- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Закъснява ми
Здравейте!
Месечния ми цикъл закъснява със 16 дена,ДЕВСТВЕНА съм,притеснявам се ужасно много,имам цикъл от 3 години,ако на някого му се е случвало,нека да сподели,според вас на лекар да ходя ли или да изчакам още малко?
Случва се... Ако ядеш твърде много боклуци или приемаш твърде много витамини, ти се разбъркват хормоните.. Ако толкова се притесняваш, отиди на лекар, но надали е нещо сериозно.
Saatana! Vittu! Perkele!
мен ми закаснява с по три месеца и ходя всеки път и нищо ми няма . глей са : време (климат) , храна както казаха и в предния коментар , бтв ако не се храниш редовно също става така . Ядеш ли си ? аа честно ! взимаш ли някви хапчета за отслабване ?
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Благодаря и на двама Ви!
А като се замисля,се тъпчех с нездравословни храни може да е и от това,а колкото до хапчетата не,не взимам,и редовно се храня![]()
е значи според мен нищо ти няма щом си се храниш . не е казано да спираш с нездравословното хранене а малко да го намалиш![]()
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
може да е по ред причини,спокс :P спри да мислиш за него и той най-нахално ще си дойде![]()