- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как релаксирате ?
Имали сте дълга и уморителна седмица. Как релаксирате през почивните дни ?Аз лично най - често правя несполучливи опити в кухнята, които после биват изяждани от кучето.
Само то ги харесва.
You're so hypnotising
could u be the devil, could you be an angel,
your touch magnetizing
feels like going floating, leave my body glowing.![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
Спя по 12/13/14 часа на денонощие, лошото е, че толкова спане води до още по-голям мързел и желание за сън![]()
Пред компютъра или с приятели някъде се шляем :P
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Разходки или пред компа, не обичам да лежа или да чета книги и етц..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ако нямам друга работа, прекарвам половината ден в библиотеката.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Обичам да се разхождам сред природа с приятна компания, или прсто да седнем да пием по едно кафе, или пък пред компютъра..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ако седмицата е била наистина изтощителна, предпочитам да релаксирам у дома с книга в едната ръка и кафе/капучино в другата. Обичам да гледам филми, да слушам музика.. да чета глупости из форумите.
Ако седмицата обаче не ме е изтощила дотолкова, обичам вечерните разходни навън, пътуванията, спортуването навън с приятели..
И спря да се върти за миг земята..
трипче някъде с приятели + бонус конус за тонус![]()
Изумително е как един човек може да върне усмивката ти, която стотина са развалили .. <3
Ходя с приятели,спортувам,спя до когато си искам,стоя до късно на компа и гледам филми.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Най-вече спя,но не прекалявам,защото се получава ужасният ефект,който спомена Yoana,пия фрешове,слушам разведряваща музика,седя си вкъщи и излизам с приятели.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Или як сън или яко напиване + продухване на въздушния филтър![]()
The time's for sobieski
Рядко се случва да имам време за почивка освен през нощтасутрин ставам в 6:30 и се връщам от даскало в 13:30 после до 16:00 уча после ме изпитват ии така някъде до 17:00 а обикновено брат ми е вкъщи и гледа телевизия (онези гадни шумни " детски филмчета", от които непрекъснато се чуват неща от сорта "тряс, бум, прас") ии общо взето винаги има нещо около мен, което да ми пречи да си почина
В събота само имам време като ставам в 11:00 и ако няма кой да ме безпокои си седя на компа, гледам филм, слушам музика и ако е хубаво времето излизам с фр
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Честно казано зависи от времето.
Но винаги се наспивам хубаво. Понеже съм първа смяна в училище и не мога да се наспя, събота и неделя си поспивам добре.
Ако времето е хубаво излизам някъде, ако не си стоя вкъщи. Пред компютъра прекарвам много време, гледам някой филм, някои предавания по ТВ, чета списания, чета книги.. ей такива неща. Ако пък е хубаво времето предпочитам да изляза извън града, ако мога.
В неделя уча за понеделник. Но ако е гадно времето в събота - уча в събота. Но по-често уча в неделя. Понякога в неделя си правя разни маски, педикюр, ей такива разкрасителни процедури!
no life.
слушам музика, най-вече. много други.
Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане робът,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът..!
Без учене и със силна музика!![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Слушам музика,на компа,излизам някъде с приятели или се събираме у нас на наргиле,свирех на китара преди ама ся вече нямам,спя до 12 на обяд....общо взето така![]()
>>DjBelev<<
много мощни слушалки + музика облегнат на стола със затворени очи.
ваУ рокс
Grell
Наспивам се добре,малко пред компа пред XBOX-a чета а след това аут с приятели![]()