Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
Цитирай Първоначално написано от Pamaa
Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
Цитирай Първоначално написано от Pamaa
И аз съъм доволна от някои продукти на Gliss .

Защо като всички казват, че не са доволни от Syoss, но харесват Gliss, като и двете са на Schwarzkopf?
Уау, за 1ви път чувам че Syoss е на Schwarzkopf, сигурно е така, но определено не е това което представят. Със сигурност няма нищо общо или подобно като "професионална грижа" на достъпна цена. За мен е просто най-обикновен шампоан, който мирише хубаво и този за обем ми утежняваше косата (сигурно защото мойта не е една от най-слегналите и се е получило обратен ефект) .. От Глис съм пробвала само това deep repair 19 и останах приятно изненадана. А каква е новата му опаковка (на балсамът без отмиване) че аз още ползвам старата?
80% от продуктите за коса ш България са или на Schwarzkopf или Henkel
То всъщност да си го кажем, Schwarzkopf е на Henkel. Това е един огромен гигант който притежава марки продукти като syoss (както вече разбрах) , Gliss k*r, Palette, Taft, Fa, Schauma до препарати като Persil, Perwoll имитации на прахове и омекотители като Ver Nel, Dixane, Purex, и други неща като Vademeccum, Ceresit, Loctite, както и Pur, Somat, Bref.... абе направо собственика е цяла златна мина
това ми хареса .