.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    Ловеч

Спортни Танци

Хора почнах спортни танци, амаа съм.......дебеличък И ако има хора, които са напреднали в тази област :
    Дали ще мога да ходя на концерти!???!!! Въпреки, че се опитвам да топя мазнинките , не искам след 5 години да почна да ходя на концерти, но се пак тренера не ми казва нищо, нито намеква
    Какво да правя??

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Колко точно си дебел и каква височина?

Град
    Ловеч
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Колко точно си дебел и каква височина?
    Aми около 1,65-70м и 70-73кг На 13 съм

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Не се притеснявай.. бъди малко по-уветен.. наблегни на стандартните танци, където на състезание можеш да наблегнеш на по-широки дрехи с фраг и сако.. докато в латиното си с впито боди и се личи всичко.. малко по малко тренирай за да поотслабнеш ако ти е толкова голям проблем.. и тренирай повече с техниката в различните танци.. не са важни килограмите, а начина по който изразяваш себеси със стъпки

Град
    Ловеч
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Не се притеснявай.. бъди малко по-уветен.. наблегни на стандартните танци, където на състезание можеш да наблегнеш на по-широки дрехи с фраг и сако.. докато в латиното си с впито боди и се личи всичко.. малко по малко тренирай за да поотслабнеш ако ти е толкова голям проблем.. и тренирай повече с техниката в различните танци.. не са важни килограмите, а начина по който изразяваш себеси със стъпки
    Благодаряя!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си