.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен Аватара на GrippingBosh

Къдрицитее мии :(

Хелоууу
    По принцип имам гъста къдрава коса,като се среша и става чуплива тук -таме къдрица.Не ползвам маши,преси ,лакове глупости.Само пяна де,ползвам маската с тривитаминол.Обаааче забелязвам от известно време че къдриците и да не се реша почват да се изправят и изпадам в ужас Мислех ,да си купя дифузер да ги дооформям ,но не знам....Вие какви продукти ползвате ,тези които имате къдрави коси
    Другия ми въпрос е ... нямам пърхот до момента,но ме е страх да не се появи.От какво се получава ?
    10x :*
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Същата съм като теб. Значи и аз не обичам да се реша, само след баня, което е доста странно. Тогава суша с кърпа до колкото е възможно, слагам пяна и действам с дифузера - наистина се получават много готини къдрици, които не изглеждат изкуствени като например с маша, а са такива едни готини,обемни и разхвърляни. И така, а като спя и на втория ден вече обема е леко спаднал, тогава косата почва да се изправя. Мокря си ръцете съвсем леко и започвам да си чупя косата, както все едно с пяна. И така пак се получава. Реша с пръсти или леко с много рядък гребен, че ако реша с нещо друго просто ми остава да забравя за къдравата коса и изглежда една изпръхнала, безформена и хвърчаща на всички посоки. Абе направо всеки косъм си има собствено мнение, така да го кажа

Пърхот ми се появи на мен от един лак за коса - на Тафт черния. Много го хвалят, но знам че беше точно от него, и не бих го повторила... Е,на всеки човек се отразява различно, но внимавай как използваш тези продукти.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Фен Аватара на misheli7a
    Град
    Свищов City
    Здравейте къдрокоски. И аз съм като вас с гъста и къдрава коса. И аз като FuckingFreak се реша само когато се изкъпя. След баня стоя 20-25 минути с кърпа на главата и после я пускам. Когато е почти изсъхнала и слагам пяна. Дифузер не използвам. Само лекоо я подухвам със сешоара отвреме на време, ако се е сплескала много.
    You're so hypnotising
    could u be the devil, could you be an angel,
    your touch magnetizing
    feels like going floating, leave my body glowing.

Момиче съм.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33

Така става с дифузер на естесвено къдрава коса + пяна .
    П.П: Всяка сутрин гледай да си я поддържаш, защото има някои, които приличат на разплетени кошници .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa

Така става с дифузер на естесвено къдрава коса + пяна .
    П.П: Всяка сутрин гледай да си я поддържаш, защото има някои, които приличат на разплетени кошници .
    Под поддръжане какво точно имаш предвид?
    Дооформяне на къдриците с пяна може би
    момиче

Да бе, всяка сутрин пяна, ще почне да ти капе олио от косата В смисъл ще ти стане доста мазна..
    На мен ми се получава подобно, както Pamaa показа, но подреждам къдриците и леко ги сресвам с пръсти, за да изглежда естествено, така ми изхлежда хм, много рошаво и странно
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Моята коса е много права само в краищата е съвсем малко начупена.Искам да се накъдря,но не с маша,ако след баня си сложа пяна и я начупя с нея и после с дифузер ще станат ли хубави къдрици или няма нищо да се получи

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Да бе, всяка сутрин пяна, ще почне да ти капе олио от косата В смисъл ще ти стане доста мазна..
    На мен ми се получава подобно, както Pamaa показа, но подреждам къдриците и леко ги сресвам с пръсти, за да изглежда естествено, така ми изхлежда хм, много рошаво и странно
    Какво олио да ти капе от косата?
    Става дума за ДОоформяне.. Съвсем малко пяна и мачкаш краищата, не корените..
    Е, аз имам естествено права коса и именно за това трудно се къдри. Когато я накъдря, след няколко часа започва да се изправя, затова действам така и не се омазнява. А косата ми е като кожата на лицето. Нормална, но склонна да се омазнява.
    Щом вашите коси са естествено къдрави малко пяна смятам, че ще свърши работа.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

^ Пяната не е подходяща за всекидневна употреба. Точно затова се слага 1 път, и после чак след следващото къпане, а не всеки ден. Аз също не слагам в корените, но е факт че след 3 дни косата ми се омазнява и е точно от нея,въпреки че съм сложила само 1 път, пък и става една такава странна на пипане. Същия ефект върши и водата, поне при мен, съвсем леко навлажнявам, и ако имам време правя с дифузера, а и да не е навлажнена, нали имам пяна, или поне се надявам да е останала, може само с дифузер..

mimssss, пробвай, една приятелка с права коса си я начупва с дифузер и става нещо като ефект след разплетени плитки и е готино..
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    След баня слага стилизант за къдрици на ДЕНИС => http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=101424
    и после я намачквам с пияна , след което я оставям да си изсахне сама и не я пипам мн мн . Друго важно е , че ако искаш хубави къдрици нетрябва да си решеш косата всеки ден ( знам, че звучи странно)

При мен къдриците се изправят като ми стане много дълга косата. Като поотрежа малко и стават по-добре.

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    ^ Пяната не е подходяща за всекидневна употреба. Точно затова се слага 1 път, и после чак след следващото къпане, а не всеки ден. Аз също не слагам в корените, но е факт че след 3 дни косата ми се омазнява и е точно от нея,въпреки че съм сложила само 1 път, пък и става една такава странна на пипане. Същия ефект върши и водата, поне при мен, съвсем леко навлажнявам, и ако имам време правя с дифузера, а и да не е навлажнена, нали имам пяна, или поне се надявам да е останала, може само с дифузер..

mimssss, пробвай, една приятелка с права коса си я начупва с дифузер и става нещо като ефект след разплетени плитки и е готино..
    Чак сега забелязах "спора" които водите и съм съгласна, че пяната не е подходяща за всекидневна употреба. FuckingFreak е права, че само с навлажнени ръце е достатъчно, а ако не е съвсем малко количество стилизант ( 1-2 капки) върху мокри ръце и готово.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Е, при мен пък вода или стилизант не вършат работа..
    Лак избягвам да слагам и НЕ СЛАГАМ ПЯНА ВСЕКИ ДЕН.
    И аз слагам само след като си измия косата, но смятам да спра понеже не ми върши работа. Единствено като я накъдря, след самото къдрене 'мачкам' къдриците с малко пяна, за да не се изправи. Аз това имах в предвид, не знам защо решихте, че говоря за всекидневна употреба.

Малко извън темата имам един въпрос (да не правя нова тема, тук пишат достатъчно хора): Казаха ми, че косата се омазнявала заради 'честото' миене. И аз отвърнах, че я мия 2/3 пъти седмично и останах ето така -> , когато ми казаха, че трябвало да се мие веднъж седмично, за да не се омазнява. Вие как мислите?

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Мега фен Аватара на mynichka
    ^ аз съм говорила с фризьор и е напълно нормално косата да се мие 2 пъти седмично, но не и по- често
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от darrie
    И аз слагам само след като си измия косата, но смятам да спра понеже не ми върши работа. Единствено като я накъдря, след самото къдрене 'мачкам' къдриците с малко пяна, за да не се изправи. Аз това имах в предвид, не знам защо решихте, че говоря за всекидневна употреба.

Малко извън темата имам един въпрос (да не правя нова тема, тук пишат достатъчно хора): Казаха ми, че косата се омазнявала заради 'честото' миене. И аз отвърнах, че я мия 2/3 пъти седмично и останах ето така -> , когато ми казаха, че трябвало да се мие веднъж седмично, за да не се омазнява. Вие как мислите?
    Каква е косата ти?
    Моята е суха,мия я 2 пъти седмично,не се омазнява,обаче започна ли по-често и веднага започва
    момиче

Мега фен Аватара на Infinity
    С къдрава коса съм и откакато се помня не съм си разрешвала косата сутрин с гребен !!
    Това автоматично означава, че буклите, на които е косата ми ще се развалят и ще ми бухне прекалено косата.
    Сутрин използвам спрей за разресване, след което само прекарвам пръсти през косата, за да не е заплетена.
    Дооформям леко с пяна и съм готова.
    Използвам я всеки ден и не вога да кажа, че косата ми се омазнява от нея. Разбира се слагам малко сутрин, само за дооформяне.
    Къдриците стоят естествено, но пък са и подредени.
    Ето това е пяната, от която съм СУУУПЕР доволна :

Използвала съм доста скъпи продукти, но мога да кажа, че това е най-доброто, на което съм попадала, колкото и странно да звучи.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Под дооформяне имах предвид само малко с дифузера, като предварително косата е леко навлажнена с вода или пък е сложена още пяна .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Цитирай Първоначално написано от darrie

Каква е косата ти?
    Моята е суха,мия я 2 пъти седмично,не се омазнява,обаче започна ли по-често и веднага започва
    И за мен не е нормално 1 път в седмицата. Ако е така - връхчетата започват да ми се заплитат, а в корените започва да ми се омазнява, въпреки че надолу е суха. И понеже съм с бретон, започва да лъщи. Аз я мия на всеки 3 или 4 дни, зависи как ми се падне и как съм с времето, но наистина ако я миеш по-често от 2-3 пъти започва да се омазнява и ако ползваш по-силен шампоан тя ще се изтощава, тъй като отмиваш естествените и обвивки и не и даваш шанс да си ги 'изработи' отново.. Веднъж седмично е прекалено малко, през 1та седмица полепват боклуци по косата, прах.. просто не е възможно да се мие само веднъж в седмицата и да бъде хубава, особено пък за човек през пубертета.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    С къдрава коса съм и откакато се помня не съм си разрешвала косата сутрин с гребен !!
    Това автоматично означава, че буклите, на които е косата ми ще се развалят и ще ми бухне прекалено косата.
    Сутрин използвам спрей за разресване, след което само прекарвам пръсти през косата, за да не е заплетена.
    Дооформям леко с пяна и съм готова.
    Използвам я всеки ден и не вога да кажа, че косата ми се омазнява от нея. Разбира се слагам малко сутрин, само за дооформяне.
    Къдриците стоят естествено, но пък са и подредени.
    Ето това е пяната, от която съм СУУУПЕР доволна :

Използвала съм доста скъпи продукти, но мога да кажа, че това е най-доброто, на което съм попадала, колкото и странно да звучи.
    и аз съм много доволна от тази пяна, само нея ползвам и сутрин съвсем леко слагам, за да не седи косата разплетена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си