.

Виж резултатите на анкетата: ДЪЛГИ ИЛИ КЪСИ ВРЪЗКИ

Гласували
65. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДЪЛГИ

55 84,62%
  • КЪСИ

10 15,38%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

ДЪЛГИ ИЛИ КЪСИ ВРЪЗКИ

Вие на какво мнение сте ? Какви са плюсовете и минусите на дългата и късата връзка според вас ?

Ми според мен късите връзки са за нестабилни хора ... а дългите за хора които знаят какво искат от живота като цяло В дългите връзки трябва да има компромиси , любов , приятни моменти , а в късите всичко е бързо и лекомислено хаха поне така мисля аз
    Плака ли ден поне ? Веднъж напи ли се ? И от безсилия , веднъж напсува ли ме ? хаха

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Аз лично предпочитам дългите връзки.Но все пак когато човек започва дадена връзка не знае колко точно ще трае и как ще се развие.И двата вида си има и "+" и "-" ,зависи какво търсиш в дадения момент.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Дълги.

Късите не са за мене.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен
    Град
    <3
    Дълго
    +Не мога да отговоря О.о
    *след известно време...*
    +Хората се обичат и са си по-близки от колкото с другите.
    +Знаеш...че там има някой, някой специален, който искаш да гушкаш повече от другите...с който предпочиташ да прекарваш времето си повече от колкото с другите...има някой, пред който можеш да си съблечеш душичката дори да е грозна.

-идва момент, в който искаш да си свободен
    -идва момент, в който не искаш дълго
    -идва момент, в който се плашиш от сериозността на дългото
    -идва момент, в който се дразниш на човека до теб на 70%, но стоиш с него заради дългото
    -ревност
    -чувство за собственост

Късо
    +правиш си кефа
    +свободен си
    +свободен си

-С колкото и да си идва момент, в който се чувстваш сам сред хора.
    -има риск да искаш късото да стане дълго, но да не те огрее, понеже за отсрещния човек си е късо.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Дълги...

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Отворени връзки
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    somewhere...
    Къси!
    They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.

Град
    София
    Дълги,щото може да опознаеш човека по-добре
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    зависи на каква връзка си способена ти и партнора ти и до колко сте готови да правите компромиси,аз лично до сега съм имала две дълги връзки
    Hostis Honori Invidia

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Отворени връзки
    най-много се доближава да моята лична истина
    REGGAE BOOM <3

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Къси или никакви до гроб
    Addicted to Addictions

:)

аз предпочитам късите се пак съм на 18 имам време за дълги връзки сега ми е времето да се забавлявам а не да се съобразявам с някого и да си тровя нервите (м/у другото съм имала дълга връзка)

Повече от фен Аватара на Taam
    Само аз ли си мисля, че понятията "дълга" и "къса" хич не са определящи за същността на самата връзка...?
    Тя тая работа не е като оная...
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    дългата връзка е съпътствана с много любов, разбирателства и привързаност, но накрая всичко завършва с повече кавги и много болка..
    докато късите връзки са изпълнени с несериозност, правене на кефа, почти никаква любов и завършва с някое тъпо скарване, защото двамата осъзнават, че няма смисъл да са заедно, защото така или иначе няма силна любов между тях .. и не са превързани един към друг...

по-добре дълга, поне ще разбереш, че някой те обича за по-дълъг период.. отколкото да съм играчка за по-кратко!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Може би дълги,но и късите си имат предимства... И да си сам понякога е предимство! Просто човек трябва да знае как да е щастлив във всяко положение!

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Къси...

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    От 16-годишна до сега съм имала две връзки, като едната беше година и малко, а другата продължава вече година и половина. И е много яко, защото имаш до себе си близък и любим човек, имаш някакво спокойствие и някаква сигурност. И при мен е или забивка, или дълга връзка, понятието къса връзка ми е странно. Какво, планира се да е къса връзката ли?
    Или връзка, или забавление. А по-нататък ще се види дали ще е дълга, или къса.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Дълго
    +Не мога да отговоря О.о
    *след известно време...*
    +Хората се обичат и са си по-близки от колкото с другите.
    +Знаеш...че там има някой, някой специален, който искаш да гушкаш повече от другите...с който предпочиташ да прекарваш времето си повече от колкото с другите...има някой, пред който можеш да си съблечеш душичката дори да е грозна.

-идва момент, в който искаш да си свободен
    -идва момент, в който не искаш дълго
    -идва момент, в който се плашиш от сериозността на дългото
    -идва момент, в който се дразниш на човека до теб на 70%, но стоиш с него заради дългото
    -ревност
    -чувство за собственост

Късо
    +правиш си кефа
    +свободен си
    +свободен си

-С колкото и да си идва момент, в който се чувстваш сам сред хора.
    -има риск да искаш късото да стане дълго, но да не те огрее, понеже за отсрещния човек си е късо.
    С Щруделът съм на едно мнение, като сякаш за мен + на дългите връзки са повече от - . Т.е. просто аз явно се усещам като тип, който предпочита дълги връзки, въпреки че такива досега не съм имала.

Интересно обаче, всички са гласували за "Дълги", а в реалността не виждам който и да е да е прегорял да се обвързва дългосрочно .. : ? Има разминаване тука...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Провинцията
    Дългите! За късите никога не съм намирал плюсове.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Самото понятие "къса връзка" е странно за мен. Никой не би могъл да знае какво ще се случи още в началото. А тези, които планират късането са глупаци. Няма средно положение. Или-или. Тва е. Или имаш стабилна, отговаряща на пълната дефиниция на понятието връзка, или не се захващай въобще.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    зависи.
    мисля,че съм против късите връзки.
    като не харесваш човека-къса.
    когато го обичаш-дълга.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на Hilary_
    Дълги!! Останалото ЗА МЕН е безмислено ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    jghgh, подобни феномени ми правят впечатление от известно време насам- последният повод тук във форума бе темата за парите и ролята им във връзката.

Дълги връзки. Ако преценя, че човекът срещу мен не е мой тип и няма да мелим заедно, просто прекратявам. Късите връзки биха ме изцедили емоционално.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си