Цитирай Първоначално написано от JekoV
Цитирай Първоначално написано от marin4itu
Еееей хубаво, че го има форума, че да се показваш колко много знаеш и колко си компетентен върху въпроса за междуличностните отношения! И то само на 17 години! О, колко много знаеш! Че то с такъв ум като твоя за какво са ни толкова много психолози и психиатри, учили с години?

И на мене ми стана доста весело.. Давай, продължавай пак в 20 страници да си развиваш интелекта и да ни правиш шоуто..
Начи първите ти 2 изреченя няма кво да ги коментирам. И ако ти имаш нужда от психолози и психиятри за да живееш нормално аз лично нямам и смея да твърдя, че не просто се развивам, ами се развиам изключително добре. Без да са ми нужни те и това, което са учили .. И пак казвам смеите се бе паднете от смях Хората, често се смеят на това което неискат или не им е удобно да приемат и вазприемат и на всичко различно от общоприетото в този случаи май е така а? Ама дори да е така, ще кажеш, че не е зная..
Аз нямам нужда от психиатър, за да живея нормално. Бъди спокоен. Психолозите не са само за да ходиш при тях, за да си споделяш проблемите. Има и в училище, има и в полицията. Даже за да постъпиш на работа в полицията трябва да минеш през псиолог, но явно с тези неща не си много запознат...

Смешни са ми разсъжденията ти, не защото не мога да възприема мнението ти, да, аз го разбира, смея се на това, че е абсурдно, смея се и на манията ти за величие. И като гледам другите също мислят като мен, така че си прави изводите.