.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на gabri3lla

Кой е поръчвал от този сайт?

Първо се извинявам за темата, но не знаех къде другаде да попитам.
    Харесала съм си няколко чанти в този сайт http://www.chanti-obuvki.com/
    Цените им ми изглеждат приемливи, но не знам колко са сериозни всъщност. Та, някой, ако е поръчвал може ли да ми каже дали е доволен от качеството и доставката като цяло?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Не мога да ти помогна, за съжаление, но този сайт ми изглежда доста криминален.

Повече от фен Аватара на Greshka
    Наскоро си поръчах чанта от там.Доволна съм от качеството, а с доставката нямаше никакви проблеми.Пък и понеже исках бяла чанта, но точно модела,които си бях харесала го нямаше в този цвят се обадих и ми казаха, че могат да ми я ушият в бяло.Малко закъсня, но всичко беше ок.
    Ако си си харесала чантите си ги поръчай.Предполагам, че ще я има и отстъпката.

Цитирай Първоначално написано от Greshka
    Наскоро си поръчах чанта от там.Доволна съм от качеството, а с доставката нямаше никакви проблеми.Пък и понеже исках бяла чанта, но точно модела,които си бях харесала го нямаше в този цвят се обадих и ми казаха, че могат да ми я ушият в бяло.Малко закъсня, но всичко беше ок.
    Ако си си харесала чантите си ги поръчай.Предполагам, че ще я има и отстъпката.
    Ами колко е криминален не знам, но ми прави впечатление, че във фейсбук имат 14.000 почитатели.

Greshka, благодаря за отговора! А на теб до адрес ли ти я донесоха и 3лв ли беше доставката или ходи до офис на Спиди да си я вземеш?

Повече от фен Аватара на Greshka
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Ами колко е криминален не знам, но ми прави впечатление, че във фейсбук имат 14.000 почитатели.
    Greshka, благодаря за отговора! А на теб до адрес ли ти я донесоха и 3лв ли беше доставката или ходи до офис на Спиди да си я вземеш?
    Когато изпращаш поръчката си избираш.Доколкото си спомням до куриерската фирма беше 2лв доставката.На мен на адрес ми я донесоха за 3лв.

Май се навих да пробвам, мерси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си