.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Една съученичка има такъв, с някъкви лунички и звездички и сърчица май Страното беше, че го даде на около 5 момичета да го пробват и при всяко момиче си сменяше цвета.

аз наскоро си взех такъв от същия магазин на ул.Граф Игнатиев!!!и сам доволна от него!!!

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    какъв ли цвят ще е при мен
    ...

Глупости.
    ДАЙНОЗАЪРС ГО РАВРАВРАВРАВР

Мега фен Аватара на SilverRain
    Цитирай Първоначално написано от Psycho0
    Някой да знае къде ги продават в Добрич?
    ????

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от Nappii
    Аз си взех днеска. През цялото време докато бях навънка беше черен. Приятелките ми ме гледаха и се смееха, защо и аз незнам. Оказа се, че беше заради това че бях студена. Щом се прибрах и отидох на печката, почна да си мени цвета. Значи по скоро е пръстен на температурата
    Печка о.О
    Звучи забавно тоя пръстен
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на Exothermic
    Имам такъв, но се променя от температурата.
    Имах подобен като малка и като видях, че пак продават такъв
    си взех за спомен, а и става в много сладък лилав цвят.

Спомням си, че преди продаваха лентови термометри на същия принцип.
    Долепяха се до челото и според цветовата скала се
    разбираше дали имаш висока, ниска или нормална температура.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    И аз искам да си взема, само че герданче, еdна приятелка има и е много готино, сменя си цвета, според температурата, настроението..... знам ли... та ако някой знае къде има нещо подобно в София, да пише (:
    дамм и аз .. досега не съм виждала в индийските тук...а може би просто не съм знаела кво точно търся ако намеря ще пиша

Slashy <3

А на каква цена е въросния пръстен?
    ами аз си го взех за 4лв. !!от магазин "Лока(х)" преди няколко дни и много ми харесва!!!!Всъщност "Лока(х)" е индийски магазин и в София има два такива!!!единият е на ул.Граф Игнатиев 38 а другият е на ул.Екзарх Йосиф 9!!!!....заслужава си да отидете защото има много хубави неща!!!

Как изглежда този от ЛОКАХ? Защото аз имах един такъв пръстен от Америка, но го намокрих и оттогава има цвят на лайно ... Та може ли някаква картинка, за да видя какво представлява...

А и между другото сещате ли се, че имаше по аптеките едни картички с черно квадратче, дето като си го сложиш на челото за 10 сек. и ти мери температурата... Не намирам картинки, ама като я задържиш по - дълго, променя цвета си. Минавала е през кафяво, тъмносиньо, зелено, жълто и чак оранжево!

Голям фен Аватара на albi951
    Цитирай Първоначално написано от galena97
    Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    И аз искам да си взема, само че герданче, еdна приятелка има и е много готино, сменя си цвета, според температурата, настроението..... знам ли... та ако някой знае къде има нещо подобно в София, да пише (:
    дамм и аз .. досега не съм виждала в индийските тук...а може би просто не съм знаела кво точно търся ако намеря ще пиша
    на графа има аз вчера бях там и са намалени на по 2 и 50 само не трябва да се мокрят

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

накой да знае къде има в Бургас

Някой да има идея в БУргас къде продават

Цитирай Първоначално написано от albi951
    само не трябва да се мокрят
    Лол, защо?Аз моя го натопих да покажа на баща ми как си променя цвета на студено... Ще му стане ли нещо? Стига де, днес си го купих, тая нищо не каза...

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Някой знае ли къде във Видин продават такива пръстени? Или поне ме насочете в какви магазини да го търся

Мега фен Аватара на Dagichka
    Моят си го взех още началото на лятото от индийски магази на Графа, беше ми много забавно първите дни, сега го нося повече по навик.. Ама забелязах че по пръста ми остава като зелена лента от пръстена o.O не знам от какво се получава, ама мисля да го хвърля, китайска му работа за 2,50..

А случайно да знаете да ги продават и в Стара Загора ? Благодаря предварително : )
    I am SUPER girl

Цитирай Първоначално написано от darrie Виж мнението
    Пълен боклук. Пръстен на настроението се води, да, но си променя цвета според температурата, не според настроението.
    А и защо ти е такъв? Ти не знаеш ли дали си щастлива/ядосана/тъжна и пр. или ще проверяваш пръстена, за да разбереш?
    абсолютно същото
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Лол, защо?Аз моя го натопих да покажа на баща ми как си променя цвета на студено... Ще му стане ли нещо? Стига де, днес си го купих, тая нищо не каза...
    Така де, разбрах защо - химикалите вътре се развалят и нищо не става после.
    Иначе самия пръстен се окислява, затова е тая зелена лента.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Аз имам такъв, но това с настроението са глупости. Променя се от температурата. Иначе моя е от един музей във Виена, виждала съм и тук в някакви магазинчета подобни пръстени, но не ми хареса особено самата изработка.

Здравейте, момичета! И аз искам да попитам дали някой знае къде се продават в Стара Загора? И някой от друг град, където продават, навит ли е да ми купи и да ми го прати по пощата? Аз съм много коректна и не бих измамила никого!

Аз лично съм доволна от пръстена,взех си го за 3 лева,само дето някой ми го открадна :X
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Аз съм много навита да си взема, обаче не мога да търпя пръстени на ръцете си
    А иначе едни приятелки са ми давали техните пръстени и става един цвят по средата, около него друг и така най-различни Супер якото си е

Аз си купих такъв пръстен днес за 1.20 лв. ясно ми е 4е заради температурата но ми е интересно от какво е .. смисъл става син .. зелен .. лилав .. жълт и черен .. какво трябва да ми е настроението за да си мени така цветовете ?

Red face

Цитирай Първоначално написано от SexyBitch Виж мнението
    КВО???? Аз го взех за 4 лв
    Във Град Враца го има в магазин " Всичко по левче " взех го и " работи...променя си световте понякога езелен,понякога син,понякога черен илилав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си