.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Идея?

Идея?

Скоро е денят на Земята и трябва да направим табло. Някой може ли да даде идея как да го направим. Ние имаме няколко, но ако някой има някакво оригинално предложение и се сеща за нещо да сподели.

Повече от фен
    ние миналата година бяхме нарисували планетата земя много яко точно като с оригинала :Д и си бяхме очертали ръцете беше в знак на нещо ама не си спомням и спечелихме един конкурс .
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Благодаря за идеята.
    Ние направихме почти същото като това:
    http://3.bp.blogspot.com/_5vIcc00bHk.../earth-day.jpg
    Стана много сладко.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Яко Снимай го и покажи баш си снимката де, стана ми интересно как се е получило
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен
    имаш в предвид че сте го направили като по моята идея ли . ако е така много се радвам че съм помогнала
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Щеше да бъде така, но в последния момент видяхме тази снимка и го направихме като нея.
    Ще го снимам Само има ощя някои неща да се направят.

Супер фен Аватара на diksi
    харесвам

http://prikachi.com/images/250/3236250B.jpg
    Много хубаво стана Мисля да не пиша никакъв текст, защото няма къде пък и ще се огрози.

Хубаво е.

GIVE... but don't allow yourself to be USED..
    LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
    TRUST... but don't be NAIVE..
    LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Съгласна съм с момичето с хубавия подпис

сладко е станало ;]
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си