- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пръстен на настроението
Една съученичка има такъв, с някъкви лунички и звездички и сърчица майСтраното беше, че го даде на около 5 момичета да го пробват и при всяко момиче си сменяше цвета.
![]()
аз наскоро си взех такъв от същия магазин на ул.Граф Игнатиев!!!и сам доволна от него!!!![]()
Печка о.ОПървоначално написано от Nappii
Звучи забавно тоя пръстен![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Имам такъв, но се променя от температурата.
Имах подобен като малка и като видях, че пак продават такъв
си взех за спомен, а и става в много сладък лилав цвят.
Спомням си, че преди продаваха лентови термометри на същия принцип.
Долепяха се до челото и според цветовата скала се
разбираше дали имаш висока, ниска или нормална температура.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
А на каква цена е въросния пръстен?
ами аз си го взех за 4лв. !!от магазин "Лока(х)" преди няколко дни и много ми харесва!!!!Всъщност "Лока(х)" е индийски магазин и в София има два такива!!!единият е на ул.Граф Игнатиев 38 а другият е на ул.Екзарх Йосиф 9!!!!....заслужава си да отидете защото има много хубави неща!!!
Как изглежда този от ЛОКАХ? Защото аз имах един такъв пръстен от Америка, но го намокрих и оттогава има цвят на лайно... Та може ли някаква картинка, за да видя какво представлява...
![]()
А и между другото сещате ли се, че имаше по аптеките едни картички с черно квадратче, дето като си го сложиш на челото за 10 сек. и ти мери температурата... Не намирам картинки, ама като я задържиш по - дълго, променя цвета си. Минавала е през кафяво, тъмносиньо, зелено, жълто и чак оранжево!![]()
на графа има аз вчера бях там и са намалени на по 2 и 50 само не трябва да се мокрятПървоначално написано от galena97
![]()
Някой да има идея в БУргас къде продават![]()
Лол, защо?Аз моя го натопих да покажа на баща ми как си променя цвета на студено... Ще му стане ли нещо?Първоначално написано от albi951
Стига де, днес си го купих, тая нищо не каза...
Някой знае ли къде във Видин продават такива пръстени? Или поне ме насочете в какви магазини да го търся![]()
Моят си го взех още началото на лятото от индийски магази на Графа, беше ми много забавно първите дни, сега го нося повече по навик..Ама забелязах че по пръста ми остава като зелена лента от пръстена o.O не знам от какво се получава, ама мисля да го хвърля, китайска му работа за 2,50..
![]()
А случайно да знаете да ги продават и в Стара Загора ? Благодаря предварително : )
I am SUPER girl
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Аз имам такъв, но това с настроението са глупости. Променя се от температурата. Иначе моя е от един музей във Виена, виждала съм и тук в някакви магазинчета подобни пръстени, но не ми хареса особено самата изработка.
Здравейте, момичета! И аз искам да попитам дали някой знае къде се продават в Стара Загора? И някой от друг град, където продават, навит ли е да ми купи и да ми го прати по пощата? Аз съм много коректна и не бих измамила никого!
Аз лично съм доволна от пръстена,взех си го за 3 лева,само дето някой ми го открадна :X
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Аз съм много навита да си взема, обаче не мога да търпя пръстени на ръцете си
А иначе едни приятелки са ми давали техните пръстени и става един цвят по средата, около него друг и така най-различни![]()
![]()
Супер якото си е
Аз си купих такъв пръстен днес за 1.20 лв. ясно ми е 4е заради температурата но ми е интересно от какво е .. смисъл става син .. зелен .. лилав .. жълт и черен .. какво трябва да ми е настроението за да си мени така цветовете ?