили повечето неща, а не жените?
Защото жените немогат да ги измислят дори с това да се занимава. Креативността която притежава мъжа рядко е позната на някоя жена и не само креативността още други подобни на нея качества

И няма нищо общо с това, че в последните 5 хиляди години са били третирани единствено като "тая дет готви и ми ражда децата", не са имали право да гласуват, да участват в политиката, дори да имат някакво различно образование от това в девическо училище... Какво ли общо може да има това... И после жените не можели да го измислят, даже и върху него да мислели...
Aми не ти не схвана смисъла, но и неможеш.Човек трябва да иска, за да може. И с право са им били ограничавани правата. На ограничено същество подхождат ограничени права Както примерно Кучетата нямат правата на човека в човешкото общество нали? И съвсем друго исках да кажа. Но ти гледаш не как да вникнеш или да се опиташ да вникнеш в думите ми а гледаш, как да се опиташ да ме изложиш или да ме нападнеш да ме направиш за смях или нещо такова? Жалак стаден инстинкт