.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на dqvolcheto9

Малко проблемче

Здравейте хора! Понеже юни месец ще ходим на екскурзия и точно на 17 ми се пада цикъла.. И ми казаха да пия противозачатъчни и тогава ще ме пропусне и после ще дойде ...Вие какво мислите ? Нещо за по ранно предизвикване или нз ... Благодаря предварително !
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

ммм вземи си просто повече превръзки и по-тъмни дрехи

Повече от фен
    значи преваряваш люспите на чесъна и така супер бързо ти идва . или си топлиш корема с вряла вода < не да ти излязат мехури :Д за 3 дни някъде и така ще го предизвикаш по - бързо . бтф с първия начин са предизвиквали цикъла на бременни жени и така са правели аборти . преди годино са не !!!
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

това с тъмните дрехи е изключено..там ще има басейн все пак и така..мм това с чесъна го знам,но със лук ...а относно противозачатъчните какво мислите ?
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Повече от фен
    то може и да е с лук ама аз много ги бъркам и сори за което . абе не се трови с хапчета според мен ама както искаш .
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    мацка,юни месец е доста далеч и всичко може да се случи,имам предвид не може да си на 100%сиг,че ще ти дойде точно на 17 иначе най-разумно ми се вижда да говориш с личната лекарка или направо гинеколожка за хапчетата

дам най-добре ще ида до личната за най-сигурно..пък и съм казала на маика ми нямам от какво да се притеснявам :П
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си