- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДЪЛГИ ИЛИ КЪСИ ВРЪЗКИ
Вие на какво мнение сте ? Какви са плюсовете и минусите на дългата и късата връзка според вас ?
Ми според мен късите връзки са за нестабилни хора ... а дългите за хора които знаят какво искат от живота като цялоВ дългите връзки трябва да има компромиси , любов , приятни моменти , а в късите всичко е бързо и лекомислено хаха поне така мисля аз
![]()
Плака ли ден поне ? Веднъж напи ли се ? И от безсилия , веднъж напсува ли ме ? хаха
Аз лично предпочитам дългите връзки.Но все пак когато човек започва дадена връзка не знае колко точно ще трае и как ще се развие.И двата вида си има и "+" и "-" ,зависи какво търсиш в дадения момент.
Дълго
+Не мога да отговоря О.о
*след известно време...*
+Хората се обичат и са си по-близки от колкото с другите.
+Знаеш...че там има някой, някой специален, който искаш да гушкаш повече от другите...с който предпочиташ да прекарваш времето си повече от колкото с другите...има някой, пред който можеш да си съблечеш душичката дори да е грозна.
-идва момент, в който искаш да си свободен
-идва момент, в който не искаш дълго
-идва момент, в който се плашиш от сериозността на дългото
-идва момент, в който се дразниш на човека до теб на 70%, но стоиш с него заради дългото
-ревност
-чувство за собственост
Късо
+правиш си кефа
+свободен си
+свободен си
-С колкото и да си идва момент, в който се чувстваш сам сред хора.
-има риск да искаш късото да стане дълго, но да не те огрее, понеже за отсрещния човек си е късо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Дълги...
--------------------------------------------------------
Отворени връзки![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Къси!![]()
They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.
Дълги,щото може да опознаеш човека по-добре![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
зависи на каква връзка си способена ти и партнора ти и до колко сте готови да правите компромиси,аз лично до сега съм имала две дълги връзки
Hostis Honori Invidia
най-много се доближава да моята лична истинаПървоначално написано от BlindedAngel
REGGAE BOOM <3
аз предпочитам късите се пак съм на 18 имам време за дълги връзки сега ми е времето да се забавлявам а не да се съобразявам с някого и да си тровя нервите(м/у другото съм имала дълга връзка)
Само аз ли си мисля, че понятията "дълга" и "къса" хич не са определящи за същността на самата връзка...?![]()
Тя тая работа не е като оная...
дългата връзка е съпътствана с много любов, разбирателства и привързаност, но накрая всичко завършва с повече кавги и много болка..
докато късите връзки са изпълнени с несериозност, правене на кефа, почти никаква любов и завършва с някое тъпо скарване, защото двамата осъзнават, че няма смисъл да са заедно, защото така или иначе няма силна любов между тях .. и не са превързани един към друг...
по-добре дълга, поне ще разбереш, че някой те обича за по-дълъг период.. отколкото да съм играчка за по-кратко!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Може би дълги,но и късите си имат предимства... И да си сам понякога е предимство! Просто човек трябва да знае как да е щастлив във всяко положение!![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
От 16-годишна до сега съм имала две връзки, като едната беше година и малко, а другата продължава вече година и половина. И е много яко, защото имаш до себе си близък и любим човек, имаш някакво спокойствие и някаква сигурност. И при мен е или забивка, или дълга връзка, понятието къса връзка ми е странно. Какво, планира се да е къса връзката ли?
Или връзка, или забавление. А по-нататък ще се види дали ще е дълга, или къса.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
С Щруделът съм на едно мнение, като сякаш за мен + на дългите връзки са повече от - . Т.е. просто аз явно се усещам като тип, който предпочита дълги връзки, въпреки че такива досега не съм имала.Първоначално написано от ShtrudeL
Интересно обаче, всички са гласували за "Дълги", а в реалността не виждам който и да е да е прегорял да се обвързва дългосрочно .. : ? Има разминаване тука...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Самото понятие "къса връзка" е странно за мен. Никой не би могъл да знае какво ще се случи още в началото. А тези, които планират късането са глупаци. Няма средно положение. Или-или. Тва е. Или имаш стабилна, отговаряща на пълната дефиниция на понятието връзка, или не се захващай въобще.
зависи.
мисля,че съм против късите връзки.
като не харесваш човека-къса.
когато го обичаш-дълга.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Дълги!! Останалото ЗА МЕН е безмислено ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
jghgh, подобни феномени ми правят впечатление от известно време насам- последният повод тук във форума бе темата за парите и ролята им във връзката.
Дълги връзки. Ако преценя, че човекът срещу мен не е мой тип и няма да мелим заедно, просто прекратявам. Късите връзки биха ме изцедили емоционално.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!