.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Дали?

Дали?

Здравейте.
    Вчера с приятеля ми праивхме секс.Беше ми за първи път.Пробвахме с презерватив, не ставаше ,после пробвахме без, влезна до половината и така действахме няколко минути.След това той сложи нов презерватив и си продължихме акта докаот той не свърши.Тъй като сметнах че съм в овулация точно вчера, мисълта ми е може ли да е станало нещо поради тези минути които бяхме без презерватив ? Попринцип няма как, но ми е притеснено.ще съм благодарна на отговори

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    при положение ,че не е свъшвал докато е бил без презерватив не виждам причина да се притесняваш
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Как все правите глупости, докато сте в овулация... Оф... Поне си смятайте каквото трябва предварително и избягвайте подобни изцепки във фертилните дни!
    Има предеякулационна течност, има сперматозоиди в нея, има и отделена яйцеклетка. За капак има и риск, обаче, ако ти кажа, че на твое място бих се подсигурила с таблетка, ще ме изядат с парцалите.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    не мисля но споделям мнението на калпазанка (don't kill me!)

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    +1 kalpazanka

Намерила си кога да го правиш за пръв път.. че и без презерватив.. ужас.

Ако искаш да има 50% шанс да гледаш дете, не взимай мерки.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на xoxi
    Винаги има възможност нещо да е станало.
    А пък този раздел е пълен с такива теми.. Тези глави на раменете ви не са за украшение, използвайте ги от време на време!!
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ще ме утрепете с тия теми...

Гаджетата ви понякога стабилно затвърдяват теорията, че имат повече мозък в долната, от колкото в горната глава.

А главицата ти, моме, не се ли сети да ги направи тия сметки преди да те обременят едно хубаво?

В момента никой не може да ти каже дали си сама или ще се репликираш след 9 месеца...но, ако шансът да си бременна е директно пропорционален на общия ви интелект с гаджето, не бих се притеснявал особено.

Град
    Враца
    Винаги има възможност на твое място бих се подсигурила с таблетка
    Изумително е как един човек може да върне усмивката ти, която стотина са развалили .. <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си