.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707

Секс преди първия цикъл ???

Какви са рисковете от това да се прави секс, преди още да ти е дошъл първия цикъл ?
    Бях чувала, че има някакви рискове .. заболявания и етц, но така и не намерих какви.
    Та може ли някой да ми обясни, защото една приятелка е готова да го направи.. а е дебела глава и неще и неще да разбере, че не трябва.. най-малкото защото има разни опасности от това.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    не е добра идея. не съм сигурен дали е напълно невъзможно (знам една която точно така искаше и просто "не можа да стане") или е и по-трудно, и вредно физически, а инфо в нета не мога да намеря

(само й кажи на твойта да си ползва презерватив така или иначе като не можеш да я откажеш, щото вярва или не вярва на партньора може да стане супер забавната случайност да се окаже че вече е способна да забременее и да е трябвало да й дойде два-три дни след това )
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Oще цикъл нямат, секс ще правят

Вие направо ми забихте шамар с крак

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от favS
    Абе тя уж е на 15 ... ама щом не и е дошло, тя би трябвало да си знае, че не е достатъчно зряла за това.. Ама уви, не ще и не ще да разбере ;х

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от favS
    +1.

На 16 вече търсят белото в пудрата..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Аз пък съм чувал, че не боляло, ама чак опасно - разбира се, с презерватив какво му е опасното и аз не разбирам, така, че... не ме слушайте много ...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от inloveinsomeone
    Аз пък съм чувал, че не боляло, ама чак опасно - разбира се, с презерватив какво му е опасното и аз не разбирам, така, че... не ме слушайте много ...
    Недоразвит организъм, не достатъчно, че да е готов за секс, Yo.

Не бе, не е опасно. Хич.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След като природата счита, че тя не е готова - не е готова! Физически, емоционолно, да не говорим хормонално. Дето се казва няма и какво да я досърби, ащото според природата тя е още дете. Ама нали не е модерно да си девствен и на 15 трябва вече да си правил секс с няколко партньора...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Подозирам, че ще съжалява ;]]
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Още цикъл няма, секс ще прави.

Казваш, че не можеш да я спреш, поне презервативи да ползва..
    *сън*

Град
    София
    Секс преди цикъл ?!Докъде стигнахме...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Без значение има ли менструация, респ. цикъл или няма, опасността от болести си остава. Само дето няма да стигнат до тръбите, а ще са си ограничени до външния отвор на цервикалния канал.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на gabri3lla
    О-ле-ле!!!

Влагалището се нуждае от непрекъснато пречистване и това става чрез различните течности там. Менструалната кръв е една от тях. Когато няма менструация, а се прави секс, рискът от инфекции и заболявания просто е по-голям.

А и krem4et0 правилно каза, че природата си казва думата. Щом няма менструация, значи не и е време за секс.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Влагалището се нуждае от непрекъснато пречистване и това става чрез различните течности там. Менструалната кръв е една от тях. Когато няма менструация, а се прави секс, рискът от инфекции и заболявания просто е по-голям.
    Точно обратното е. Като няма менструация все още, цервикалният канал е плътно запушен. Инфекция нагоре не минава. Установи ли се месечен цикъл, започне ли овулация, се наблюдава зеничен феномен- цервикалният канал се разширява, цервикалната слуз става по-рядка с цел по-лесно преминаване на сперматозоидите. Е да, ама покрай тях вече по-лесно минават и патогенни гадове. Ако инфекцията е безсимптомна, тръбите ще се запушат без грам сигнал.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^ Е това, което аз казах, го прочетох преди няколко годинки тук, ама както и да е.

А другите течности във влагалището с пубертета ли се появяват или от преди това?

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    *затъпяване* докъде стигна поколението ...
    още недоразвити, направо са си деца, секс тръгнали да правят ... страшна мода стана това
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си